- Emoji Skoru
- 1.766
- Puanlar
- 48
Aynen canıım1 bucuk senedir evliyim hic böyle olmadı bu ay böyle oldu şaşırdım hayırlısı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canıım1 bucuk senedir evliyim hic böyle olmadı bu ay böyle oldu şaşırdım hayırlısı canım
evet 4 haftalık :) bir de hep açım. saat başı midem kazınıyor. Gece uykumdan uyanıyorum açım diyesen hamile misin![]()
benimde öyle oldu hatta evliliğimin ilk yılları saatini bile şaşmazdı şimdi benimde bi 29 bi 33 belli olmıyor hiç bu arada erken gebelik yaptım negatiffff akşamki idrarla ne kadar doğru bilmiyorum ama silik çizgi yok bu seferBende evlendikten sonra döngüm şaştı canım, adet günümün sayısı bazen artıyor bazen azalıyor bendee bilemiyorum
evet bizim buralarda hep yaparlarKızlar hamilelik için bele yakı yapıştırmayı duyan var mı hiç
Canım bende çok inanmam ama sperm azlığı, hareket azlığı var bizde. Hayatta kalma süresi de çok az. Denedik ve oldu. Belki tesadüf. Ama güzel oldu.Ben öyle şeylere inanmıyorum ya doktorları dinleyince bilimsel bir karşılığı yok ama halk arasında yapılıyor yarar sağlayacak bir konu yok sonucunda direk içerde gidiyorlar isterseniz 1-2 dk yatar pozisyonda durun durmasanızda olur diyorlar![]()
Sabah yapsaydın keşkebenimde öyle oldu hatta evliliğimin ilk yılları saatini bile şaşmazdı şimdi benimde bi 29 bi 33 belli olmıyor hiç bu arada erken gebelik yaptım negatiffff akşamki idrarla ne kadar doğru bilmiyorum ama silik çizgi yok bu sefer![]()
En güzelini yapmışsınız aşkıımCanım bende çok inanmam ama sperm azlığı, hareket azlığı var bizde. Hayatta kalma süresi de çok az. Denedik ve oldu. Belki tesadüf. Ama güzel oldu.![]()
dayanabilirsen dayan ali cabbaaarSabah yapsaydın keşke![]()
evet bizim buralarda hep yaparlar
Nasıl yapıyorlar hangi gün yapıyorlar biliyor musunuzevet bizim buralarda hep yaparlar
pazartesi ve çarşamba günleri bele yapıştırırlarNasıl yapıyorlar hangi gün yapıyorlar biliyor musunuz
Adetin gününe göre değil mipazartesi ve çarşamba günleri bele yapıştırırlar
Olmuş dün yükselmiş bugün olmuşturMerhaba. Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar? Dün sol kasığımda yumurtlama sancısı da yaşadım ama burda gördüğüm testlerde kopkoyu olanları gördüğümden emin olamıyorum benim ki pik mi diye. Anlayan biri bakabilir mi
Sağolasın canım benimAmin ablammrabbim hemencecik sana da nasip etsinnn seni gerçekten önemsiyorum
ve mutlu olmanı istiyorum rabbim seni çok çok çok mutlu etsin birsürüüüüüü hemde
Allah'ım kavuştursun sağlıkla inşaAllah canım. Ayrı kalmalar zor. Hep böyle mi devam edecek siz de yoksa geçici bir süre mi böyle olacak?Depolar başladı he ne güzel geçen ay bende sayıyordum![]()
![]()
aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama adete göre yapmıyorlar burda belin tam çukur olan yerine yakı yapıştırıyorlar belli bir süre duruyor ben yaptırmadım tabi ama yapılırken gördüm nenem yapardıAdetin gününe göre değil mi
En son gebelik testini hangi gün yaptın canımYa canım yok kahverengi geldi azıcık o kadar
15 yıldır evliyim böyleydi artık bir düzen kurana kadar böyle ..evet çok zor inanın yoruldum …çok sağol tatlımAllah'ım kavuştursun sağlıkla inşaAllah canım. Ayrı kalmalar zor. Hep böyle mi devam edecek siz de yoksa geçici bir süre mi böyle olacak?