Aralık Anneleri Burayaa?

Benimkide 4 haftalıkgen kese görünmedi doktor hormon değeri yükseliyorsa gebelik var dedi. Şimdi enson kaç çıktı unuttum ama 5.5 haftalıkta kese ancak görüldü. Birde kişiden kişiye değişiyormuş. 8 hafta görünmemesi normalmış.

Selam taze anneler benim de sat 24 mart,5+3 görünüyor hesaba göre, öğrenince gittim 4+2 de filan karından baktı görünmedi, haftaya gel dedi önümuzdeki cuma 6+1 de gitmiş olcam inşallah görürüz duyarız, alttan bakarız dedi daha net görünüyo , ikinci hamilelik olmasına rağmen hiç geçmiyor günler ya

Bebişlerimiz çok küçük ama şimdiden cinsiyet merakı başladı sidede varmı. Benim ikinci bebeğim ilki oğlan.bakalım rabbim neyi uygun gördü bize.

kızlar benim de bulantılarım iyice arttı, kusmalar başladı. açken midem kazınıyor,yeyince kusuyorum,iyice halsizleştim ne yapacagımı bilmiyorum

selam kızlar benimde son adet 25 mart dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür:) 5+1 dedi doktor kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı bende de aşırı yorgunluk ve uyku hali var onun haricinde hiçbir belirti yok. Kızlar bişey sorucam bu yeme içme olayını nasıl yapıyorsunuz dikkat etmeye başladınız mı çay kahve özellikle ben doktora sormayı unuttum sizin bir bilginiz var mı?

Öncelikle gözünüz aydın. İnan üzülerek söylüyorum hiç dikkat etmiyorum ben. Doktorda bana hiç böyle birşey söylemedi. Ama yumurtanın önemini duymuştum. Bende hiç sevmem nasıl olacak bilmiyom. Ara öğünlerini faydalı yiyeceklerle dolduralım zaten azar azar sık sık yiyin diyorlar. Ben çayda içiyom kahvede. Tabi abartmadan ama günlük tüketiyorum.

Hayırlı olsun canim bende ayni durumdayim, cumartesi kalp atışı için gideceğim, umarım ikimizde duyarız bebislerimizi
Canim yeme içme olayınada dikkat etsen iyi olur, her türlü cay ve kahve içmemek gerekir, ben artik sadece sıcak suya limon dilimi atip içiyorum. Organ oluşum dönemi. Çok önemli bi dönemdeyiz.
Yemeğinede dikkat et dengeli beslen, sık sık az az ye. Besleyici seyler yemek lazim, tabi kararinda , boşuna kilo almaninda anlami yok , zaten doktor ilk 3 ay kilo almamani bekliyorum dedi, bende bakalim inşallah dedim

bende kesinlikle kilo almamalıyım hatta vererek gecirecegim şu an 2 ay dolmadı ama 4 aylık olana kadar vermeliyim diyetisyen kontrolunde.gebeyken canınızın cektigini yiyememek cok zor oluyor

Bi önceki gebeliğimde hep alttan muayene oldum ve sonrasında hep lekelenmelerim başlıyordu. Bu gebeliğimde izin vermedim ve öyle bi sorunum yok çok şükür. Ve benim gibi muayene sonrasında düşük yapanları çok duydum.ama kişiden kişiye degisiyordur belki şüpheye giren alttan muayene olmasın tavsiyemdir...

Selam kızlar.Bugün doktor randevum vardı cok sükür gıttim ve bebeğimin kesesinin normal olduğunu söyledi.
bebeğim 6+3 günlükmüş.Fakat kalp atışını duayamadık .alttan muayene edersem duyarız dedı dr.bende gerek duymadım cunku 15 gun sonra net bır sekilde duyulur dedi.Bunada Elhamdülllah.
Mide bulantılarım günden güne artıyor herseyden tiksindim birsey yiyemiyorum mutfağa giremiyorum.
Aşırı uyku ve yorgunluk var sızde öylemisiniz?
Ankara da hala hangi hastaneye gidecegimede karar veremedim bana fikir verecek olan arkadaş varmı acaba?

Arkadaşlar bende bugün minişimin kesesini gördüm ama doktorum biraz enerjimi düşürdü hcg 3421 kese 3.5 mm sanıyorum kese haftasına göre küçük cuma tekrar çağırdı kafamı takmayacağım desem de kendimi sürekli birşeyler araştırırken buluyorum

Geç döllenme olmuş olabilir bana da 4 5 gun geriden geliyor dedi takmayın ve bol bol dua edin

selamkızlar nasip olursa bende aralıkda doğum yapıcam nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor biz yavas yavas kıpırtıları hissediyoruz sanki sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…