Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çatlama üzerine 14 gün saymıyor muyuz bat için
Birbirimiz yanlış anlamışız ben adet döngüsünün 16. Günü diye anladım o da 20 Aralık’a denk geliyor. O yüzden 6 gün var dedim ama 16 aralıkta çatlamıs o zaman 14 gün sonrası 30 Aralık yapıyor

Test yapsan belli olabilir ama şimdi yapma, yarın ilk idrarla yap canım ama çıkmasa da adet zamanı gelip geçene kadar umut hep var, inşallah bebişin seninledir

İnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişin

İnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişin
Aminn cümlemizin İnşallah , umarım vardır çünkü onu heyecanla bekliyoruzz :)

İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için operasyonla alınmıştı ve o hamileliğimde herhangi bir belirtim de olmamıştı yani böyle yerleşme kanaması vs. sadece adete yakın göğüs de şişkinlik ve hassaslık , karın şişkinliği vardı birde .

Ben de bilmediğim yeni bir bilgi çıktı yine sandım

Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin

Tasuum napıyonnn bebısmmm ne zaman gidecen bizim mınık susam tanesını gormeyeeee

Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin
Hemşerim nerde oturuyorsun aksarayda kııızben buralı degılım ama eşim aksaraylı oldugu ıcın bende aksaraylıyım

Üzülmeee bebısmm üzülme..elbet bu bebısler gelecek yani öyle yada böyle..çok takıp etmemeye calıs ac bı esınle fılm ızle kafan dagılsın
Adetimin gecikmesi hiç normal değil ve kesin yoksa artık ona göre davranmak istiyorum

Adetimin gecikmesi hiç normal değil ve kesin yoksa artık ona göre davranmak istiyorum
Yarın yıne olmazsan kan verırsın emın olmak ıcın bıtanem.sen rahat ol.stresten gecıkmıstır belkı.gercekten stres herseyın başı

`