Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlette çok zor.. Bende tahlillerim için gittim. Önümdeki 3 ay sonra gel demişler ilk aşılama için arkamdaki 2.aşılama için 1 sene beklemişti.. Vallahi imkanı olmayan için çok zor.. Rabbim yardımcımız olsun..

Benim geçen hafta pik sandığım testim ile bugünkine yan yana baksana, bu arada baya bi gün tamamen silikti. Benimki kadar gıcık olan yoktur testleri
Arada böyle dalgalanmalar olur. Bugün ki pik.. Ama sizde pko var gibi yarın bi daha yapın havuç suyu içerek de çatlatmaya çalışın…

Arada böyle dalgalanmalar olur. Bugün ki pik.. Ama sizde pko var gibi yarın bi daha yapın havuç suyu içerek de çatlatmaya çalışın…
2 gün önce doktora gittim ultrason yapıldı kist veya pko yokmuş çok şükür folikül 15 mm dedi
Havuç yiyorum havuç suyu daha iyi mi olur

2 gün önce doktora gittim ultrason yapıldı kist veya pko yokmuş çok şükür folikül 15 mm dedi
Havuç yiyorum
Sağlıklı folikül hergün 1.5-2 mm büyür.. yani şu aralar 17-18 mm civarı olmalı 20 mm olmasını bekle.. yarında pik olursa hvuç ye

Şu an folikülün büyüdüğü sol tarafta ağrım var baya bi.. Ya büyümeye devam ediyor ya da çatlama sanırım bakalım..

Sağlıklı folikül hergün 1.5-2 mm büyür.. yani şu aralar 17-18 mm civarı olmalı 20 mm olmasını bekle.. yarında pik olursa hvuç ye
Eyvah cumartesi sabah 15ti bugüne 19 falan olmuştur diye düşünmüştüm bide en son bugünü değerlendirebilicem sonra yine eşimle ayrıyız, bi an önce çatlasın diye düşünmüştüm  24. Gündeyim, geçen ay 25.gün çatlamıştı (adetten geriye 14 gün gidince)

Şu an folikülün büyüdüğü sol tarafta ağrım var baya bi.. Ya büyümeye devam ediyor ya da çatlama sanırım bakalım..
Çatlatma zamanı uzun sürmüyor büyüme anı.. çatlatma anı zaten bıcak saplanır gibi kramp gibi bir ağrı oluşuyor ve bitiyor.. Ağrı varsa bekleyin yarın havuç yiyin.. eşinizde de dorun yoksa muhakak değerlendirin….

Canım aynen öyle kramp oldu kısa sürdü geçti 1 dakika bile değil
Havuç o kadar çabuk etki eder mi ya

O zaman yiyin riske atmayın.. inş çatlamayı yakalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…