Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden yumurtlama mı vardı çatlamamı vardı patır patır doğuruyolardı. Eşimin akrabasının 16 tane çocuğu var yani halı saha yetmemiş yedek kulübesini de düşünmüşlerYa inşallah ne kadar zormuş ben de korunmayı bırakınca pırt diye doğuracak sanıyordumgeç döllenme nasıl oluyor tam olarak acaba Yanii şöyle ben nolur nolmaz diye çatlamadan sonra da değerlendirdim deeee tutarsa
Günaydın hayatım ona bakmadı bilmiyorum neden bakmadığını diğer hormonlara baktı hatta çok normal Allah Allah dediRegl dışındada bakılıyor canım AMh
Günaydın hayatımmAay beğeni yağmuruna tutuldum ayol@zuzukraliko
Günaydın aşkbahçeemGünaydın hayatımm
Çok seviyorum seni ondannn![]()
Dpo11 oldunnn ay yapsan mı bugünGünaydın aşkbahçeem
Bende çok seviyoruum kiii![]()
İlk şey gitti ama aşkıım yarın yapayımDpo11 oldunnn ay yapsan mı bugün![]()
Canım bende şuan bunları yaşıyorum aynısı idrar yolu enfeksiyonu olup fos çıkmayız umarımkızlar merhaba birkaç gündür tatildeydim o yüzden buraya gelemedim sık idrara çıkma ve sağ kasığımda batma hala devam ediyor akıntım çok fazlaydı bugün kesildi ama idrara çıkma çok feci çok varmış gibi wcye gidiyorum çok az geliyor böyle belirtiler yaşayan arkadaşlar var mıydı adetime 5 gün var![]()
Senin ne zamandı batın canımCanım bende şuan bunları yaşıyorum aynısı idrar yolu enfeksiyonu olup fos çıkmayız umarımama çok su tüketmediğim halde gece çiş yapıp uyuyorum mesela, gece tekrar sıkışıyorum. Ya da sabah yapıp çıkıyorum tekrar sıkışıyorum yeni oldu yani hatta bir kaç acaba gitmedim mi tuvalete diye düşünüyorum ani sıkışınca. Sen test yaptın mı ben yapmadım inşallah hamilesindir öyle ise bende yaparım test bana umut olursun
![]()
35 günlük döngüye göre 19 Eylül, 28 günlük döngüye göre 12 EylülSenin ne zamandı batın canım
Belirti falan yok mu hiç aşkıım35 günlük döngüye göre 19 Eylül, 28 günlük döngüye göre 12 Eylülbenim döngüm değişiyor pcos var. O yüzden test yapmıyorum geçti ama geçmesi normalim
bazen tam düzen oluyorum bazen böyle oluyor
Olsunnn yarına da az kaldı bekleriz artıkkkİlk şey gitti ama aşkıım yarın yapayım![]()
Aşkııım inşallah çok umutluyum heyecanlıyımOlsunnn yarına da az kaldı bekleriz artıkkk![]()
Adeti bekleyelim inşallah yine de güzel haberler alırsın benim de umudum yok test yapmadım ama kan sonucu negatif , yani ayın 16 sında da birlikte olmuştum belki bir umut o tutmuşsa diyerekten bekliyorumayyy aynısını düşündüm ya mayıs gibi doğumu planladım hiç gebeliğin zor olacağı aklıma gelmedi çünkü oğlum beni böyle yormadı takvim felanda bilmiyordum rast gele olduama bu 2 aydır yordu negatif görünce şok oluyorum bak sabah yine gördüm negatif bat 27 eylül artık çıkmaz bence
Bilseydim eşime bir sene bebek yok falan demezdim 3-4 ay önceden başlardım , birde öğretmenim biz genelde tatillere denk getirmeyi düşünürüz ama hiç olmuyormuş düşündüğümüz gibiAynısıBöyle düşündüğüm günleri düşündükçe acı acı gülüyorum yaaa
Benim de 17-18-20 bende ni pazar günü test 3-4 Ekim reglAdeti bekleyelim inşallah yine de güzel haberler alırsın benim de umudum yok test yapmadım ama kan sonucu negatif , yani ayın 16 sında da birlikte olmuştum belki bir umut o tutmuşsa diyerekten bekliyorum
ya inşallah öyleyizdir ben idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü yanma yok normalde öyle olduğunda yanma olurdu şimdi yok sadece sürekli çişe gidiyorum test yapmadım korkuyorum nrgatif çıkarsa diye bide çok kez yalancı pozitif gördüm adetim gecikir gecikmez kan vericem direkt 4 gün kaldıCanım bende şuan bunları yaşıyorum aynısı idrar yolu enfeksiyonu olup fos çıkmayız umarımama çok su tüketmediğim halde gece çiş yapıp uyuyorum mesela, gece tekrar sıkışıyorum. Ya da sabah yapıp çıkıyorum tekrar sıkışıyorum yeni oldu yani hatta bir kaç acaba gitmedim mi tuvalete diye düşünüyorum ani sıkışınca. Sen test yaptın mı ben yapmadım inşallah hamilesindir öyle ise bende yaparım test bana umut olursun
![]()