Bende aynıyım 24_25 Aralık adet tarihim cumartesi test yaptım negatif .. netten erken gebelik testi aldım bakalım gelince yapacam hayırlısı Allah'tanAyniyizz biliyomusun son adet tarihi 25 26 günde bir olması ve ovulasyon
Resmini atar mısınız Testin ? Hangi marka birde ?Erken gebelik testimde cıktı normalinde çok çok silik gözle oda
Ne kadar çok 25 Aralık bat varMerhaba daha çok yeniyim burada ve nereye yazacağımı bilemedim hoşgörün
Son adet tarihim 4 Aralık, 6 ve 8 Aralık'ta ilişki yaşadık, yumurtlama tarihi ise 12 Aralıktı. Bat 25 Aralık yani daha 3 gün var. Ben 3 gündür sağ kasığımda baskı ve hafif kramp hissediyorum, dün yani bata gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sizce hamilelik olabilir mi?
Bence ufakta olsa şans var belki geç döllenme olabilirBenim bat25 21 i sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce daha değişme şansı varmıdır 4 günde
Teşekkür ederimBence ufakta olsa şans var belki geç döllenme olabilir
İlişki fazla olmadığı için olmayacak sanırım benimNe kadar çok 25 Aralık bat vararamıza hoşgeldin bizde aynı tarihteyiz cumartesi normal test yaptım negatif çıktı bakalım beklemedeyim
Erken 6 gün öncesi predictor şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah çıkar sağlıklaResmini atar mısınız Testin ? Hangi marka birde ?
Bence çıkmış bile hayırlısı olsunErken 6 gün öncesi predictor şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah çıkar sağlıkla
Bende sana artık kan ver yazacaktımErken 6 gün öncesi predictor şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah çıkar sağlıkla
Hiç öyle düşünmeyin bizde üst üste yaptık ama olmayınca olmuyor bende anlamadım kiİlişki fazla olmadığı için olmayacak sanırım benimGüzel sonuç alırsınız umarım
Çok bariz belli var bebişErken 6 gün öncesi predictor şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah çıkar sağlıkla
İnşallah olur o zaman ama pek ümidim kalmadı bu ayHiç öyle düşünmeyin bizde üst üste yaptık ama olmayınca olmuyor bende anlamadım ki
Birde ben mantar oldum dün mecburen fitil kullanıyorum sıkıntı çekiyorum .. bu ay çok fazla akıntım oldu ondan mı oldu anlamadım inşallah geçerİnşallah olur o zaman ama pek ümidim kalmadı bu ay
Geçmiş olsunBirde ben mantar oldum dün mecburen fitil kullanıyorum sıkıntı çekiyorum .. bu ay çok fazla akıntım oldu ondan mı oldu anlamadım inşallah geçer
Sonuç bellimi inşallah güzel haberlerle gelirsinErken 6 gün öncesi predictor şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah çıkar sağlıkla
Yaa geç döllenme ihtimali olabilirmi peki erken gebelik testi ile öyle çizgi görmüştü bir bayan onunda 1.80 cıkmıstıMalesef negatif 2.00 cikmis
Bikac gün sonra tekrarlamami söylediler inşaallah geç dollenmedirYaa geç döllenme ihtimali olabilirmi peki erken gebelik testi ile öyle çizgi görmüştü bir bayan onunda 1.80 cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?