Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Doktor yeterli dedi ben son bir daha yaptırdım 2000 cıktı en son daha yapmam yeter ultrason gününü bekliyorum rüyalarıma bile giriyor korkuyorum Sen ne yaptın?
Kız allah iyiliğini versin ödümü kopardın 😄 çok sevindim güzel çıkmış. İşte son testi yapmadan ortadan kaybolunca korktum değeri mi düştü diye, 2000 çok iyi maşallah 😊
Şimdi farkettim ultrasana girmişsin kese kaç tane belli olmadi mi? Kalp atışı bazıları hemen görüyor acaba bizim değerler en başta düşüktü geriden sanırım geliyor 🙄
Dün gittim ultrasona, bi tane kese var, ikinci %90 yok, ki hcg değerlerimden tahmin ediyordum ikiz olanların çok yüksek benimkine göre. Kesenin içinde bebeği de gördüm 😍 yani doktor bak bu bebek dedi bi noktaya, ben de tamam dedim 😀 bakalım haftaya tekrar çağırdı, kalp o zaman görebilirim belki. Dediğin gibi geriden geldiğimiz için de olabilir. Bi de birçoğu vajinal ultrasonda gördüm diyor, biz karından bakıyoruz daha küçük orda. Sağ salim gelsinler de kalbi de bekleriz, keseyi de bekleriz 🙂 ne zaman çağırdı ultrasona seni?

Herseyin yolunda olduğuna sevindim senin için 😃
Benim biraz karışık :(((( geçen hafta 2 kese görüldü , Cuma kanama-lekelenme arası birsey oldu , sonra dün tüp bebek doktorum baktı birinin kalp atışını gördü digerinden emin olamadı 1 hafta sonra gel akibeti kesinleşir dedi ... evde oturmaktan beklemekten mide bulantısından normal bir gebelik yaşayamamaktan son 1 yıldır hayatımızın buna endeksli olmasından yoruldum .... (normalde pozitif bir insanımdır ama bugün biraz tersimden kalktım sanırım:(((- aslında bunun nedeni sinir bozucu şekilde lekelenmenin devam etmesi) .... bir önceki gebelikte de bugünlerde kaybetmiştim düşünmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez geriliyor ....
Hadi bakalım maşallah maşallah inşallah diğeri de haftaya kalp atışını görürsün yüce rabbim yardımcın olsun lekelenmeye ise kafaya takma bence o tutunmadır öyle düşün güzel düşünelim güzel şeyler gelsin bende lekelenme olmadi bir önceki boş gebelikte vardı ona takmış vaziyetteyim.
Allah hepimize yardımcı olsun zor süreç inan ki bende çok yoruldum bu benim 5.denemem inşallah bu kez hepimiz anne oluruz.🙏🙏

Kız allah iyiliğini versin ödümü kopardın 😄 çok sevindim güzel çıkmış. İşte son testi yapmadan ortadan kaybolunca korktum değeri mi düştü diye, 2000 çok iyi maşallah 😊

Dün gittim ultrasona, bi tane kese var, ikinci %90 yok, ki hcg değerlerimden tahmin ediyordum ikiz olanların çok yüksek benimkine göre. Kesenin içinde bebeği de gördüm 😍 yani doktor bak bu bebek dedi bi noktaya, ben de tamam dedim 😀 bakalım haftaya tekrar çağırdı, kalp o zaman görebilirim belki. Dediğin gibi geriden geldiğimiz için de olabilir. Bi de birçoğu vajinal ultrasonda gördüm diyor, biz karından bakıyoruz daha küçük orda. Sağ salim gelsinler de kalbi de bekleriz, keseyi de bekleriz 🙂 ne zaman çağırdı ultrasona seni?
Maşallah maşallah çok sevindim inşallah ikincisi de sana supriz güzel gelişme olur.
Senin değerlerin benden daha yüksekti benimde 2 embriyo bakalım ultrason günüm cuma günü yüce rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize yardımcı olsun.🙏🙏
Çok heyecanliyim günler bitmiyor sanki🙄

Hadi bakalım maşallah maşallah inşallah diğeri de haftaya kalp atışını görürsün yüce rabbim yardımcın olsun lekelenmeye ise kafaya takma bence o tutunmadır öyle düşün güzel düşünelim güzel şeyler gelsin bende lekelenme olmadi bir önceki boş gebelikte vardı ona takmış vaziyetteyim.
Allah hepimize yardımcı olsun zor süreç inan ki bende çok yoruldum bu benim 5.denemem inşallah bu kez hepimiz anne oluruz.🙏🙏
Amin , insallah önümüzdeki haftalar güzel şeyler getirir bize....

Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla sağlıklı doğarlar kucağımıza alırız minişlerimizi😍

Merhaba hanımlar. Çok üzgünüm size bir kaç sorum var nolur yardımcı olunnn.:KK43: 12 Aralıkta 5.gün embriyosu transfer edildi. Dün doktora gittim Sata göre 7+1 haftalık gözüküyor ancak yol saç ve bebeği görmemize rağmen hem vajinal hem karından yapılan ultrasonda kalp atışını duyamadık.Doktorum ekrandan kalp atımını gördüğünü ve çok küçük oldugyby söyledi. Emin olabilmek için de 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada ultrason bilgilerime bir bakar mısınız

Eklentiler

Eklentiler

• IMG_20200114_182052.webp
    IMG_20200114_182052.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 19
herkese merhaba dün embriyo transferimin 9. Gunuydu cift cizgiyi gördüm kandada pozitifi gòrdüm ama doktorum yine 12. Gune kadar degerin katlamasinı bekleyelim dedi ben inanıyorum hersey çok guzel olcak herkese hamile haberi wermemin hayalini kuruyorum bu arada ilk denemesi negatif olanlara umut olsun diye yazıyorum benim 2. Denemem ve tüp bebekten baska şansım yok ama rabbim 2. Denemede bu mutlulugu bize yasatti ilki tutmadı diye korkularla baslamayın umudunuzu hiçbirzaman kaybetmeyin dualarım sizlerle insallah benim saglikla dewam eder sizlerde pozitifleri görursunuz insallah 🙏🙏🙏

herkese merhaba dün embriyo transferimin 9. Gunuydu cift cizgiyi gördüm kandada pozitifi gòrdüm ama doktorum yine 12. Gune kadar degerin katlamasinı bekleyelim dedi ben inanıyorum hersey çok guzel olcak herkese hamile haberi wermemin hayalini kuruyorum bu arada ilk denemesi negatif olanlara umut olsun diye yazıyorum benim 2. Denemem ve tüp bebekten baska şansım yok ama rabbim 2. Denemede bu mutlulugu bize yasatti ilki tutmadı diye korkularla baslamayın umudunuzu hiçbirzaman kaybetmeyin dualarım sizlerle insallah benim saglikla dewam eder sizlerde pozitifleri görursunuz insallah 🙏🙏🙏
Oncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilesin zaten masallah diyelim simdiden kan değerlerin nasıl?

Merhaba hanımlar. Çok üzgünüm size bir kaç sorum var nolur yardımcı olunnn.:KK43: 12 Aralıkta 5.gün embriyosu transfer edildi. Dün doktora gittim Sata göre 7+1 haftalık gözüküyor ancak yol saç ve bebeği görmemize rağmen hem vajinal hem karından yapılan ultrasonda kalp atışını duyamadık.Doktorum ekrandan kalp atımını gördüğünü ve çok küçük oldugyby söyledi. Emin olabilmek için de 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada ultrason bilgilerime bir bakar mısınız

Eklentiler
7 haftalık iken kalp atışları çok kısık olur nefesini iyice tutunca ancak anlaşılır 10 haftayı bekle kese ve bebek var nasıl olsa

Zaten anneymişsiniz, yani bu gebelik konusunda bu başlıktaki herkesten daha tecrübelisiniz. Ayrıca belirtiler kişiden kişiye değişiyor, net bir şey yok.
Tup bebek farkli degilmi vallah ben o farkli belirti oluyor saniyordum. Ilk kizimda yas 21di cahildim. Kendimi dinlemedimki.

Tup bebek farkli degilmi vallah ben o farkli belirti oluyor saniyordum. Ilk kizimda yas 21di cahildim. Kendimi dinlemedimki.
Bi farkı yok tutunma olduktan sonra. Kimisi belirti hiç görmüyor, kimisi bazı belirtiler yaşıyor. Tamamen kişiye göre yani. Mesela ben iki haftadır bulantıdan ölüyorum, haftası benden yüksek olup bir kere bile bulanmayan şanslılar var 😄

Back
X