Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yapmayı düşünüyorum yumurtlamanın 13. Günü olmuş oluyor çıkar diye düşünüyorum yaptınız mı testi sonucunuz çıktımı
Bu sabah yaptım negatifti hayal çizgisi bile yoktu inşallah sen de çıkar ben klomen tedavisine geçicem zaten adette

Aslında ovulasyon testinin mantığı şu, yumurtanın büyüdüğünü anlamıyor, yumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde vucut bir hormon salgılıyor çatlasın diye, onu ölçüyor. Senin yumurta çatlamadığı için testte görmemen normal kuzum

Aralıktan umudum yok kuzu, 2022 ye kaldım ben direk, 2022 topici çok mantıklı ya ay ay değişince dağılıyor yeni kişiler oluyor falan ben açamamam ama açan olursa etiketlesin beni

Ben diyorum ki eve kücük bi ultrason cihazı mı alsam artık yumurtaları anlıyoruz nede olsa akdoekejdjd

Insallah güler bize de Allah buyuk zor oldu ama güzel olur inşallah aşılamamim yüzü suyu hurmetine
İlk aşılamamı ? Ve hangi ilaçları kullandınız ? nasıl bi yol izledi doktorunuz ? Benim doktorumda artık aşılama yapalım diyor ama bilmiyorum.

Canım daha erkende 3 gün arayla yap ancak fark görülüyor rakam yükselebilir bende 2 den yükseldi

Yok canım ya hep aynı inşallah vardır ama o kadar saat sonra çıkması inandirmiyor bakalım yeni test sipariş verdim
İnan inan Benim teyzemde hamile olduğunu testte göremedi sonra testi atmadı ertesi gün sabah bakmış kıl gibiydi gördm diyo doktra gitti kan verdi hamileymiş ilk başta çıkmamış onunda bak ertesi gün diyorum kıl gibi çizgiden bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…