- Konu Sahibi Kardanadam33
Benim dördüncü denememdi ilk defa bu sefer lekelenmem oldu bence en erken gebelik belirtisi lekenlenme . Yani ben korktum ama siz korkmayın leke geldiğinde Çünkü yerleşme esnasında oluyormuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet. 2 Aralık gunu oldu transferim
teşekkürler sizin ilk denememiydi pekiSana da hayırlı olsun. İnşallah guzel sonuçlar alırsınız![]()
Selamlar bende dun transferimi oldum beklemedeyim,23 aralikta belli olacak benimkisi.. birsey merak ettim de size sormak istedim, idrara sıkışık bir sekilde koyuluyor ya embiriyolar yarim saat hic kalkmadan bekleyebildiniz mi merak ettim?Benim dördüncü denememdi ilk defa bu sefer lekelenmem oldu bence en erken gebelik belirtisi lekenlenme . Yani ben korktum ama siz korkmayın leke geldiğinde Çünkü yerleşme esnasında oluyormuş ☺
2. Deneme. İlk denemede pozitifti ama 5+3teyken düşük olduteşekkürler sizin ilk denememiydi peki
Evet çok kötü oluyor ama baya sıkmıştım kendimi. Hatta wcte gittiğimde ilk başta yapamadım bile. Çok zorlandım. Mecbur bekledim. Hemşire sürgü getireyim demesine rağmen dayandım yani.Selamlar bende dun transferimi oldum beklemedeyim,23 aralikta belli olacak benimkisi.. birsey merak ettim de size sormak istedim, idrara sıkışık bir sekilde koyuluyor ya embiriyolar yarim saat hic kalkmadan bekleyebildiniz mi merak ettim?
Düşük olmasının sebebi neydi acaba? Ben de korkuyorum böyle şeyleri okudukça Allah kimseye yaşatmasın2. Deneme. İlk denemede pozitifti ama 5+3teyken düşük oldu
Amin. Kimse yaşamasın gerçekten. Çünkü umut ediyorsun sonra biranda hepsi gidiyor. Embriyo sağlıksızmış dedi doktorum. Büyük ihtimal genetik bozukluk vardı. Onu da araştırma gereği duymadı doktorum.Düşük olmasının sebebi neydi acaba? Ben de korkuyorum böyle şeyleri okudukça Allah kimseye yaşatmasın
Benim belirtilerim 7. Gün lekelenme olarak oldu üç gün devam etti 10. gün pozitif sonuç aldık o gün kesildi lekelenmeler demek ki tutunma gerçekleşti.Merhaba arkadaşlar benim 9 aralıkta transferim gerçekleşti. İki tane 5. Gün embriyosuydu transfer olduğu ilk gün hafif pembe kan geldi daha sonra herhangi bir belirti yaşamadım. 5. Günümdeyim belirti olmaması normal mi?
Merhaba arkadaşlar benim 9 aralıkta transferim gerçekleşti. İki tane 5. Gün embriyosuydu transfer olduğu ilk gün hafif pembe kan geldi daha sonra herhangi bir belirti yaşamadım. 5. Günümdeyim belirti olmaması normal mi?
Benımde transferım 9 aralıkta oldu bende kanama falan olmadı halen hıc bır belırtı yok suana kadar cok merak edıyorum acaba tutundu muMerhaba arkadaşlar benim 9 aralıkta transferim gerçekleşti. İki tane 5. Gün embriyosuydu transfer olduğu ilk gün hafif pembe kan geldi daha sonra herhangi bir belirti yaşamadım. 5. Günümdeyim belirti olmaması normal mi?
Ben henüz test yapmadım daha erken çünkü bide ara ara regl olacakmışım gibi kasılıyo karnımAynı gün transfer olmuşuz inşallah tutar bende sadece adet ağrısı yaşıyorum sabah dayanamadım idrar testi yaptım tek çizgibende de 2 adet 5. Gün emb transfer edildi
Umarım tutunmuştur hepimiz güzel haberler alırız inşallahBenımde transferım 9 aralıkta oldu bende kanama falan olmadı halen hıc bır belırtı yok suana kadar cok merak edıyorum acaba tutundu mu![]()
Regl agrıları 3. Günden beri ara ara yaşıyorum gögüs hassasiyeti de vardı şimdi bu daha da azaldıBen henüz test yapmadım daha erken çünkü bide ara ara regl olacakmışım gibi kasılıyo karnım
Evet o da oldu ilk üç gün göğüs hassasiyeti sonrasında normale döndü ve ciddi şekilde gaz varRegl agrıları 3. Günden beri ara ara yaşıyorum gögüs hassasiyeti de vardı şimdi bu daha da azaldı
Evet o da oldu ilk üç gün göğüs hassasiyeti sonrasında normale döndü ve ciddi şekilde gaz var
[/QUOTE
bende öyleyim ara ara oluyor sonra gidiyor hayırlısı Rabbimden belirti aramaktan kendimi dinlemekten öyle yoruldum ki hemen kan verip öğrenmek istiyorumBen henüz test yapmadım daha erken çünkü bide ara ara regl olacakmışım gibi kasılıyo karnım
İnşallah olumlu olur aynı şeyler bende de var bende 7 Aralık transferiyim 3. Gün 2 adet salı vericem inşallah ne ise çıksın Perşembe de test günümMerhaba benim de transfer tarihim 9 Aralık :) 4. gün embriyoları konuldu. Test yapmadım hiç ama göğüslerde dolgunluk ara ara kasıklarda gerilme bir de hafif sırt ağrısı var.. Mevlam güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize.