• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2015 de aşılama yaptıranlar

Benim sonu olumsuz dün teste negatif cıktı ayın 10 da yaptırmıştım aşılamayı adet olucam akşamada

merhaba kızlar bugunçıkacak.heyeaşılama yaptırdım biraz gazım var ve kasıklarımdada agrı var sizde olmuşmuydu
Mrh...ben yeni uyeyim.ben de 13gündür aşılama oldum...pazartesi sonuç cikacak.bakalım inşaallah olumlu olur....

Merhaba Kızlar.11 ocak aşılama yaptırdım.Bugün 13.gün.doktor pazartesi kan testi yapalım dedi.İnşallah sonuç olumlu olur.Ama adet olacakmışım gibi sancım var :(

Canım hi
Merhaba Kızlar.11 ocak aşılama yaptırdım.Bugün 13.gün.doktor pazartesi kan testi yapalım dedi.İnşallah sonuç olumlu olur.Ama adet olacakmışım gibi sancım var :KK43:
Canım hiç stres yapma bende gecen ay aşılama oldum ama tutmamıştı alışamam bu ay kendimiz denedik hamileyim inşallah seninde hamile haberini duyarız

Canım hi

Canım hiç stres yapma bende gecen ay aşılama oldum ama tutmamıştı alışamam bu ay kendimiz denedik hamileyim inşallah seninde hamile haberini duyarız

İnşallah canım.Ben Kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum.sol tüpüm alındı.Doktor aşılama dedi.Yatırdık.Adtim 2 gün gecikti.Ama hep olacakmışım gibi sancım var.Senin için çok sevindim.Ne güzel aşılama deneyip normal yoldan hamile kalmışsın :)

Bi
İnşallah canım.Ben Kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum.sol tüpüm alındı.Doktor aşılama dedi.Yatırdık.Adtim 2 gün gecikti.Ama hep olacakmışım gibi sancım var.Senin için çok sevindim.Ne güzel aşılama deneyip normal yoldan hamile kalmışsın :)
Zim içinde sok oldu canım ovulasyon testi ile gamile kaldım

Selamun aleyküm arkadaşlar ben bu ay Hsg çektirdim ve sol tüpüm tıkalı çıktı sağ tarafta da çikolata kisti var doktor vakit kaybetme normal yollarla olmayabilir Dedi o anda yıkıldım:(( bana aşılama veya tüp bebek önerdi şimdi güvenilir bir doktor arıyorum ve bu işlemlerin Nasıl olduğunu da hiç bilmiyorum ne olur benimle bilgilerinizi paylaşın kaç gündür ruh gibi dolanıyorum kendimi eksik hissediyorum..

Selamun aleyküm arkadaşlar ben bu ay Hsg çektirdim ve sol tüpüm tıkalı çıktı sağ tarafta da çikolata kisti var doktor vakit kaybetme normal yollarla olmayabilir Dedi o anda yıkıldım:KK43:( bana aşılama veya tüp bebek önerdi şimdi güvenilir bir doktor arıyorum ve bu işlemlerin Nasıl olduğunu da hiç bilmiyorum ne olur benimle bilgilerinizi paylaşın kaç gündür ruh gibi dolanıyorum kendimi eksik hissediyorum..
canım bana kalırsa aşılama hiç deneyip para harcama derim direk tüp bebege gec ben 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı

Şimdi hamilemisin ? Ben bahçeci ye gitmek için randevu aldım Cem beye siz nerde yaptırdınız? Ben bu konuda gerçekten çok bilgisizim sorularım hep bu yüzden..

ben suan hamileyim tedavisiz anadolu hastahanesinde yaklaşık 1 yıl tedavi gördüm sonra gecen ay sıkıldım ve tedaviyi bırakıp işe başladım şimdi kendiliğinden hamile kaldım ama sizin önce bir tüp bebek merkezine gidip konuşmanız gerek fiyat aldınızmı

Fiyat almadım bahçecinin ücretsiz muayenesi vardı ordan yarın için randevu aldım ilk Oray'a gidicem .. Bu arada sizi tebrik ederim ne Mutlu size..

Fiyat almadım bahçecinin ücretsiz muayenesi vardı ordan yarın için randevu aldım ilk Oray'a gidicem .. Bu arada sizi tebrik ederim ne Mutlu size..
Teşekkür ederim cok saolun Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah ben burda konak hastahanesimde fiyat almıştım 4500 tl artı ilaçlar demişti

Back
X