- Konu Sahibi merimericik
-
Benimkide 4 haftalıkgen kese görünmedi doktor hormon değeri yükseliyorsa gebelik var dedi. Şimdi enson kaç çıktı unuttum ama 5.5 haftalıkta kese ancak görüldü. Birde kişiden kişiye değişiyormuş. 8 hafta görünmemesi normalmış.kizlar yaa benim son adet tarihim 26 mart 4+5 te vajinal ultrasonlada kese gorulemedi ama hcg degerim cok yuksekti 12.430 du bi sonraki gun ise 20.020 cikti ama ogun keseye baktirmadim siz keseye bakildiginda hcg degerinizi biliyo musunuz yada kese gorunmeyipte olcturup benimki gibi yuksek cikan var mi normal mi bu deger kafam cook karisik iice bunaldim
selam kızlar benimde son adet 25 mart dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür:) 5+1 dedi doktor kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı bende de aşırı yorgunluk ve uyku hali var onun haricinde hiçbir belirti yok. Kızlar bişey sorucam bu yeme içme olayını nasıl yapıyorsunuz dikkat etmeye başladınız mı çay kahve özellikle ben doktora sormayı unuttum sizin bir bilginiz var mı?
Hayırlı olsun canim bende ayni durumdayim, cumartesi kalp atışı için gideceğim, umarım ikimizde duyarız bebislerimiziselam kızlar benimde son adet 25 mart dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür:) 5+1 dedi doktor kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı bende de aşırı yorgunluk ve uyku hali var onun haricinde hiçbir belirti yok. Kızlar bişey sorucam bu yeme içme olayını nasıl yapıyorsunuz dikkat etmeye başladınız mı çay kahve özellikle ben doktora sormayı unuttum sizin bir bilginiz var mı?
Ewet kalp atışını dymak için bebeğe isi dalgası gidiyormuş buda zarar veriyormysDuymak zarar mi verirmis bebeğe
Bi önceki gebeliğimde hep alttan muayene oldum ve sonrasında hep lekelenmelerim başlıyordu. Bu gebeliğimde izin vermedim ve öyle bi sorunum yok çok şükür. Ve benim gibi muayene sonrasında düşük yapanları çok duydum.ama kişiden kişiye degisiyordur belki şüpheye giren alttan muayene olmasın tavsiyemdir...Kizlar ya neden alttan baktirmiyosunuz, bir zarari yokki , çoğu ab ülkesinde sadece alttan bakılıyor. Boşa beklemeyin bence. Böyle yanlış bi bilgi var ortalıkta zararli die, ama iyice arastirirsaniz zararli olmadığını görürsünüz
Bu arada yorgunlukla nasil basa çıkıyorsunuz yaa, ben çalışıyorum, hayatimda hic bu kadar yorgun hissetmemiştim
Nasil gecti randevuEvet cnm folikasit kullanmaya hamile kalmadan başlamıştım zaten.Nasip olursa yarın inşallah benim doktor randevumda :)
Geç döllenme olmuş olabilir bana da 4 5 gun geriden geliyor dedi takmayın ve bol bol dua edinArkadaşlar bende bugün minişimin kesesini gördüm ama doktorum biraz enerjimi düşürdü hcg 3421 kese 3.5 mm sanıyorum kese haftasına göre küçük cuma tekrar çağırdı kafamı takmayacağım desem de kendimi sürekli birşeyler araştırırken buluyorum
Nasil gecti randevu[/QU
Sadece keseyi görebildik.15 gun sonra tekrar gel kalp atışları için dedi doktor.6+5 haftalık suan.
Geeçektenmi benim ikinci çocuğum olduğu içinmi bazen kıpırtı hissediyom. 14.haftadayız. cinsiyeti belli oldumu.selamkızlar nasip olursa bende aralıkda doğum yapıcam nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor biz yavas yavas kıpırtıları hissediyoruz sanki sizlerde durumlar nasıl
benim ilk ama bebeğim ya inanıyorum o olduğunaGeeçektenmi benim ikinci çocuğum olduğu içinmi bazen kıpırtı hissediyom. 14.haftadayız. cinsiyeti belli oldumu.
Bende aralıkta doğum yapacam inşallah benimde bebeğim tekmeliyor kıpır kıpır :)benim ilk ama bebeğim ya inanıyorum o olduğuna13haftada erkek dedi canım doktorumuz bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?