• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYI GEBELİK İSTEYENLER 🙏🏻❤️🤰

Bu ay çok belirtim olmasına rağmen olmadı 🥺 Aralık’tan umutluyum biz bekleyenlere şans getirsinn 😍

Amin canım bende çok belirti yaşadım kısmet değilmiş üzüldüm mü evet ama elbet allahım nasip edecek inşallah 🙏🏻❤️
Ay ben de çok üzüldüm kanama başlayınca. Şimdi daha iyiyim ama galiba psikolojim bozuldu, sürekli her gece rüyamda bebek görüyorum hamile olduğumu görüyorum 😂

Ay ben de çok üzüldüm kanama başlayınca. Şimdi daha iyiyim ama galiba psikolojim bozuldu, sürekli her gece rüyamda bebek görüyorum hamile olduğumu görüyorum 😂
Ay bi tek ben öyleyim sanıyordum bende hep çift çizgi test görüyorum ya 😁 o yüzden hep umutlanıyorum hamileyim diyorum ama sonra hüsran tabi 🥹

Şöyle yerimizi alalım 🥰 Bu ay zor geçti çoğumuz için ama İnşallah kasım ve aralık güzel haberlerle gelsin hepimize 🙏 Tez zamanda çift çizgileri görelim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🧿

Diğer konudan buraya transfer oldum ama bat 14 Kasım bekliyorum. Olmazsa yerim hazır olsun diye burdan devam.🌸

Bat 2 Aralık ben de bu ay ne ovulasyon ne gebelik testi almayacağım. Fenomom takviyesi kullanıyorum balık yağı ile birlikte. Eşimde balık yağı ve keçiboynuzu özü kullanıyor. Beslenmemize dikkat ediyoruz. Bol yeşillik yumurta avakado pancar ceviz badem kabak çekirdeği havuç vs. ekledik. Umarım Aralık bize sabretmenin ödülünü verir 🥲🦋

Bat 2 Aralık ben de bu ay ne ovulasyon ne gebelik testi almayacağım. Fenomom takviyesi kullanıyorum balık yağı ile birlikte. Eşimde balık yağı ve keçiboynuzu özü kullanıyor. Beslenmemize dikkat ediyoruz. Bol yeşillik yumurta avakado pancar ceviz badem kabak çekirdeği havuç vs. ekledik. Umarım Aralık bize sabretmenin ödülünü verir 🥲🦋
Umarım canım bu yaptıklarını bende bu ay uygulayım umarım istediğimiz sonucu alırız🙏🏻❤️

Merhaba kızlar yumurtlama günü 20 kasıma gelecek olanlar için özel planı aşağı bıraktım şans bizden yana olsun ❤️🙏🏻

🩷 Kasım Bebek Planı — Gün Aşırı Takvim
📅 Yumurtlama günü: 20 Kasım
🕛 İlişkiler gece 12’den sonra (ertesi güne sayılır)

🌸 Verimli Dönem: 17–21 Kasım
🎯 Amaç: Gün aşırı ilişki (bir gün yap, bir gün dinlen)

💞 Planım:
• 16 Kasım gecesi ✅ (17 Kasım sabahına sayılır)
• 17 Kasım gecesi ❌ dinlen
• 18 Kasım gecesi ✅ (19 Kasım sabahına sayılır)
• 19 Kasım gecesi ❌ dinlen
• 20 Kasım gecesi ✅ (21 Kasım sabahına sayılır — yumurtlama günü 🎯)
• 21 Kasım gecesi ❌ dinlen
• 22 Kasım gecesi ✅ (23 Kasım sabahına sayılır — destek günü 🌷)

🩵 Hatırlatmalar: (Eğer Ovulasyon testi kullanacaksanız)
• Yumurtlama testinde çizgi koyulaşırsa o gece de ek ilişki olabilir.
• Folik asiti aksatma 🌿
• Stresten uzak dur, bol su iç ve iyi dinlen 💫

Birde ek bilgi eşinizin sperm kalitesi için her sabah : PEKMEZ, KABAK ÇEKİRDEĞİ tüketsin.
Sizin Yumurtanız için tabiki :FOLİK ASİT , Yumurtlama günü yumurtanız çatlaması için HAVUÇ , KABAK ÇEKİRDEĞİ tüketebilirsiniz ben bu şekil deneyeceğim sizede fikir olsun hepimiz güzel haberler alalım bebişlerimiz bu ay bizimle olsun 🙏🏻❤️ birde ek olarak her sabah yumurta kaynatabilirsiniz birer tane eşiniz ve size🥰🙏🏻

Back
X