Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben rüyam da test yaptım ve pozıtıf cıktı ardı ardına 3 kere tekrar ettı bu rüya ardından uyanıp yaptım ve pozitifti
kuzum ben geçen adetimden sonra gördüm ölen babannem filan vardı rüyamda giriyorum doktorumun odasına oturuyrum pat diye hamilesin diyor okadar gerçekçiydi ki. kaset testlerimde birşey yok adete 2 gün var letu kullanmıstım pcos var bende ben hamile olacak mısım gibi hissediyorum. geçen ay böyle hissetmemişti. ama rabbim bilir tabi cumartesi öğrenicem inşallah. dua edelim birbirimize

Günaydın kızlar

Gece rüyamda eşimle evlatlık yeni doğmuş biir kız bebek aldığımızı, onu emzirdiğimi, çok sevdiğimiz gördüm. Daha sonra 3.5 yaşına geldiğini ve kreşe gönderirken bana sarılıp ayrılmak istemediğini falan gördüm minicik bir cincimeydi eşimle hayal ettiğimiz gibi

Ay çok duygusaldı, sabah eşime anlatırken de ağladım. Bugün ayrı bi duygusalım

Tüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko 5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja
Yaa lütfen bekle, güzel haberler gelecek 2021 bitmeden. Bu iğne de öyle bir şey ki ağız tadı ile test bile yapılmıyor.
Aryacım günaydın, ne güzelmiş rüyan

Ben de bir kaç gün önce rüyamda kız bebeğim olduğu gördüm, hamileymişim elime düşüverdi bir anda. Ona dokundum ve sanki gerçek gibiydi, hissettim rüyamda bebeği

Böyle çok hikaye duyduk bıraktığı anda hamile kalan, senin de bu ay olmaması İçin bir sebep yok. İnşallah gelecek güzel haberin, burda hepimiz aynı amaç uğruna çaba gösteriyoruz ama her şey bizim elimizde değil. Bundan 5 sene sonda bu günlerimize bakıp tebessüm edeceğiz evlatlarımızı izlerken, ben buna çok inanıyorum

Ya ben döngümun 3 günü femara başladım 7 günü sadece solda gelişmeye başlamış sağda çok minik var gelişen dedi sonra 11 günü bende yumurta akıntısı ovulasyon silik olunca bende tamam o gelişti çatladı deyip 30 Kasım'da muayeneye gittim ama soldaki 25 mm olmuş duruyordu sağdaki çatlamışti iğne yapmak zorunda kaldık soldaki için. İğneden 48 saat sonra çatladı.Benim doktorum hep adetin 21 günü baktiriyor yarında döngümun 21 günü canım

Cevap yok mu

Sağlık ocağında prolaktin veya progestan bakıyorlarsa mı?

Selam hanimlar araniza yeni katildim bizde 2. Cocugu istiyoruz senelerdir spiral kullaniyordum 2 ay once cikarttirdim 2 aydir deniyoruz olmadi bu 3. Ay doktorum 1 sene icinde bekle olur dedi ama insan hemen istiyor Allah hepimize saglikli evlatlar versin insallah

Tüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko 5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja
Ben ilk gebeligimde 5 gün kala öğrendim hem kaset hem.erken gebelik yapmıştım test sonucu da 500 civarı çıkmıştı ikiz mı acaba falan demiştim ama.degildi oğlum var 5 yaşında

Bende aynı cnm spiral vardı 5.5 senedir iki ay oldu çıkaralı ama.hala yok bişey bu ay da erken test verdim bata 10 gün kala 3.29 çıktı yükselme olur mu sonradan bilmiyorum hayırlısı inşallah çok bekletmeden gelir miniklerimiz

Ben ilk gebeligimde 5 gün kala öğrendim hem kaset hem.erken gebelik yapmıştım test sonucu da 500 civarı çıkmıştı ikiz mı acaba falan demiştim ama.degildi oğlum var 5 yaşında
5 gün kala nasıl 500 cıktı kız yanlıs hesaplamadıgına emin misin yumurtlamadan 14 gün sonra bat olıyor yanı yumurtladıgın günden emin misin

Insallah canim ayni anda cikarttirmisiz demekki :) Ilk cocugum anlamadan olmustu ama bu biraz bekleticek galiba senin ilk mi olucak Allah hepimizin gonlune gore versin tez zamanda olsunlar insallah bebislerimiz

Insallah canim ayni anda cikarttirmisiz demekki :) Ilk cocugum anlamadan olmustu ama bu biraz bekleticek galiba senin ilk mi olucak Allah hepimizin gonlune gore versin tez zamanda olsunlar insallah bebislerimiz
Oğlum var cnm 5 yaşında ilk günden olmuştu bu sefer bekliyorum bakalım rabbim aratmasın kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…