- Konu Sahibi prensesbiri
Çok sevindim tebrik ederimBen sabah test verdim 90.4 çıktı beta hcg![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim tebrik ederimBen sabah test verdim 90.4 çıktı beta hcg![]()
Öyle demeyin bizimde 9-10 ay olmuştu her şeyin bir sırası vardır. Geçen süreçlerde her ay aynı hayal kırıklığıyla baktım bene o testlere. Bugün kan bile vermeyecektim eşim zorladıÇok sevindim tebrik ederimrabbim bize de nasip etsin inşallah ama umut yok
9-10 ay artık o kadar az geliyor ki artık alıştım negatiflere yine negatif biliyorum çünkü bana artık imkansız geliyorÖyle demeyin bizimde 9-10 ay olmuştu her şeyin bir sırası vardır. Geçen süreçlerde her ay aynı hayal kırıklığıyla baktım bene o testlere. Bugün kan bile vermeyecektim eşim zorladı
Hsg çektirip değerlerinize vs baktırdınız mı hem siz hem eşiniz9-10 ay artık o kadar az geliyor ki artık alıştım negatiflere yine negatif biliyorum çünkü bana artık imkansız geliyor
Hepsini yaptık sebepsiz infertilite diyorlar doktor değiştirecem amaHsg çektirip değerlerinize vs baktırdınız mı hem siz hem eşiniz
Bizimde öyleydiHepsini yaptık sebepsiz infertilite diyorlar doktor değiştirecem ama
Siz kaçında yaptırdınız idara testinde negatif çıktı mıBizimde öyleydi
Çatlatma iğnesi 1 aralık aşılama 3 aralık. Hayır idrar testi yapmadım. Direkt kan verdim :)Siz kaçında yaptırdınız idara testinde negatif çıktı mı
İnşallah hayırlısıyla olur canımMerhaba arkadaşlar 5 aralikta igneye basladim gunluk 50 mg seklinde persembe 4 yumuryam vardi sirasiyla 10 8 8 7 mm lik suan doktordan geliyorum 15 mm ve 11 mm yumurtqm kalmis carsambaya kadar 50mg vurulmaya devam edicem allah nasip ederse carsamba yine kontrol hersey yolunda olursa igne olucam persembe asilama olucak doktor iliski yasagi koydu en son pazar olmustu o sekilde insallah cok guzel haberler veririm 1.5 senedir ugrasiyoruz 2 senedir evliyiz sebepsiz infertilite
Biliyorum daha oncede cok klomen ovitrall yaptirdim doktoruma cok guveniyorum vardir bir bildigiİnşallah hayırlısıyla olur canımçatlatma iğnesi ve aşılama arasında 36 saat oluyor çoğunlukla
Çatlatma iğnesi 1 aralık aşılama 3 aralık. Hayır idrar testi yapmadım. Direkt kan testini kaçıncı gün yaptınız belirti var mıydı kusura bakmayın biz de bir umut belirti arıyoruz ondan dolayı soruyorum
Evet ben de progestan kullanıyorum arada adet sancısı gibi kasık ağrım oluyor ama dediğiniz gibi bir kaç saniye sonra geçiyor. İdrar testi 9. Gün yaptım negatif çıktı dün bayağı moralim bozuldu.bir umut işte acaba yanlış olabilir mi diye düşünüyorum.. inşallah hayırlısıyla çok güzel haberler alırsınızKanı aşılamadan sonraki 12. Gün verdim. Duphaston kullanıyordum ilacın yan etkilerini yaşadım ilk 4-5 gün son 3-4 gündür belirti olarak arada kasık kısmına batar saklanıyor gibi oldu ama toplasanız günde 6-7 kere öyle çok değil. Bir de göğüslerime dokununca hafif ağrı vardı. Ama regl belirtileri olduğu için çok anlayamadım açıkçası. 2 günde bir kan vereceğim şimdi
Kan yesti yapın. İdrara güvenmeyinEvet ben de progestan kullanıyorum arada adet sancısı gibi kasık ağrım oluyor ama dediğiniz gibi bir kaç saniye sonra geçiyor. İdrar testi 9. Gün yaptım negatif çıktı dün bayağı moralim bozuldu.bir umut işte acaba yanlış olabilir mi diye düşünüyorum.. inşallah hayırlısıyla çok güzel haberler alırsınız![]()
Öyle yapacam ama sizde de adet sancısı gibi arada sancı oluyor muydu ?o biraz benim moralimi bozuyor açana olacak mıyım diyeKan yesti yapın. İdrara güvenmeyin
Evet oluyor hala o bir süre devam ediyormuşÖyle yapacam ama sizde de adet sancısı gibi arada sancı oluyor muydu ?o biraz benim moralimi bozuyor açana olacak mıyım diye
Çok mutlu oluyorum bunları duyuncaEvet oluyor hala o bir süre devam ediyormuş
Benimde 8. Gün çatlattıla bir gün önce 20 mm di bu sefer çok erken gelişti . Döngü değişir mi diyorsunuzÇok mutlu oluyorum bunları duyuncabir de adet tarihimiz aşılama günü yumurtlama günü olarak baz mı alacaz acaba ya çünkü benim 8. Gün çatlattılar yumurtayı erken gelişti