• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı aşılama yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar. benim de bugün regl 3.gün gonalf başlayacağım akşam. aralık ayı içinde aşılamam diye düşünüyorum. inşallah hep beraber pozitif haberine sevineceğimiz bir süreç olsun :)

• Beğen
Reactions: Rke
Gencler birz once asilama yaptirdim canim acidi nedeni ise rahmin agzim cok dardi katedral bile girmedi aletle acti oyle verdi iceriye 89 milyon spermi yuzde 95 hizli olanlari sol yumurtamdi suan kasik agrim var 30 dakkika dinlendim 15 gun sonra test yaptirmam gerekiyor bu gunden sonra sık iliski dedi progesyron verdi ve estl verdi hadi insallahhhhh dua edin

Asilama sonrasi kasik agrisi normal mi yumurtam soldaydi solum agriyor agriyor derken oyle cok degil sadece sag nazara cok hafif kraplar giriyor

Merhaba kan testi verdim 58.99 çıktı akıntım var kahverengi peçeteye gelen korkuyorum biraz
Canım o bende de ara ara devam ediyor yerleşme sırasında oluşan ve sonrasında atılan bekleyen kan olarak yorumluyor chatgpt. Kırmızı ve koyu olmadığı sürece sorun yok gibi. Ben sana kaç gündü kan ver diyordum 🤣😂. Hayırlı olsun. Doktorunla paylaştın mı

Back
X