Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu biz senleyiz. İnş sen 2022 en güzel şekilde merhaba diyorsun.. İnş hepimizden önce güzel haberler vereceksin :)
Ay insallah canım yaaa güzel haberler bizlerle olsun kendime çok guz3l program hazırladım beslenme sağlık vs hazırım bomba gibi yeni yıla

Yaaa ikiz mı ayy inşallah canım ınsalalh

Bunlar da benim eski sonuçlarım bi bakar mısınız acaba

Eklentiler

• 20211209_201824.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 151
Bir şey diyebilir miyim? Ağzınızdan bal damlıyor Allah size de en yakın zamanda istediğiniz mutluluğu versin inşallah Bazen bir söz bile motive etmeye yetiyor
Tabiki diyebilirsiniz. Amin ecmain mutluluğunuz daim olsun en güzel takviye bu dönemde morel

Bat 13ydu benim. predictor yaptım iki gün pozitif. kan testini pazartesi vericem, iyice netleşsin istedim.
Ya bendede erken gebelik testi varda 5 gün kala yaptım negatif geldi yarın da 1 gün kalmış oluyor benimkide predictor inşallah çıkar bakalım hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağına al inşallah

Buradaki arkdaşlar daha iyi bilir ama zaten genetik bölümüne gidip 2 kimyasalım var dersen hemen yapıyorlarmış....

Nasil anladınız acaba ya
Canım pko olduğunu anlamak için amh bakılıyor.. amh 4.5 üstü ise pko lu oluyorsun. Kistik olup olmadığında LH/FSH oranı belirliyor.. Zaten doktor vajinal muaynede hemen söylüyor.... PKO bi sorun değil... Sadece yumurta gününü değiştiriyor..

Kızlar duşa girmeden önce akşam yaptım çizgi önce daha uzaktaydı duştan bi çıktım tipi kaymış böyle olmuş napcaz andjsjakjs

Eklentiler

• A4DE3112-6D5C-4280-B36B-8926298C6E5A.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 143
  • 3CB7341E-8407-4D56-8AD7-504F166621AA.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 142
Ay insallah canım yaaa güzel haberler bizlerle olsun kendime çok guz3l program hazırladım beslenme sağlık vs hazırım bomba gibi yeni yıla
En güzelii.. Tüp bebekte bile olumlu düşünmek etkili oluyor... Gerçekten biz eşim ile çok takmadan bu da bi süreç diyerek girdik. O kadarr olumsuz yorumlar okumama rağmen çok güzel gidiyor.. Transferde ilk seferde olursa 10 numara 5 yıldız olacak

Ben adette gördüm kuzu bu ay çalıştık ama ovulasyon testi koyulaşmadı hiç. Yumurta olmadı sanrım. O yüzden 2022 ye kaldım ben
Aaa sende hala beta 0 olmamış o zaman. Tüp bebekte doktor bana progesteron bastı.. Vucudum gebe zannetsinde yumurtalar yerinde kalsın diye Hayatımın üsütümeden ve üstümden yorganı bile attığım en güzel 10 günü geçirdim

Ne zaman gerçeğini yaşayacağım diyorum eşime

İçmeyi bıraktım eşime diyorum ki arkama varana kadar donuyorum ısıt beni süperman

Anladım çok teşekkür ederim şimdiye kadar bende amh hic bakilmadi bu ay isteyeyim

Naturallen benim lh ve fsh ımı yükseltti sizde dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…