- Emoji Skoru
- 38.031
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #15.721
Amin canımcok sagol canım,
evet doktorda tamamen şansızlık olabılır dedı,
benım 1 yıl hamıle kalmam kesınlıkle yasak , zaten tup bebektı bu bebegımde..
seney ınsallah kalan embrıyolarım ıle saglıklı hayırlı bır evlat sahibi olurum..
inşallaahh sende yavruna saglıkla kavusursun canım
evet bu bır sene kendım ıcın en guzel seylerı yapmayı dusunuyorum,Amin canımbu 1 yıl tamamen sağlıklı beslen spor yap takviyeler kullan sağlıklı bir vücut sağlıklı embriyo demek ben de başlamayı düşünüyorum spora cok iyi geliyor
Evet catlamaya başlamış değerlendirin mutlakaKızlar üsttekini dün gece yapmıştım, alttaki bu sabah. Yumurta çatlamis midir? Rengi hala tam silik gibi değil
Askkmmmm sımdı ben kacırdımmm nolduuu hamişmisiiinn minnoşkooomm hemen benı bılgılendııııırr acıllllAyy amin inşaallah canım çok sağol rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah
Askkmmmm sımdı ben kacırdımmm nolduuu hamişmisiiinn minnoşkooomm hemen benı bılgılendııııırr acıllllmudur ızne cıkacam dıye kıtledı hıcbıseye bakamadım
Yaaa yerim sizi ben aşklarim yok bebeğim karşılaştırma yaptım sadece ikisi de artimed biri t1 li biri düz ya ben hani aralikta t1 de 6 gün varken silik görmüştüm bu temiz olan da da hiç yok ya ya siriusun karşılaştırma testini görünce dedim ki varsa da bugünkü testte gormemem normal gibisinden dedim ballarim ama inşallah boşuna tebrik etmemiş olursinuzMaşallah canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah
Hadı yarın sabaha guzel haberler ver bebegımYaaa yerim sizi ben aşklarim yok bebeğim karşılaştırma yaptım sadece ikisi de artimed biri t1 li biri düz ya ben hani aralikta t1 de 6 gün varken silik görmüştüm bu temiz olan da da hiç yok ya ya siriusun karşılaştırma testini görünce dedim ki varsa da bugünkü testte gormemem normal gibisinden dedim ballarim ama inşallah boşuna tebrik etmemiş olursinuz
İnşallah kuzumm hayırlısı olsun senden de alalım güzel haberlerHadı yarın sabaha guzel haberler ver bebegımbende heycanlanmıstım bırden yaaa
Tatlım gece yine yap daha da koyulasiyor gör bak suyu az iç amaYaaa yerim sizi ben aşklarim yok bebeğim karşılaştırma yaptım sadece ikisi de artimed biri t1 li biri düz ya ben hani aralikta t1 de 6 gün varken silik görmüştüm bu temiz olan da da hiç yok ya ya siriusun karşılaştırma testini görünce dedim ki varsa da bugünkü testte gormemem normal gibisinden dedim ballarim ama inşallah boşuna tebrik etmemiş olursinuz
Tertemizdi test ya kuzum çıkar mı akşam bilmiyorum sabah ilk idrarla yaparım inşallahTatlım gece yine yap daha da koyulasiyor gör bak suyu az iç ama
İyiyiz teyzesi havalar iyice ısındı burda biraz sıcaklar zorluyor. Onun dışında çok şükür iyiyiz canım Ağustos sonunda doğumu bekliyoruz.Tertemizdi test ya kuzum çıkar mı akşam bilmiyorum sabah ilk idrarla yaparım inşallahsenin hamişlik nasıl giidyor bebeğim
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğimİyiyiz teyzesi havalar iyice ısındı burda biraz sıcaklar zorluyor. Onun dışında çok şükür iyiyiz canım Ağustos sonunda doğumu bekliyoruz.
Amin canım hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallahSağlıkla kucağına al inşallah bebeğim
Yaaa yerim sizi duygulandım şu an ya çok mutluyum sizleri tanıdığım için amin inşallah nasip olur bebeğimAyyy bian sandım @Mervenur277 hamile ve ben kaçırmışım kalbim güm güm attıinşallah yarın pozitif çıkarda o heyecanı bida yaşarım
Kuzum denk geldikçe yorumuna betan 0.15 den sonra yukseldimi pozitif mi olduOlsun kalpler bir olsun
Yok kuzum 0.15 negatifKuzum denk geldikçe yorumuna betan 0.15 den sonra yukseldimi pozitif mi oldu
Reglime 13 gün var 0.15 çıktı da benimYok kuzum 0.15 negatif