kuzum ben geçen adetimden sonra gördüm ölen babannem filan vardı rüyamda giriyorum doktorumun odasına oturuyrum pat diye hamilesin diyor okadar gerçekçiydi ki. kaset testlerimde birşey yok adete 2 gün var letu kullanmıstım pcos var bende ben hamile olacak mısım gibi hissediyorum. geçen ay böyle hissetmemişti. ama rabbim bilir tabi cumartesi öğrenicem inşallah. dua edelim birbirimizeben rüyam da test yaptım ve pozıtıf cıktı ardı ardına 3 kere tekrar ettı bu rüya ardından uyanıp yaptım ve pozitifti
Karnıma adet olcak gibi ağrı giriyor arada bata 6 gün kaldı canım. Birazda şişlik varherhangi bir belirtin var mı
Yaa lütfen bekle, güzel haberler gelecek 2021 bitmeden. Bu iğne de öyle bir şey ki ağız tadı ile test bile yapılmıyor.Tüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja
Aryacım günaydın, ne güzelmiş rüyanGünaydın kızlar
Gece rüyamda eşimle evlatlık yeni doğmuş biir kız bebek aldığımızı, onu emzirdiğimi, çok sevdiğimiz gördüm. Daha sonra 3.5 yaşına geldiğini ve kreşe gönderirken bana sarılıp ayrılmak istemediğini falan gördümminicik bir cincimeydi eşimle hayal ettiğimiz gibi
Ay çok duygusaldı, sabah eşime anlatırken de ağladım. Bugün ayrı bi duygusalım
Ya ben döngümun 3 günü femara başladım 7 günü sadece solda gelişmeye başlamış sağda çok minik var gelişen dedi sonra 11 günü bende yumurta akıntısı ovulasyon silik olunca bende tamam o gelişti çatladı deyip 30 Kasım'da muayeneye gittim ama soldaki 25 mm olmuş duruyordu sağdaki çatlamışti iğne yapmak zorunda kaldık soldaki için. İğneden 48 saat sonra çatladı.Benim doktorum hep adetin 21 günü baktiriyor yarında döngümun 21 günü canımCanım 25 mm yumurta İçin doktor ne dedi, bir de döngünün kaçıncı gününde bu boyuttaydı?
Benim yumurtalar da 21-23 mmydi, acaba çok mu büyük falan diye düşündüm ama doktor dediyse vardır bir şey deyip hiç sormadım bile.
Bir de progesteron 7. Gün bakılıyor diye biliyorum sen neden daha geç baktırıyorsun?
Cevap yok muArkadaşlar merhaba. Bir şey danışacaktım şuan adetimin 2. Günündeyim prolaktin veya progestan hormonuma baktırmalı mıyım. Geçen ay ilginç bir durum yaşadım 3.41 çıktı beta ama 2 gün sonra 0.10 çıktı. Doktor tutulamamış olabilir dedi. Sebebi bu iki hormon olabilir mi ? Yoksa test yapmak için en azından bu ay da deneyip beklemeli miyim ?
Sağlık ocağında prolaktin veya progestan bakıyorlarsa mı?Canım verdim sağlık ocaginda beta, diğer hormonlar, insulin direnci falan istedim aldılar kani ama en erken yarin aksamuzeri çıkar dediler, galiba ilçede olduğumdan. Yani poliklinige gitsem daha iyiydi sanki ama vermiş bulundum bakalım hayırlısı
Ben ilk gebeligimde 5 gün kala öğrendim hem kaset hem.erken gebelik yapmıştım test sonucu da 500 civarı çıkmıştı ikiz mı acaba falan demiştim ama.degildi oğlum var 5 yaşındaTüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja
Bende aynı cnm spiral vardı 5.5 senedir iki ay oldu çıkaralı ama.hala yok bişey bu ay da erken test verdim bata 10 gün kala 3.29 çıktı yükselme olur mu sonradan bilmiyorum hayırlısı inşallah çok bekletmeden gelir miniklerimizSelam hanimlar araniza yeni katildim bizde 2. Cocugu istiyoruz senelerdir spiral kullaniyordum 2 ay once cikarttirdim 2 aydir deniyoruz olmadi bu 3. Ay doktorum 1 sene icinde bekle olur dedi ama insan hemen istiyor Allah hepimize saglikli evlatlar versin insallah
Ben prolaktin için gittim bakıyorlarmış progesteronu bilmiyorum canım tüm hormonlar dedim tamam dediler ama sonuç çıkınca bilgi veririmSağlık ocağında prolaktin veya progestan bakıyorlarsa mı?
Canım prolaktin baktirabilirsin progesteronu yumurtlamadan 8 gün sonra filan baktırCevap yok mu
Bakılmıyor bildiğim kadarıylaSağlık ocağında prolaktin veya progestan bakıyorlarsa mı?
5 gün kala nasıl 500 cıktı kız yanlıs hesaplamadıgına emin misinBen ilk gebeligimde 5 gün kala öğrendim hem kaset hem.erken gebelik yapmıştım test sonucu da 500 civarı çıkmıştı ikiz mı acaba falan demiştim ama.degildi oğlum var 5 yaşında
Insallah canim ayni anda cikarttirmisiz demekki :) Ilk cocugum anlamadan olmustu ama bu biraz bekleticek galiba senin ilk mi olucak Allah hepimizin gonlune gore versin tez zamanda olsunlar insallah bebislerimizBende aynı cnm spiral vardı 5.5 senedir iki ay oldu çıkaralı ama.hala yok bişey bu ay da erken test verdim bata 10 gün kala 3.29 çıktı yükselme olur mu sonradan bilmiyorum hayırlısı inşallah çok bekletmeden gelir miniklerimiz
Bilmiyorum ki evlendigim ilk gün hamile.kalmisim o zaman ne yumurtlamadan haberim var ne ovulasyondan5 gün kala nasıl 500 cıktı kız yanlıs hesaplamadıgına emin misinyumurtlamadan 14 gün sonra bat olıyor yanı yumurtladıgın günden emin misin
Oğlum var cnm 5 yaşında ilk günden olmuştu bu sefer bekliyorum bakalım rabbim aratmasın kimseyeInsallah canim ayni anda cikarttirmisiz demekki :) Ilk cocugum anlamadan olmustu ama bu biraz bekleticek galiba senin ilk mi olucak Allah hepimizin gonlune gore versin tez zamanda olsunlar insallah bebislerimiz
Canım benim çok bilgim olmadığı İçin bir şey yazmadım ama hormon testleri adetin 2-3. Günü yapılıyor. Eğer yaptıracaksan bu günlerde gitmemde fayda var.Cevap yok mu
5 gün kala akşam testiydiKızlar hamile kalanlar gebeliğinizi adete kaç gün kala kaset testte görebildiniz ? Hadi anket başlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?