Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Benim dördüncü denememdi ilk defa bu sefer lekelenmem oldu bence en erken gebelik belirtisi lekenlenme . Yani ben korktum ama siz korkmayın leke geldiğinde Çünkü yerleşme esnasında oluyormuş ☺
Selamlar bende dun transferimi oldum beklemedeyim,23 aralikta belli olacak benimkisi.. birsey merak ettim de size sormak istedim, idrara sıkışık bir sekilde koyuluyor ya embiriyolar yarim saat hic kalkmadan bekleyebildiniz mi merak ettim?

Selamlar bende dun transferimi oldum beklemedeyim,23 aralikta belli olacak benimkisi.. birsey merak ettim de size sormak istedim, idrara sıkışık bir sekilde koyuluyor ya embiriyolar yarim saat hic kalkmadan bekleyebildiniz mi merak ettim?
Evet çok kötü oluyor ama baya sıkmıştım kendimi. Hatta wcte gittiğimde ilk başta yapamadım bile. Çok zorlandım. Mecbur bekledim. Hemşire sürgü getireyim demesine rağmen dayandım yani.

Düşük olmasının sebebi neydi acaba? Ben de korkuyorum böyle şeyleri okudukça Allah kimseye yaşatmasın
Amin. Kimse yaşamasın gerçekten. Çünkü umut ediyorsun sonra biranda hepsi gidiyor. Embriyo sağlıksızmış dedi doktorum. Büyük ihtimal genetik bozukluk vardı. Onu da araştırma gereği duymadı doktorum.

Merhaba arkadaşlar benim 9 aralıkta transferim gerçekleşti. İki tane 5. Gün embriyosuydu transfer olduğu ilk gün hafif pembe kan geldi daha sonra herhangi bir belirti yaşamadım. 5. Günümdeyim belirti olmaması normal mi?

Merhaba arkadaşlar benim 9 aralıkta transferim gerçekleşti. İki tane 5. Gün embriyosuydu transfer olduğu ilk gün hafif pembe kan geldi daha sonra herhangi bir belirti yaşamadım. 5. Günümdeyim belirti olmaması normal mi?
Benim belirtilerim 7. Gün lekelenme olarak oldu üç gün devam etti 10. gün pozitif sonuç aldık o gün kesildi lekelenmeler demek ki tutunma gerçekleşti.

Aynı gün transfer olmuşuz inşallah tutar bende sadece adet ağrısı yaşıyorum sabah dayanamadım idrar testi yaptım tek çizgi :( bende de 2 adet 5. Gün emb transfer edildi

Benımde transferım 9 aralıkta oldu bende kanama falan olmadı halen hıc bır belırtı yok suana kadar cok merak edıyorum acaba tutundu mu🙏🏻

7 Aralık transfer 2 adet 3. Gün embriyosu test tarihi 19 Aralık ama cok sabırsızlanıyorum salı günü kan vermek niyetindeyim :dua:

Merhaba benim de transfer tarihim 9 Aralık :) 4. gün embriyoları konuldu. Test yapmadım hiç ama göğüslerde dolgunluk ara ara kasıklarda gerilme bir de hafif sırt ağrısı var.. Mevlam güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize.

Evet o da oldu ilk üç gün göğüs hassasiyeti sonrasında normale döndü ve ciddi şekilde gaz var
[/QUOTE
Ben henüz test yapmadım daha erken çünkü bide ara ara regl olacakmışım gibi kasılıyo karnım
bende öyleyim ara ara oluyor sonra gidiyor hayırlısı Rabbimden belirti aramaktan kendimi dinlemekten öyle yoruldum ki hemen kan verip öğrenmek istiyorum :KK51:

Merhaba benim de transfer tarihim 9 Aralık :) 4. gün embriyoları konuldu. Test yapmadım hiç ama göğüslerde dolgunluk ara ara kasıklarda gerilme bir de hafif sırt ağrısı var.. Mevlam güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize.
İnşallah olumlu olur aynı şeyler bende de var bende 7 Aralık transferiyim 3. Gün 2 adet salı vericem inşallah ne ise çıksın Perşembe de test günüm

Back
X