Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırdım canım 1.20 coktı negatif yanikan tetı mı yaptırdın ? cok uzuldum ınsan ıster ıstemez umıtlenıyor
******merhaba kızlar bugunçıkacak.heyeaşılama yaptırdım biraz gazım var ve kasıklarımdada agrı var sizde olmuşmuydu
Kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu bende.Bazı geceler ağrıdan uyandım.crione jel kullanıyorum.Belkide bu yüzden olmuştur.Arkadaşlar aşılama sürecinde ne gibi belirtilerini oldu...yazar misiniz...
Canım hiç stres yapma bende gecen ay aşılama oldum ama tutmamıştı alışamam bu ay kendimiz denedik hamileyim inşallah seninde hamile haberini duyarızMerhaba Kızlar.11 ocak aşılama yaptırdım.Bugün 13.gün.doktor pazartesi kan testi yapalım dedi.İnşallah sonuç olumlu olur.Ama adet olacakmışım gibi sancım var![]()
Canım hi
Canım hiç stres yapma bende gecen ay aşılama oldum ama tutmamıştı alışamam bu ay kendimiz denedik hamileyim inşallah seninde hamile haberini duyarız
Zim içinde sok oldu canım ovulasyon testi ile gamile kaldımİnşallah canım.Ben Kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum.sol tüpüm alındı.Doktor aşılama dedi.Yatırdık.Adtim 2 gün gecikti.Ama hep olacakmışım gibi sancım var.Senin için çok sevindim.Ne güzel aşılama deneyip normal yoldan hamile kalmışsın :)
canım bana kalırsa aşılama hiç deneyip para harcama derim direk tüp bebege gec ben 2 kez aşılama yaptırdım tutmadıSelamun aleyküm arkadaşlar ben bu ay Hsg çektirdim ve sol tüpüm tıkalı çıktı sağ tarafta da çikolata kisti var doktor vakit kaybetme normal yollarla olmayabilir Dedi o anda yıkıldım( bana aşılama veya tüp bebek önerdi şimdi güvenilir bir doktor arıyorum ve bu işlemlerin Nasıl olduğunu da hiç bilmiyorum ne olur benimle bilgilerinizi paylaşın kaç gündür ruh gibi dolanıyorum kendimi eksik hissediyorum..
hayır ben pko hastasıyım canım ve adetlerim buna bağlı cok düzensiz tabiki 7 ay denedik klomen vs olmadı 2 kez aşılama gene tutmadıPeki senin sorunun ne idi yine tüp tıkanıklığımı vardı?
Teşekkür ederim cok saolun Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah ben burda konak hastahanesimde fiyat almıştım 4500 tl artı ilaçlar demiştiFiyat almadım bahçecinin ücretsiz muayenesi vardı ordan yarın için randevu aldım ilk Oray'a gidicem .. Bu arada sizi tebrik ederim ne Mutlu size..