Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağ kasığım inanılmaz sızlıyır ara ara ve dişlerim sanki sıkıp salmısım gibi hamur gibi. Ve kendimi hamile hissediyorum cok komik değil mi bu
Asko ben geçen ay bildiğin öğürüp kusuyodum beyin nasıl oyun oynuyorsa artık herkes hamile sandı ama fos cıktım

Kızlar bat 5 aralıktı halen adet olmadım kaset test yapıyorum negatif hafif sancımda var ama ne gelen var ne giden blşuna kan testi yaptırmayayım kaset test negatif diyorum ama kendimi tekrar tekrar test yapmamak için zor tutuyorum

Kızlar size birşey soracağım ben 3 yıldır hamile kalmayı deniyorum 3 aşımı olmam gerekiyordu bugun gittim aşı oldum bugun yarın da yumurtlama günüm 3 2 3 2 yöntemini deniyorum bu arada sizce aşı olmakla hata mı yaptım aklıma takıldı aşı olup o ay içinde hamile de kalınabiliniyor değil mi?

Benim doktorum da aşı olmayı öneriyor canım bence iyi yapmışsın, bebeğin olup olmayacağı bile belli değil ki hepimiz için söylüyorum. O nedenle aşıyı aradan çıkarmak lazım.

Son düzenleme:
Benim doktorum da aşı olmayı öneriyor canım bence iyi yapmışsın, bebeğin olup olmayacağı bile belli değil ki hepimiz için söylüyorum. O nedenle aşıyı aradan çıkarmak lazım.
Evet bende öyle düşündüm olup olmayacağı belli değil, her ay erteledim covid olmak daha kötü o yüzden oldum artık hayırlısı bakalım

Canım 3 aşılama ve ilaç masrafı hemen hemen bi tüp bebek ve ilacı ediyor. Aşılamaları es geçip direk tüp bebeğe de yönelebilirsin. Ben sonraki adetimde öyle yapmayı düşünüyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatlar versin hepimize

Merhaba arkadaşlar Gaziantep te oturan varmı acaba kim nerede oturuyor belki birbirimize destek oluruz aynı yerde oturuyorsak

Tüp bebek 20 bin aşılama 2 bin ilaç 22 TL tüp bebek fiyatıyla çok fark var üstelik ben ev kredisi ödüyor eşim o kadar bütçe yok benim üstelik yumurtam çok güzel gelişiyor çatlıyor sadece döllenme de sıkıntı yaşıyorum bu ay ilaç değişti bakalım hem geçen ay tutmaması normal aşılama halimle çalışmak zorunda kaldım arkadaş covid çıkınca bu ay nasip olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…