iyiki açtın bu başlığı, ben 49 başladım şu an 58 im ve haftam 24.5. kasım annelerindeki gibi liste yapabilirsin böylece herkesin kilo gelişimini ilk sayfada topluca görebiliriz. lülülülülülü
heeeeyyyyttttt açılın, zira bana çok yer lazım,
tam 13 kilo aldım ben :CüvCüv:
boyum 1.73
67 kilo ile başladım,
ilk 3 ay hiç kilo almadım
şimdi 80 kiloyum
almayada devam ediyorum süprizzzzz
bana :jeyyar:
cancazım biz tekiz 6 kilo alıyoz ama sen ciftsin senin 2 kat alman lazım değilmi ya
yokcanım yaw öyle olmaması gerekir. ama ben çok almışım, doktorda dikkat et demişti zaten ama nasıl dikkat edeyimki. normal acıktıkça yiyorum işte. bünyem böyleymiş naapiiim, açmı kalayım dimi ama cokacimcoook
heeeeyyyyttttt açılın, zira bana çok yer lazım,
tam 13 kilo aldım ben :CüvCüv:
boyum 1.73
67 kilo ile başladım,
ilk 3 ay hiç kilo almadım
şimdi 80 kiloyum
almayada devam ediyorum süprizzzzz
bana :jeyyar:
Aç kalma tabii.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de acıktıkça yiyorum.Hiç zorlamıyorum kendimi.Birkaç hafta sonra midemiz çok yemek kabul etmeyecekmiş zaten.Az az sık sık yiyebilecekmişiz mecburen.Midemiz küçülür,doğum sonrası da az yemeye devam ederiz mantığını kurdum ben.kaydirigubbakcemile3Hiç bozmuyorum moralimi.
çok polyana gördüm seni..valla ben hiç oylr duymadım daha ziyade altinci aydan sonra haftada minimum 500-gr alınıyor diyorlar bana...
canım en tombik hamiş benim merak etme 77.5 hamiş kaldım şimdi 87 kilo oldum [/QUOT
tombiğim benim, demek yalnız değilim, ama ben yinede senden çok almışım :CüvCüv: amaaannn napalım doğumdan sonra veririz nasılsa dimi ballım kaydirigubbakcemile5
valla ben sabahları eşimin surat zoruyla süt le birlikte kahvaltı öglede 1 dilim ekmek ve sebze yemegi akşamlarıda gene 1 dilim ekmek ve sebze yemegi yatmadan 1 saat öncede meyve yiyorum buna ragmen 4,4 kilo almışım böyle giderse doguma kadar alıp başımızı gitcez gibi geliyor bana
Aç kalma tabii.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de acıktıkça yiyorum.Hiç zorlamıyorum kendimi.Birkaç hafta sonra midemiz çok yemek kabul etmeyecekmiş zaten.Az az sık sık yiyebilecekmişiz mecburen.Midemiz küçülür,doğum sonrası da az yemeye devam ederiz mantığını kurdum ben.kaydirigubbakcemile3Hiç bozmuyorum moralimi.
6. aydan sonra daha çok kilo alındığını biliyorum.Ama bunun sebebi bebeğin daha hızlı kilo alması.Son üç ay çok yiyip kendimize alamıcaz kiloları demek istiyorum.:1rolleyes:
Hem polyannacılık oynayabileceğim en uygun dönemdeyim.Sürekli gülmek,mutlu olmak istiyorum ki bebeğim de huzurlu bir bebek olsun. Di mi ama?
kız zeynep ben kendime normal yiyorum diyorum ama senin yediklerini okuyunca demekki ben bir filim kaydirigubbakcemile3 senin bir günde yediğini ben bir öğünde yiyorum cokacimcoook bacım ye biraz daha ne zaman bu kadar özgür yiyebileceksin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?