Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Teşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkesin başına sağlıkla inşallah. 14 ekim sat dı. 16 kasımda 28 çıktı. 4 ü ovulasyon testim pikdi ve 5 i yumurtlamam oldu.
Pazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Kızlar yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum. Bu ay olmasını çok istiyordum. Kendime çok fazla yüklendim kimseyede bir şey anlatamıyorum kocaman bir savaşta tek başımayim gibi yoğun bir işimde var aslında ama aklım tamamen bu konuda. Yapabilirsem bu ay düşünmeden salarak devam edeceğim inşallah