- Konu Sahibi merimericik
-
Ben baktırmadım ama galiba erkek. Aralığa erkekler geliyor.
Nasıl yani aralığa erkekler dek geliyor canımBen baktırmadım ama galiba erkek. Aralığa erkekler geliyor.
Aralıkta acaba hep erkekmi doğuracağız diyorum. Benim Allahtan isteğim hayırlı bir kız evladı. Ama rabbim neyi uygun görürse.Nasıl yani aralığa erkekler dek geliyor canım
Allah gönlüne göre versin canım bu sene erkek senesi galiba :) gerçi benimde cinsiyet belli değil ya hayırlısı bakalım inşallah bende oğlan istiyorum hayırlıysaAralıkta acaba hep erkekmi doğuracağız diyorum. Benim Allahtan isteğim hayırlı bir kız evladı. Ama rabbim neyi uygun görürse.
maşallah ona RABBİM hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin gerçekten zor bir dönemmiş ama onlar geldimi geçiçek inşallahEki Görüntüle 1853153 kizim parmagini emiyor
Geeçektenmi benim ikinci çocuğum olduğu içinmi bazen kıpırtı hissediyom. 14.haftadayız. cinsiyeti belli oldumu.[/QU
Sim.Bizde 16 . haftanın içindeyiz.bende harehetlerini hissediyorum artık.bize 14 .haftamızda doktor % 80 kız dedi .cok mutluyuz inşallah yanılmaz.çünkü ıki oğlumdan sonra bır prensese hasretimiz var.seninde rabbbim gönlüne göre versin :)
Kizlar merhaba, bugun dr kontrolumuz vardi 26+3 gunluk gebeligim bebisin boyu 28cm 875 gr agirligiymis. Sizin bebislerin nasil? Galiba bizim kiz kisa midir nedir kafama takildi iyi bakamiyor muyum prensesime
Merhaba hanımlar, durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?