Aralık Anneleri Burayaa?

Aralıkta acaba hep erkekmi doğuracağız diyorum. Benim Allahtan isteğim hayırlı bir kız evladı. Ama rabbim neyi uygun görürse.
Allah gönlüne göre versin canım bu sene erkek senesi galiba :) gerçi benimde cinsiyet belli değil ya hayırlısı bakalım inşallah bende oğlan istiyorum hayırlıysa

iki gündür hissetmemeye başladım bnde ama yorgunum biraz heralde ondan kasılmalar başladı birde bende kızlar iğne batması gibi bir ağrı saplanıyor sık sık

Istanbula geldigimden beri hastanede yatiyorum.idrar tahlili vericektim veremeyince susuzluktan ölmiym diye hastaneye yatirdilar.sonunda 3 lt. Serumdan sonra idrar tahlili verebildim sonuc felaket ama hastanede kalmayi cok sevdimdogurana kadar kalabilirim.Hayatimda tuzsuz haslanmis patatesi bu kadar buyuk bir istahla yememistimazicik suyla pure gibi eziyolar sagolsunlarbide corba var akillara zarar azicik unu kavurup sulandirmislar birazda tel sehriye tamam ve ben dort gozle yemek saatini bekliyorumo kadar severek yiyorumki anlatamam.gunde 6lt serum yiyip sadece 3 kez idrara ciktim susuzluktan kurumusum Toplamda 1 aydir yemedigim yemegi 3gunde yedim.Kizim cok nazli cikti 15.hafta bitiyor ama ben bittim tukendim kusmaktan

kızlar birde hazırlıklara kıyafet beşik vs ne zaman başlıcaz ALLAH korusun ama aklıma erken doğum falan geliyor korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan kacıncı ayda almaya başlasakki

aminn inşallah benım ilk bebek olduğu için farketmz modundayız:)) artık geriyo bile dün gece baya zorlandık bebişle:))

Kizlar merhaba, bugun dr kontrolumuz vardi 26+3 gunluk gebeligim bebisin boyu 28cm 875 gr agirligiymis. Sizin bebislerin nasil? Galiba bizim kiz kisa midir nedir kafama takildi iyi bakamiyor muyum prensesime

Kizlar merhaba, bugun dr kontrolumuz vardi 26+3 gunluk gebeligim bebisin boyu 28cm 875 gr agirligiymis. Sizin bebislerin nasil? Galiba bizim kiz kisa midir nedir kafama takildi iyi bakamiyor muyum prensesime

Canım aynı şeyi düşünürken yazını gördüm 25+5 de 27 cm 780 gr dı kızım dert edindim kendime ideal boy kiloyu araştırınca Google da ama doktorum haftasıyla uyumlu dedi...stres yapma normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…