Cokk heycanlı hayırlısı olsun ınsallH kuzumYok kuzu sabah test yapıp kan vercem
Hahahah okadar bılmıyorum burayı ıste cok tesekkur ederim uyarın ıcınMaraştayım ben
Bu tarz mesajlar yasak, direk ban yersin uyarmış olayım
@Sasa234 canım yarın füze haberleri bekliyoruz en az 5 tanesi 5. Güne gelir inşallah
Jenna16 kız elini çabuk tut sigorta biticek ahah bir de o stres var sende
A R Y A sende durumlar ne balım?
@Esrakcshn kuzu söküldü mü adetin?
Yaaa çok sevindim söylemedim mi sana tebrik ederim inşallah katlanarak artar canım sağlıkla kucağına aldığını da görürüz inşallahKizlar kan sonucum
Kuruma çizgisi değil adete daha varsa böyle çıkıyo sizin de pozitif hayırlı olsunYa kızlar merhaba yine ben
3 dakikada beliren çizgi bu kuruma çizgisi böyle mi oluyor kafam allak bullak
Aminnn insallah canim benimCokk heycanlı hayırlısı olsun ınsallH kuzum
Bat a kaç gün var benim 7 gün varken 2.44 çıkmıştı 3 gün sonra yaptık 29 falan çıktı adet tarihimden 1 gün önce de 179 eğer erken yaptıysan yükselebilir3.29 cikti
Canım fotoğraflarını kaset testin buraya da atar mısın ben de 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugün şeytan dürttü test yaptım negatifBen yarın testlere baslıyorum valla testlerim geldi ajdjsjs
Kuzu ben bugün döngümün 11.günündeyim, ovulasyon yapmıyorum. Oyüzden yumurtlama ne zaman, süreç nasıl ilerleyecek inan hiç bilmiyorum. Saldım çayıra, Mevlam kayıraMaraştayım ben
@Sasa234 canım yarın füze haberleri bekliyoruz en az 5 tanesi 5. Güne gelir inşallah
Ay en güzeli sal gitsinKuzu ben bugün döngümün 11.günündeyim, ovulasyon yapmıyorum. Oyüzden yumurtlama ne zaman, süreç nasıl ilerleyecek inan hiç bilmiyorum. Saldım çayıra, Mevlam kayıra
Atıcam canım yarın 8.günüm olucak 8.günden itibaren hergün karsılastırarak yapacağımCanım fotoğraflarını kaset testin buraya da atar mısın ben de 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugün şeytan dürttü test yaptım negatif
Efendim ??Maraştayım ben
Hayir benim 11.gun çatlıyor bence 8.gun yapmalı canims=) ama döngüsü uzunmuş benim 27 28 günde 1 doğru demissin=)12.gün baslayabilirsn canım
Insallah canim benim saol tsk ederim seninde katlansin insallahh ❤❤Yaaa çok sevindim söylemedim mi sana tebrik ederim inşallah katlanarak artar canım sağlıkla kucağına aldığını da görürüz inşallah
Canım ballgirl sanırım biraz kafa dinleyecek yazmıştı birkaç gün önce geldiği zaman yazar
Az once yazmistim ballgirl biraz uzak durmak istediğini söyledi birkaç gün önceUzun zamandır görmüyorum galiba canim
Böyle profil isimleri eklemeleri nasıl yapıyorsunuz?Maraştayım ben
Anladim sonradan,önemli değil
Başına @ koyup kullanıcı adı yazarak.Böyle profil isimleri eklemeleri nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?