Bu sabah yaptım negatifti hayal çizgisi bile yoktu inşallah sen de çıkarYarın yapmayı düşünüyorum yumurtlamanın 13. Günü olmuş oluyor çıkar diye düşünüyorum yaptınız mı testi sonucunuz çıktımı
Valla hiçkimse yanaşmazsa mecbur açıcaz artık napalım ama biri üstlenirse direk şutlarımaslında Hali güzel yapıyor bu işlerideee
Aslında ovulasyon testinin mantığı şu, yumurtanın büyüdüğünü anlamıyor, yumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde vucut bir hormon salgılıyor çatlasın diye, onu ölçüyor. Senin yumurta çatlamadığı için testte görmemen normal kuzumAyy Mfk
Diyor ki 1 yılın sonunda hamile kalan hastam, e abicim zaten normal süre o
Ovülasyon testini ben beceremedim 32 mm yumurtam olmuş testte çizgi çıkmadı attım gitti onu da. En iyisi takip, he takiple de olmayabilir bu ay iğne olduk bakalım kısmet ama olmazsa da takiple gitmeyi düşünüyorum ben.
Doktor şakkadanak al burda yumurta diyor, demese de zaten başlangıç seviyesinde usg kullanabilecek hale geldik
Aralıktan umudum yok kuzu, 2022 ye kaldım ben direk, 2022 topici çok mantıklı ya ay ay değişince dağılıyor yeni kişiler oluyor falanHali pek yok bu aralar...
Kaderdaşlarımm, geçen sene aralıktan beridir ay ay topic topic gezerek edindiğim sevgili arkadaşlarımSelizay Yusra-61 Maviesra MaviSasa234 DenizKoKuLuMm H HTCNM MaviliGizem C charlottes
Şans 2021'in son ayında belki güler bize de hıı?
Ben diyorum ki eve kücük bi ultrason cihazı mı alsam artık yumurtaları anlıyoruz nede olsa akdoekejdjdAyy Mfk
Diyor ki 1 yılın sonunda hamile kalan hastam, e abicim zaten normal süre o
Ovülasyon testini ben beceremedim 32 mm yumurtam olmuş testte çizgi çıkmadı attım gitti onu da. En iyisi takip, he takiple de olmayabilir bu ay iğne olduk bakalım kısmet ama olmazsa da takiple gitmeyi düşünüyorum ben.
Doktor şakkadanak al burda yumurta diyor, demese de zaten başlangıç seviyesinde usg kullanabilecek hale geldik
içime doğduğundada olmadığı için artık içeme de doğmuyoÖnceki aylarda gene doğardı falan ama şuan yani hiç doğmuyor bence olmadı bu ayda ben diğer ay paşa paşa rahim filmine gibi duruyor
Ancak yenisini tekrar yaparak anlayabilirsin kuzum bende bi kere kuruma cizgis aynı böyle cıkmıştı hemde korunduğum aydaKizlar kuruma çizgiye nasıl tespit ediyor? Bugun sabah yaptım ama simdi böyle buldum
Var gibi gibiii ama bence tekrarla daha net öğrenirsin ve regl geciktimi gecikyise kaç gün gecikti ?Kizlar kuruma çizgiye nasıl tespit ediyor? Bugun sabah yaptım ama simdi böyle buldum
Yok ben daha bulaşmam zor isValla hiçkimse yanaşmazsa mecbur açıcaz artık napalım ama biri üstlenirse direk şutlarımaslında Hali güzel yapıyor bu işlerideee
Insallah güler bize de Allah buyuk zor oldu ama güzel olur inşallah aşılamamim yüzü suyu hurmetineHali pek yok bu aralar...
Kaderdaşlarımm, geçen sene aralıktan beridir ay ay topic topic gezerek edindiğim sevgili arkadaşlarımSelizay Yusra-61 Maviesra MaviSasa234 DenizKoKuLuMm H HTCNM MaviliGizem C charlottes
Şans 2021'in son ayında belki güler bize de hıı?
İlk aşılamamı ? Ve hangi ilaçları kullandınız ? nasıl bi yol izledi doktorunuz ? Benim doktorumda artık aşılama yapalım diyor ama bilmiyorum.Insallah güler bize de Allah buyuk zor oldu ama güzel olur inşallah aşılamamim yüzü suyu hurmetine
Hayır bu ay bir tuhaf oldu erken yumurtlama gördüm ve üstünden 7 gun geçmiş sanırım ilk 5 10 dk ka hiç birsey yoktuVar gibi gibiii ama bence tekrarla daha net öğrenirsin ve regl geciktimi gecikyise kaç gün gecikti ?
Geçen ay bu testlerden yapmıştım oyle çıkmadı ama bugun böyle tekrarlayacagim ancak oyle öğrenirimAncak yenisini tekrar yaparak anlayabilirsin kuzum bende bi kere kuruma cizgis aynı böyle cıkmıştı hemde korunduğum ayda
Testi tekrarlayınca bizide haberdar et lütfeeen inşallah sonuç istediğin gibi olurHayır bu ay bir tuhaf oldu erken yumurtlama gördüm ve üstünden 7 gun geçmiş sanırım ilk 5 10 dk ka hiç birsey yoktu
Canım daha erkende 3 gün arayla yap ancak fark görülüyor rakam yükselebilir bende 2 den yükseldimerhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Yok canım ya hep aynı inşallah vardır ama o kadar saat sonra çıkması inandirmiyorTesti tekrarlayınca bizide haberdar et lütfeeen inşallah sonuç istediğin gibi olurVe bu ay diğer aylardan farklı bişe yiyip içtin mi
Yani birkaç saat sıvı almaman lazımBu saatte gebelik testi yapsam ne olur ya
İnan inanYok canım ya hep aynı inşallah vardır ama o kadar saat sonra çıkması inandirmiyorbakalım yeni test sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?