Aralık 2015 de aşılama yaptıranlar

un-happy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
21
8
1
44
Selam Kızlar,

Ben bu hafta ilk aşılamamı yaptırıcam heyecanla bekliyorum.Umarım olumlu sonuçlanır.

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı

merhaba kızlar bugun sabah aşılama yaptırdım biraz gazım var ve kasıklarımdada agrı var sizde olmuşmuydu

maalesef benım asılamam obur aya kaldı bu ay cok yumurtam olusmus dr ıptal ettı
asılama sonra naaptın hastanede yatırıyorlar mı bıraz ve acı hıssetın mı ?
umarım olumlu sonuclanır

maalesef benım asılamam obur aya kaldı bu ay cok yumurtam olusmus dr ıptal ettı
asılama sonra naaptın hastanede yatırıyorlar mı bıraz ve acı hıssetın mı ?
umarım olumlu sonuclanır
Benim biraz kanamam oldugu için yarım saat falan yattım simir testi yapılırken kullanılan malinayı yerleştirip sonra aşılama yapıyorlar ağrımda devam etti gün boyunca ben acı hissettim valla ama başka yaptıran bi kadın vardı benden sonra yapıldı o birşey hissetmemiş

ben 35 yasındayım benım ıkıncı ılkı kendılıgınden oldu ıkıncı de olmuyor asılama oncesı dr bana ıgne verdı menagon 2 toz 2 su yaptır dedı ama fazla gelmıs 3 den fazla yumurta olunca ıptal ettı obur ay deneyelım dedı umarım gerek kalmaz

Bana iğne vermedi tek yumurtam oluştu sadece klomen kullandım gecen ay klomen kullandım ilk denememizdi çatlatma iğnesi denedik olmadı eşim cok istiyor cocuk sahibi olmayı 40 yaşında uzun sürmesin hikaye die bu ay aşılama denedik bi ay daha aşılama denedikten sonra tüp bebege gececiz direk buda beni cok korkutuyor

Valla igne de şisiriyor insanı olan pantolonlarım sıkıyor hem igne masraflı biraz her dr farklı bir uygulama uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…