Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende evlendikten sonra döngüm şaştı canım, adet günümün sayısı bazen artıyor bazen azalıyor bendee bilemiyorum
benimde öyle oldu hatta evliliğimin ilk yılları saatini bile şaşmazdı şimdi benimde bi 29 bi 33 belli olmıyor hiç bu arada erken gebelik yaptım negatiffff akşamki idrarla ne kadar doğru bilmiyorum ama silik çizgi yok bu sefer 🫣

Ben öyle şeylere inanmıyorum ya doktorları dinleyince bilimsel bir karşılığı yok ama halk arasında yapılıyor yarar sağlayacak bir konu yok sonucunda direk içerde gidiyorlar isterseniz 1-2 dk yatar pozisyonda durun durmasanızda olur diyorlar 😊
Canım bende çok inanmam ama sperm azlığı, hareket azlığı var bizde. Hayatta kalma süresi de çok az. Denedik ve oldu. Belki tesadüf. Ama güzel oldu. :anneadayı:

benimde öyle oldu hatta evliliğimin ilk yılları saatini bile şaşmazdı şimdi benimde bi 29 bi 33 belli olmıyor hiç bu arada erken gebelik yaptım negatiffff akşamki idrarla ne kadar doğru bilmiyorum ama silik çizgi yok bu sefer 🫣
Sabah yapsaydın keşke🧐

Canım bende çok inanmam ama sperm azlığı, hareket azlığı var bizde. Hayatta kalma süresi de çok az. Denedik ve oldu. Belki tesadüf. Ama güzel oldu. :anneadayı:
En güzelini yapmışsınız aşkıım ☺️sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤗💗🤲🏻🫂

Merhaba. Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar? Dün sol kasığımda yumurtlama sancısı da yaşadım ama burda gördüğüm testlerde kopkoyu olanları gördüğümden emin olamıyorum benim ki pik mi diye. Anlayan biri bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_1569.webp
    IMG_1569.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1568.webp
    IMG_1568.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba. Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar? Dün sol kasığımda yumurtlama sancısı da yaşadım ama burda gördüğüm testlerde kopkoyu olanları gördüğümden emin olamıyorum benim ki pik mi diye. Anlayan biri bakabilir mi
Olmuş dün yükselmiş bugün olmuştur

Amin ablamm 🥺 rabbim hemencecik sana da nasip etsinnn seni gerçekten önemsiyorum 🫶🏻 ve mutlu olmanı istiyorum rabbim seni çok çok çok mutlu etsin birsürüüüüüü hemde
Sağolasın canım benim 😘 hepimiz mutlu olalım ve mutluluklarımıza şahit olalım inşaAllah ❤️ güzel mesajın mutlu etti bak beni 😊 öperim önemseyen güzel kalbinden 🫂🌷

Adetin gününe göre değil mi
aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama adete göre yapmıyorlar burda belin tam çukur olan yerine yakı yapıştırıyorlar belli bir süre duruyor ben yaptırmadım tabi ama yapılırken gördüm nenem yapardı

Allah'ım kavuştursun sağlıkla inşaAllah canım. Ayrı kalmalar zor. Hep böyle mi devam edecek siz de yoksa geçici bir süre mi böyle olacak?
15 yıldır evliyim böyleydi artık bir düzen kurana kadar böyle ..evet çok zor inanın yoruldum …çok sağol tatlım 💟

Back
X