Ay gerçekten mi benimde şubatta doğum günüm 4ünde ikimizde alsak güzel haber ne güzel tesadüf olurhosgeldın kuşummm, ay alalmım yaa ocak ayı guzel gelsın bebıslerle gelsın ınsallaahhhh
31.olcam subatta ınsalllahhh bebısle gırerım yenı yasıma
sayılır bence cunku fındık cevız badem cok faydalı kuruyemısler,Ekstra sayılır mi bilmiyorum canım,kuru yemiş cok yedim bir de kafaya takmamaya çabaladım. Ne zaman 11.gun tekrar çizgi belirip 12.gun hortladi o zaman başladı heyecan
Rabbim herkese nasip etsin
aaa aynıyızzz :) benımde 22subat kuzum, ınsallaahhh yaa ınsallaahhAy gerçekten mi benimde şubatta doğum günüm 4ünde ikimizde alsak güzel haber ne güzel tesadüf olur
2021 herkesi canından bezdirdi aynen sen bekle 2022yi belki uğurlu gelirrAynen 2021 şans getirmedi o yüzden bu yılda test yapmıycam 2022 ye girelim hele
Ay amiin yaa bu kadar çileden sonra bi de üstüne ne güzel hediye oluraaa aynıyızzz :) benımde 22subat kuzum, ınsallaahhh yaa ınsallaahh
ayyy kesınlıkle aldıgım en guzel hedıye o olur .Ay amiin yaa bu kadar çileden sonra bi de üstüne ne güzel hediye olur
İncir,avakado,havuc,kavrulmamis kabak çekirdeği yedim canim. Findik vs tuketmedim acikcasi hic canim istemedi. Bu yediklerim icin bile zorladım kendimi.sayılır bence cunku fındık cevız badem cok faydalı kuruyemısler,
ayy en onemlısı sanırım kafadan atmakk
amınnn canımmm
Bilmiyorum canım çok ümitliydim bu aydanAma 6 gün daha çok erken değil mi
İnşallah canım yaa. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte Amin. Kaç çıkmıştı değeriBenim ablam 15 günde pozitif görmüştü 10 günü idrar negatifti tutmadı diye test yapmadı doktoru 15 inde kan testi ver dediği için vermişti hatta ben almıştım sonuçlarını kendi cesaret edememişti negatif çıkacak diye inşallah sizinki de pozitif çıkar
Umudumuz o yönde2021 herkesi canından bezdirdi aynen sen bekle 2022yi belki uğurlu gelirr
150İnşallah canım yaa. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte Amin. Kaç çıkmıştı değeri
bızde bu ay hergün ; havuç, avakado, fındık cevız badem yiyoruz oncekı aylara gore daha sıkı takıp edıyorum.İncir,avakado,havuc,kavrulmamis kabak çekirdeği yedim canim. Findik vs tuketmedim acikcasi hic canim istemedi. Bu yediklerim icin bile zorladım kendimi.
Ocak ayinda herkesler hamile kalcak bence
Diyelim ki balkonda içtiniz, apartmanın dışına çıktınız içtiniz geldiniz çocuğunuzu öptünüz sarildiniz yanında durdunuz, bu durumda cocuk sıfır etkileniyor sanıyorsunuz. Nefesinizde, saçınıza ve elbisenizde bulunan zararlı maddeler sebebiyle bebeklerin sinir sistemi zarar görüyor, solunum yolları ile ilgili hastalıkları tetikliyor.Ben evde sigara içmem içirtmemde. Kapalı alanda asla icmem ne araba ne de ev. Cocuk dogar doğmaz baslarız demedik emzirme bittikten sonra dedik. Tabi ki bıraksak kendi sağlığımız için daha iyi ama tamamen bırakabileceğimi çok sanmıyorum yakın çevrem full kullanırken. Şimdilik ara veriyoruz diyelim
Oyy masallah,hadi bakalimbızde bu ay hergün ; havuç, avakado, fındık cevız badem yiyoruz oncekı aylara gore daha sıkı takıp edıyorum.
ınsallaaah ya dua et bızlerede kuzum
Amin sizin de basiniz sagolsun mekanları cennet olsun inşallah. bırakmanıza cok sevindim kendinizle gurur duymalisiniz tebriklerGeri baslamamak üzere ben dün bıraktım. Kendime bakayim ki mercimegim de etkilenmesinben de babami akciger kanserinden kaybettim. Başınız sagolsun mekanı cennet olsun
ah canım yaa, ınsallaahhh 2022 bızlere hayırlıısyla bebeklerımızı getırsın.Bu aya da veda ediyorum. Az önce lavaboda kanama oldu. 3 gün gecikmeyle regl oluyorum. Belliydi zaten kaç gündür regl ağrısı çekiyorum. 2021'i başından sonuna komple değerlendirdim. 2021 kapanışını elimde kocaman bir sıfırla yapıyorum.
AminnAmin sizin de basiniz sagolsun mekanları cennet olsun inşallah. bırakmanıza cok sevindim kendinizle gurur duymalisiniz tebrikler
ınsallaahh kuzumm, Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın bu sevıncı herkese tattırsınOyy masallah,hadi bakalimkalbinin ekmeğini Rabbim sunsun. Emekleriniz boşa çıkmasın
En güzel zamanda gelecek inşallah. Hala regl oluyorsak, yumurtamiz varsa şans da vardır, denemeye devamBu aya da veda ediyorum. Az önce lavaboda kanama oldu. 3 gün gecikmeyle regl oluyorum. Belliydi zaten kaç gündür regl ağrısı çekiyorum. 2021'i başından sonuna komple değerlendirdim. 2021 kapanışını elimde kocaman bir sıfırla yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?