Doğuma Hazırlık Aralık anneleri bebeğim için alacağım arabaya bir türlü karar veremedim....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

offya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
29
0
36
Diğer
inş. nasipse aralık 16-18 gibi kızımızı kucağımıza alacağız ama ben hala daha bebek arabasına karar veremedim yardımcı olurmusunuz...çift yönlü olsun fakat hafif tam yatabilen içi konforlu olsun istiyorum.önerisi olan varmı...

biz casual atlantis aldık. son derece hafif, dörde katlanıp baston gibi oluyo,çift yönlü ve içi puf puf

CHİCCO lite way birçok arkadaşım tavsiye etti.bende onu aldım. kullananlar da aynı şekilde. baston şeklinde çok yer kaplamıyor. tam düz bir şekilde yatabiliyr. içinde kışlık fermuarlı aparatı ve şeffaf yağmurluğu da mevcut. fiyatı da diğerlerine göre gayet iyi.
bir bebek arabasına 1000 tl ler vermenin pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum. tarvel sisteler falan da yalan hep çünkü birçok kişi birçok parçasını kullanmıyor. yada birkaç ay sonra kullanamz oluyorsun bebek büyüdüğü için.

CHİCCO lite way birçok arkadaşım tavsiye etti.bende onu aldım. kullananlar da aynı şekilde. baston şeklinde çok yer kaplamıyor. tam düz bir şekilde yatabiliyr. içinde kışlık fermuarlı aparatı ve şeffaf yağmurluğu da mevcut. fiyatı da diğerlerine göre gayet iyi.
bir bebek arabasına 1000 tl ler vermenin pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum. tarvel sisteler falan da yalan hep çünkü birçok kişi birçok parçasını kullanmıyor. yada birkaç ay sonra kullanamz oluyorsun bebek büyüdüğü için.
malesef oyle dedıgın gıbı olmuyor ılk cocugumda o tarz bı araba aldım pekte konforlu olmuyor cocuk ıcerde bı sekıl yatıyo travel sıstemlerde cogu aır sıstem yapılmıs cocukla ıstanbulun sokaklarında gezerken uyuyan cocuk uyanmıyor sarsıntıdan yollar malum takur tukur.... sonuc kesınlıkle travel sıstem arabalar alınmalı benım dılım bu konuda cok yandı 2 bebegımı beklıyorum elımdekı arabam satılıkta ve ben su ara travellerı arastırıyorum kararımı verdım acıkcası kraf twist alacagım şişme lastikler vs.... bizi anca bu paklar:34: anakucagı olması çok onemlı bebegın sırtını kavraması vs ılk aylar ıcın çok kullanıslı o paraları talep edıyolar cunku ona gore konfor sunuyolar bır şahınle bir bmw yı nasıl kıyaslayamayacaksak buda onun gıbı herkes kesesıne gore davranmalı tabı ama bu konular cok muhım

Back
X