- 15 Kasım 2024
- 360
- 128
- 18
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.721
Nerelerdesin cık merak ettim seni hesabında pasifleştmiş mesaj da atmadım özeldenCanım merak ettim seni nasılsın test yaptın mı güzel sonuçlar almissindir inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerelerdesin cık merak ettim seni hesabında pasifleştmiş mesaj da atmadım özeldenCanım merak ettim seni nasılsın test yaptın mı güzel sonuçlar almissindir inşallah![]()
Canım hesabı kapatmıştım uzun zamandır açılmasıyla uğraşıyordum yeni açıldı nasılsın iyi misinNerelerdesin cık merak ettim seni hesabında pasifleştmiş mesaj da atmadım özelden
İyim seni çok merak ettim nasılsın varmı gelişmeler ben hamile kaldım biliyor musun maalesef düştü ama oldu kendiliğinden geldiCanım hesabı kapatmıştım uzun zamandır açılmasıyla uğraşıyordum yeni açıldı nasılsın iyi misin
İyiyim canım rahim filminden sonra ara verdim buraya psikolojik yoruldum takıntı haline gelmişti.Esimde henüz gelmedi Şubat'ta gitti temmuz gibi gelecek inşallahİyim seni çok merak ettim nasılsın varmı gelişmeler ben hamile kaldım biliyor musun maalesef düştü ama oldu kendiliğinden geldii
Rahim filminden sonra 2 ay kesin demişti doktor rahim filmi çekildikten 10 gün sonra eşim gitti değerlendiremedimİyim seni çok merak ettim nasılsın varmı gelişmeler ben hamile kaldım biliyor musun maalesef düştü ama oldu kendiliğinden geldi
Film çekildim 3 ay sonra hamile kaldım bilmiyorum neden düştü ama birdhalina daha sağlıklı olacak inşallah bırakmayacak biziİyiyim canım rahim filminden sonra ara verdim buraya psikolojik yoruldum takıntı haline gelmişti.Esimde henüz gelmedi Şubat'ta gitti temmuz gibi gelecek inşallah
Gerçekten mi doğal yolla ne güzel neden düşük oldu peki psikolojik biliyor musun takıntı hâline geldi çünkü beynini rahatlatsan herşey güzel olucak aslında
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin rahim filminden sonra öyle oluyormuş okumuştumFilm çekildim 3 ay sonra hamile kaldım bilmiyorum neden düştü ama birdhalina daha sağlıklı olacak inşallah bırakmayacak bizi
Nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviye başladın mıFilm çekildim 3 ay sonra hamile kaldım bilmiyorum neden düştü ama birdhalina daha sağlıklı olacak inşallah bırakmayacak bizi
Hayır canım akışına bıraktık kendiliğinden hamile kaldırım için doktorum 3 ay şansın yüksek kalırsın dedi tedavi ile strese gerek yok dedi sende nasıl gidiyor var mı gelişme eNasılsın
Nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviye başladın mı
Benimde eşim yeni geldi kontrole gittik rahim filmi ne kadar geçerli öğrenmek için klomen falan kullandım çatlatma iğnesi ama öyle bir takıntı yok içimde eşimin zoruyla gittim akışına bıraktım yani olursa olur olmazssa Allah bilir artık. Tedavi vve çevre çok kafamı yoruyordu.insanlari susturunca herşey yoluna girecek inşallahHayır canım akışına bıraktık kendiliğinden hamile kaldırım için doktorum 3 ay şansın yüksek kalırsın dedi tedavi ile strese gerek yok dedi sende nasıl gidiyor var mı gelişme e
İnşallah aşkım inşallah filmden sonra gerçekten oluyor düşükten sonrada şans yüksek rabbim büyükBenimde eşim yeni geldi kontrole gittik rahim filmi ne kadar geçerli öğrenmek için klomen falan kullandım çatlatma iğnesi ama öyle bir takıntı yok içimde eşimin zoruyla gittim akışına bıraktım yani olursa olur olmazssa Allah bilir artık. Tedavi vve çevre çok kafamı yoruyordu.insanlari susturunca herşey yoluna girecek inşallah
Artık bakalım inşallahİnşallah aşkım inşallah filmden sonra gerçekten oluyor düşükten sonrada şans yüksek rabbim büyük