Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzü🥰 neler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım😍🙏🏼

Anne İsmiEmbriyoYaşTransfer TarihiSONUÇ ❤️
nacwes nacwes 3.gün
Kardelen060492 Kardelen060492 5.gün2911 Aralık
Matmazella Matmazella 5.gün19 aralık
agustos72 agustos72 6.gün3 Aralık:anneadayı:
D dlkerk 5.gün1 aralık
B bebikoms
FlyingHummingbird FlyingHummingbird 5.gün31
G Guullddeenn 5.gün6 Aralık:anneadayı:
efsunn210102 efsunn210102
Iron Butterfly Iron Butterfly 1.gün25
Anne İsmiEmbriyoYaşTransfer
Tarihi
SONUÇ❤️
@Sandra865.gün
I istanbul88 6.gün
S Saturnyildizi 2.gün32
D Demiripek 5.gün-3.gün7 Aralık:anneadayı:
G Gldmergn 5.gün
G gulcehanim 5.gün27
H hasretim0601 5.gün33
mlshope mlshope 5.gün283 Aralık
B bebikoms 5.gün26:anneadayı:
Z Zeynepkur 5.gün383 Aralık:anneadayı:
Anne İsmiEmbriyoYaşTransfer TarihiSONUÇ❤
A Aslanb 5.gün28
Maydonozhanim Maydonozhanim 5.gün2713 Aralık
M miracle070210 5.gün2 Aralık
Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt 5.gün2 Aralık
M mucizelervar 29 Kasım
L leyladanvazgecme 4.gün1 Aralık
akyaa akyaa 9 Aralık:anneadayı:
Canaann34 Canaann34 3.gün241 aralık:anneadayı:
Minik Mucize Minik Mucize 6.gün7 Aralık
M mutluannne123456789 5.gün13 aralık:anneadayı:
Anne İsmiEmbriyoYaşTransferSONUÇ❤️
K kucukbrmeseleee 5.gün291 AralıkYılmak yok🥰
G Guli2101 3.gün402 Aralık
K karyelimmm 6 Aralık
M mira9693 1 aralık:anneadayı:
Selinilya Selinilya 6.gün6 aralık
M Minikbirmucizemeselesi 12 aralık
Katre_g Katre_g 31
P papatyam54 25
N nis1234 5.gün268 aralık:anneadayı:
CevikKiz CevikKiz 5.gün316 aralık
H hellopeople 6.gün3 aralık
M mucizelervar 5.gün27:anneadayı:
S sharonandhope 5.gün3920 aralık
H Htc258316 3.gün6 aralık

Son düzenleme:
O zaman ilk ben geleyim 😍 cuma günü adet oldum cumartesi ilk muayenemi oldum. 30 kasımda ikinci muayene var. Muhtemelen aralığın ilk haftası transfer olcak
Aa canmm bende cumartesi adet oldum şehirdışında olduğum için bugün gidebildim doktora 11 aralık gibi dedi doktorum banada bugün ilaçlara başladım ilk kontrolümde 4ünde olacak😍😍 çok yakınızz birbirimize

Aa canmm bende cumartesi adet oldum şehirdışında olduğum için bugün gidebildim doktora 11 aralık gibi dedi doktorum banada bugün ilaçlara başladım ilk kontrolümde 4ünde olacak😍😍 çok yakınızz birbirimize
Ben de şehirdışındayım. Uzaktan takip yapılıyor. Nerde tedavi görüyorsunuz?

Benimde 26 kasımda 2. kontrolüm var aralığın ilk haftasına denk geliyor estrefom kullanıyorum şimdi.

İnşallah hepimiz pozitif görürüz.
benim ilk transferim kafam karışık heyecan var ne yemeliyim içmeliyim kafam karıştı.
Benim de ilk transferim canım aynı şekildeyim🤣❤️ Nar suyu rahim kalınlığı için çok iyiymiş öyle duydum. Onu deneyeceğim haftaya.. birde doktorlarınız gebelik serumu intralipid serumdan bahsetti mi bana uygulayacakmış

Benim de ilk transferim canım aynı şekildeyim🤣❤️ Nar suyu rahim kalınlığı için çok iyiymiş öyle duydum. Onu deneyeceğim haftaya.. birde doktorlarınız gebelik serumu intralipid serumdan bahsetti mi bana uygulayacakmış
hiç bir şey söylemiyorlar bu kadar şansa bırakılmaz omeg 3 d vitamini ben kendim alıyorum sadece folik öneriyorlar. sizin doktorunuz kim bir arkadaşıma da vermişler şimdi yeni doğum yaptı ikizleri var..

Beklenilen topik oluşturuldu 👍🏻🙋🏼‍♀️ Hepimiz pozitif görürüz inşallah. Benim dondurulmuş transfer olacak ikinci denememiz.adetime henüz bir hafta var. Adetin 7.günü transfer hazırlığı için gideceğim. Doktor bana imom primo verdi kullanmam için vitamin hapı . Onun dışında şimdilik kullandığım bir şey yok adet gününü bekliyorum şimdilik. Adetle birlikte her gün bir bardak nar suyuna başlayacağım.

Beklenilen topik oluşturuldu 👍🏻🙋🏼‍♀️ Hepimiz pozitif görürüz inşallah. Benim dondurulmuş transfer olacak ikinci denememiz.adetime henüz bir hafta var. Adetin 7.günü transfer hazırlığı için gideceğim. Doktor bana imom primo verdi kullanmam için vitamin hapı . Onun dışında şimdilik kullandığım bir şey yok adet gününü bekliyorum şimdilik. Adetle birlikte her gün bir bardak nar suyuna başlayacağım.
Neden 7.gunu ben 3.gunu gittimde keske 2.gun gelseydin dedi

Neden 7.gunu ben 3.gunu gittimde keske 2.gun gelseydin dedi

2. gün gidilmesi gerek ben birinci gün gittim ilaçları 2. gün başlattı.

Back
X