sağ kasığım inanılmaz sızlıyır ara ara ve dişlerim sanki sıkıp salmısım gibi hamur gibi. Ve kendimi hamile hissediyorum cok komik değil mi buAskım olcak merak etmee sen erken ettin
Hayır bu hayalet cizgi dedigimiz cizgi hayırlı olsun kan verinYa kızlar merhaba yine ben
3 dakikada beliren çizgi bu kuruma çizgisi böyle mi oluyor kafam allak bullak
Asko ben geçen ay bildiğin öğürüp kusuyodum beyin nasıl oyun oynuyorsa artık herkes hamile sandı ama fos cıktımsağ kasığım inanılmaz sızlıyır ara ara ve dişlerim sanki sıkıp salmısım gibi hamur gibi. Ve kendimi hamile hissediyorum cok komik değil mi bu
erken gebelik testimi acaba buYa kızlar merhaba yine ben
3 dakikada beliren çizgi bu kuruma çizgisi böyle mi oluyor kafam allak bullak
otur oturduğun yere diyon yaniAsko ben geçen ay bildiğin öğürüp kusuyodum beyin nasıl oyun oynuyorsa artık herkes hamile sandı ama fos cıktım
Evet canım yani öyle biliyorum toplu almıştım surelab marka birazda o yüzden tedirginim açıkcasıerken gebelik testimi acaba bu
değilmiş canım araştırdım.Hayırlı olsun varEvet canım yani öyle biliyorum toplu almıştım surelab marka birazda o yüzden tedirginim açıkcası
Benim doktorum da aşı olmayı öneriyor canım bence iyi yapmışsın, bebeğin olup olmayacağı bile belli değil ki hepimiz için söylüyorum. O nedenle aşıyı aradan çıkarmak lazım.Kızlar size birşey soracağım ben 3 yıldır hamile kalmayı deniyorum 3 aşımı olmam gerekiyordu bugun gittim aşı oldum bugun yarın da yumurtlama günüm 3 2 3 2 yöntemini deniyorum bu arada sizce aşı olmakla hata mı yaptım aklıma takıldı aşı olup o ay içinde hamile de kalınabiliniyor değil mi?
cevap verince banada haber ediiinnndeğilmiş canım araştırdım.Hayırlı olsun vargibi duruyor kan ver bence. Adetin ne zamandı? belirtiler ne? nezaman yumurtama gördün biliyor musun
Ay gerçektenmideğilmiş canım araştırdım.Hayırlı olsun vargibi duruyor kan ver bence. Adetin ne zamandı? belirtiler ne? nezaman yumurtama gördün biliyor musun
ilk idrar ile mi yaptın peki sabah :)Ay gerçektenmibat 11 aralık yumurtlama 26 kasım belirtilerimde bel kasık ve göğüs hassasiyeti canım
Yok hayır ilk idrar ile yapmadımilk idrar ile mi yaptın peki sabah :)
Evet bende öyle düşündüm olup olmayacağı belli değil, her ay erteledim covid olmak daha kötü o yüzden oldum artık hayırlısı bakalımBenim doktorum da aşı olmayı öneriyor canım bence iyi yapmışsın, bebeğin olup olmayacağı bile belli değil ki hepimiz için söylüyorum. O nedenle aşıyı aradan çıkarmak lazım.
Canım 3 aşılama ve ilaç masrafı hemen hemen bi tüp bebek ve ilacı ediyor. Aşılamaları es geçip direk tüp bebeğe de yönelebilirsin. Ben sonraki adetimde öyle yapmayı düşünüyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatlar versin hepimizeBizde aynıyız önceden hiç belli etmezdi ama artık yüzüne bakınca üzüldüğünü net bi şekilde anlıyorum umarım bebişimiz gelsin artık birbirimizi üzgün görmeyi dayanamıyoruz artık kendini işe yaramaz hissetmesinden korkuyorum umutlanmasın diye ağrılarımın olduğunu bile söyleyemiyorumimkanınız varsa bi de tüp bebeği deneyin benim imkanım yok deneyemicem sadece aşılama 3 kere denicem o da olmazsa sadece femera ve çatlatma iğnesi ile denicem
Kac cikti değer cnmKızlar malesef negatif çıktı kan sonucu bu ay da elendim hayal kırıklığı oldu resmen
Tüp bebek 20 bin aşılama 2 bin ilaç 22 TL tüp bebek fiyatıyla çok fark var üstelik ben ev kredisi ödüyor eşim o kadar bütçe yok benim üstelik yumurtam çok güzel gelişiyor çatlıyor sadece döllenme de sıkıntı yaşıyorum bu ay ilaç değişti bakalım hem geçen ay tutmaması normal aşılama halimle çalışmak zorunda kaldım arkadaş covid çıkınca bu ay nasip olur umarımCanım 3 aşılama ve ilaç masrafı hemen hemen bi tüp bebek ve ilacı ediyor. Aşılamaları es geçip direk tüp bebeğe de yönelebilirsin. Ben sonraki adetimde öyle yapmayı düşünüyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatlar versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?