- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden. İnşallah sizlerde de olur kısa zamandaHadi gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş.. degerin çok ii bence 2 günde tekrarlarsan değerinin artişini görürsün iyi düşün duanı et aklına kötü şeyler getirme olur mu :)
İnşallah canım dua etmeyi unutmayın asla kafanıza takmayınKizlar ALLAH hepinizinde kalbine göre versin öncelikle. Bende aralik ayinda hamile olmak isterim cünkü haftaya bir senemizi dolduruyoruz. Biz ama 3 aydir basladik calismalara. ALLAH insallah nasip eder anneligi.
Etmem merak etme canımSagol cnm allah razi olsun sende kendine dikkat et doktora gitmeyi ihmal etme
Bizde artik ocak ayina bakacagiz hayirlisiylaEtmem merak etme canım![]()
Çok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :)Sağol canım Allah razı olsun hepinizden. İnşallah sizlerde de olur kısa zamanda
Canimm hayirli olsunn Allah Sagsalim kucagina almayi nasip etsinEtmem merak etme canım![]()
Teşekkür ederim canım sağolCanimm hayirli olsunn Allah Sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Canım ben daha yeni hamileyim ve yumurtlama günümde olmadı bu beşinci ayım ve çok şükür hamile kaldım. Çocuk istiyorsanız lütfen stres yapmayın bu gerçekten çok etkiliyor bu ay hiç düşünmedim bişey kafama takmadım oluruna bıraktım Allah nasip etti çok şükür. Lütfen stres yapmayın ve kafanıza takmayın. Allah ol der ve olur illaki ovülasyon günleri de önemli ama nasip o güne bakmıyo bence. Ne zaman yazılmışsa o zamanKızlaaaar iyi akşamlar :) size bir sorum var, benim bat a 15 gün var. mesela adet sonrası hamilelik olma ihtimali var mı yani sadece yumurtlama gününde mi hamile kalınıyor ya bunu düşündüm bugün. az önce göğüs uçlarımın elleyince acıdığını hissettim umut iştenormalde hep kontrol ederim olmazdı ama şimdi sızı gibi acı var ve kaşınıyor :/
Canim bende 1 yildir dusunuyorum ve deniyorum ilk aylar hjc takmadim olmadi sonra taktim kafama yine olmadi ben hayati akisina birakmisken doktorum umutlandirdi ultrasonda birsey gordu galiba bebek dedi kan testi yapti yine aklimi karistirdi ama simdi esim gidiyor kontrole adetin kac gun gecince test yaptin cnmTeşekkür ederim canım sağol
Cok gecmis olsun canimPek iyi degilim canimcim sancim var malesef![]()
Boyle seylere hic inanmiyorum ya verende Allah alanda Allah bence sadece Allah'tan hayirlisini dileyin o zamanini ve vaktini bilirBende bu ay hayit tohumu bal corek otu tarcin karisimlarina basladim...hayirlisiyla insallah bu ay guzel guzel haberler aliriz birlikte![]()
Arkadaşlarrrrrrdoktorum aradı az önce kan değerim 69 çıkmış gebeymişimmmmmmm
nasılll mutluyum anlatamam inşallah sizlere de nasip olurrr
![]()
AMINNNÇok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :)