- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Kuzu hepsini ard arda koysana bi..Kızlar 4 gündür ovulasyon testim pikniye böyle oldu acaba? Son aylarda hemen pik olup ertesi gün çatlıyordu. MaviSasa234 @Esrakcshn - Janna -
Devlette çok zor.. Bende tahlillerim için gittim. Önümdeki 3 ay sonra gel demişler ilk aşılama için arkamdaki 2.aşılama için 1 sene beklemişti.. Vallahi imkanı olmayan için çok zor.. Rabbim yardımcımız olsun..Amin inşallah kuzum benim
Daha bugün ilaç almaya başladım cnm Allah. Nasip ederse pazartesi iğne vurup ertesi gün sanırım aşılama olcak devlet baya zor ya bugün tekrar tecrübe edindim maddi olarak uçuk fiyat demeseler direk tüp bebeğe yönelirdim özelde doktorlar pek bilgi vermiyo pazartesi ilaçlar bitince gel bakcaz dedi geçti biraz umudum kırıldı açıkçası
Arada böyle dalgalanmalar olur. Bugün ki pik.. Ama sizde pko var gibi yarın bi daha yapın havuç suyu içerek de çatlatmaya çalışın…Benim geçen hafta pik sandığım testim ile bugünkine yan yana baksana, bu arada baya bi gün tamamen silikti. Benimki kadar gıcık olan yoktur testleri
İnşallah öyledir tabi umut kesilmezİnşallah gelmezz adet yaklaşınca ağrı çekip hamile olan da çok var umudumuzu yitirmeyelim
O çizgiyi görmeden kan vermeye de gitmek istemiyorumİnşallah öyledir tabi umut kesilmez
2 gün önce doktora gittim ultrason yapıldı kist veya pko yokmuş çok şükürArada böyle dalgalanmalar olur. Bugün ki pik.. Ama sizde pko var gibi yarın bi daha yapın havuç suyu içerek de çatlatmaya çalışın…
Sağlıklı folikül hergün 1.5-2 mm büyür.. yani şu aralar 17-18 mm civarı olmalı 20 mm olmasını bekle.. yarında pik olursa hvuç ye2 gün önce doktora gittim ultrason yapıldı kist veya pko yokmuş çok şükürfolikül 15 mm dedi
Havuç yiyorum
Şu an folikülün büyüdüğü sol tarafta ağrım var baya bi.. Ya büyümeye devam ediyor ya da çatlama sanırım bakalım..Arada böyle dalgalanmalar olur. Bugün ki pik.. Ama sizde pko var gibi yarın bi daha yapın havuç suyu içerek de çatlatmaya çalışın…
Eyvah cumartesi sabah 15ti bugüne 19 falan olmuştur diye düşünmüştüm bide en son bugünü değerlendirebilicem sonra yine eşimle ayrıyız, bi an önce çatlasın diye düşünmüştüm  24. Gündeyim, geçen ay 25.gün çatlamıştı (adetten geriye 14 gün gidince)Sağlıklı folikül hergün 1.5-2 mm büyür.. yani şu aralar 17-18 mm civarı olmalı 20 mm olmasını bekle.. yarında pik olursa hvuç ye
Çatlatma zamanı uzun sürmüyor büyüme anı.. çatlatma anı zaten bıcak saplanır gibi kramp gibi bir ağrı oluşuyor ve bitiyor.. Ağrı varsa bekleyin yarın havuç yiyin.. eşinizde de dorun yoksa muhakak değerlendirin….Şu an folikülün büyüdüğü sol tarafta ağrım var baya bi.. Ya büyümeye devam ediyor ya da çatlama sanırım bakalım..
Canım aynen öyle kramp oldu kısa sürdü geçti 1 dakika bile değilÇatlatma zamanı uzun sürmüyor büyüme anı.. çatlatma anı zaten bıcak saplanır gibi kramp gibi bir ağrı oluşuyor ve bitiyor.. Ağrı varsa bekleyin yarın havuç yiyin.. eşinizde de dorun yoksa muhakak değerlendirin….
O zaman yiyin riske atmayın.. inş çatlamayı yakalarsınızEyvah cumartesi sabah 15ti bugüne 19 falan olmuştur diye düşünmüştüm bide en son bugünü değerlendirebilicem sonra yine eşimle ayrıyız, bi an önce çatlasın diye düşünmüştüm  24. Gündeyim, geçen ay 25.gün çatlamıştı (adetten geriye 14 gün gidince)
Ahahha vallahi git gel yollarda perişan oldum zaten havuç olayını duyunca şansımı deniyim dedimO zaman yiyin riske atmayın.. inş çatlamayı yakalarsınız
BEnde ya hayalî mayali değil tam çizgiyi görmek istiyorumO çizgiyi görmeden kan vermeye de gitmek istemiyorum
Görünmüyor gibi
Burda belli belirsiz hayali görüyorum gibi ama kaçıncı dakikada çektiniz?Eki Görüntüle 2973305 kızlar testin anasını aglattım ama bılemedım sızce kuruma çizgisimi? Ben napcam bilmiyorum bu his bile yetiyor ama negatıf sonucundan 1bucuk senedır tükendimmm
1hafta varGörünmüyor gibibat a kaç gün var?
Aa daha çok varmış üzülmeyin nolur1hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?