Benim biraz kanamam oldugu için yarım saat falan yattım simir testi yapılırken kullanılan malinayı yerleştirip sonra aşılama yapıyorlar ağrımda devam etti gün boyunca ben acı hissettim valla ama başka yaptıran bi kadın vardı benden sonra yapıldı o birşey hissetmemişmaalesef benım asılamam obur aya kaldı bu ay cok yumurtam olusmus dr ıptal ettı
asılama sonra naaptın hastanede yatırıyorlar mı bıraz ve acı hıssetın mı ?
umarım olumlu sonuclanır
Ben sordum dpktora biz ilişkideki gibi cıkışs yakın bi yere bırakmıyoruz dedi birde aksa bile içerde kalan spermler yeyerliymişbence de hastane de bıraz yatırmalılar sankı kalkınca akıp gıdecekmıs gıbı gelıyor bana
İnşallah canım ya bu süreçler cok yoruyor insanı birde çalışoyorum izinde zor aloyorum doktor için bakalım inşallah kısa zamanda verir müjdeli haberihadi hayırlısı ınsallah tutar
32 yaşındayım daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım düşük yaptım doparsa ilk cocuk olacak 2 yıllık evliyim sen kaç yaşındasın seninde mi ilkınşallah kaç yasındasın ve ilk cocuk mu
Bana iğne vermedi tek yumurtam oluştu sadece klomen kullandım gecen ay klomen kullandım ilk denememizdi çatlatma iğnesi denedik olmadı eşim cok istiyor cocuk sahibi olmayı 40 yaşında uzun sürmesin hikaye die bu ay aşılama denedik bi ay daha aşılama denedikten sonra tüp bebege gececiz direk buda beni cok korkutuyorben 35 yasındayım benım ıkıncı ılkı kendılıgınden oldu ıkıncı de olmuyorasılama oncesı dr bana ıgne verdı menagon 2 toz 2 su yaptır dedı ama fazla gelmıs 3 den fazla yumurta olunca ıptal ettı obur ay deneyelım dedı umarım gerek kalmaz
Analodu sağlık hastahanesine gidiyorum gebzede en güsel hastahane bu ama tüp bebek olursa başka hastahaneye gidecegim tüp bebek uzmanı bir arkadaşım var acıbademde ona gidicemnereye gıdıyorsun dr a ınsallah tup bebege gerek kalmaz
siz nereye gidiyorsunuznereye gıdıyorsun dr a ınsallah tup bebege gerek kalmaz
hım biliyorum orayı bende bu ay sorayım doktoruma neden iğne kullanmadı herkes iğne ile yumurtluyor bana sürkli klomen kullandırmasınBende avrupa yakasında gidiyorum güngören hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?