• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYI GEBELİK İSTEYENLER 🙏🏻❤️🤰

Bende gecikme olmadı fazla 4-5 günlük bir gecikmeydi zaten düzensiz adet gördüğüm içindir o da, sizinki düzenli mi?
benim de ara da olurdu gecikme ama son 4-5 aydır düzenliydi ekimde 12 de 4+1haftayken kese dağıldı ve düşük yaptım kanamam yoğun değildi normal regl gibiydi 5 gün yerine 7-8 gün sürdü kasım 11-12 de regl olmam lazımdı olmadım :(

Geçmiş olsun canım ben de benzer bir durum yaşadım ve geç regl olmuştum normalde reglin düzenliyse 1 haftaya olursun beklemekte fayda var olmazsan bir doktora görün derim 🌸
bakalım dün akşam kan verdim test yaptım negatifti 11-12 kasımda olurum diye bekledim ama asla belirtimde yok

benim de ara da olurdu gecikme ama son 4-5 aydır düzenliydi ekimde 12 de 4+1haftayken kese dağıldı ve düşük yaptım kanamam yoğun değildi normal regl gibiydi 5 gün yerine 7-8 gün sürdü kasım 11-12 de regl olmam lazımdı olmadım :(
Kan verdiniz mi? İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Düşüğünüzün nedenini araştırdılar mı? Benim 2. Düşük pıhtılaşma sorunu var bende

Back
X