• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş.. degerin çok ii bence 2 günde tekrarlarsan değerinin artişini görürsün iyi düşün duanı et aklına kötü şeyler getirme olur mu :)
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden. İnşallah sizlerde de olur kısa zamanda

Kizlar ALLAH hepinizinde kalbine göre versin öncelikle. Bende aralik ayinda hamile olmak isterim cünkü haftaya bir senemizi dolduruyoruz. Biz ama 3 aydir basladik calismalara. ALLAH insallah nasip eder anneligi.
İnşallah canım dua etmeyi unutmayın asla kafanıza takmayın

22 kasim son adet tarihim adetime 5 gun var beta hcg yaptirdm sonuc 4 cikti test icin erkenmi daha onceki aylarda 1.20 cikiyodu testi tekrarlamalimiyim

Merhabalar bende istiyorum ama esimde varikosil olabilir ultrasona gun aldik sperm sayisida dusuk cok umutsuzum

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

Kızlaaaar iyi akşamlar :) size bir sorum var, benim bat a 15 gün var. mesela adet sonrası hamilelik olma ihtimali var mı yani sadece yumurtlama gününde mi hamile kalınıyor ya bunu düşündüm bugün. az önce göğüs uçlarımın elleyince acıdığını hissettim umut işte :D normalde hep kontrol ederim olmazdı ama şimdi sızı gibi acı var ve kaşınıyor :/

Kizlar ben de demistim doktor kontrolum var diye hala adet olmadim en son 3.11 de oldum doktor suphelenip kan testi yapti sadece arayin dedi aradik yok dediler degerimi filan soylemedi hala gelmedi adetim napicam ben

Kızlaaaar iyi akşamlar :) size bir sorum var, benim bat a 15 gün var. mesela adet sonrası hamilelik olma ihtimali var mı yani sadece yumurtlama gününde mi hamile kalınıyor ya bunu düşündüm bugün. az önce göğüs uçlarımın elleyince acıdığını hissettim umut işte :KK70: normalde hep kontrol ederim olmazdı ama şimdi sızı gibi acı var ve kaşınıyor :/
Canım ben daha yeni hamileyim ve yumurtlama günümde olmadı bu beşinci ayım ve çok şükür hamile kaldım. Çocuk istiyorsanız lütfen stres yapmayın bu gerçekten çok etkiliyor bu ay hiç düşünmedim bişey kafama takmadım oluruna bıraktım Allah nasip etti çok şükür. Lütfen stres yapmayın ve kafanıza takmayın. Allah ol der ve olur illaki ovülasyon günleri de önemli ama nasip o güne bakmıyo bence. Ne zaman yazılmışsa o zaman

Teşekkür ederim canım sağol
Canim bende 1 yildir dusunuyorum ve deniyorum ilk aylar hjc takmadim olmadi sonra taktim kafama yine olmadi ben hayati akisina birakmisken doktorum umutlandirdi ultrasonda birsey gordu galiba bebek dedi kan testi yapti yine aklimi karistirdi ama simdi esim gidiyor kontrole adetin kac gun gecince test yaptin cnm

Bende bu ay hayit tohumu bal corek otu tarcin karisimlarina basladim...hayirlisiyla insallah bu ay guzel guzel haberler aliriz birlikte :KK46::110::anneadayı::KK200:

Bende bu ay hayit tohumu bal corek otu tarcin karisimlarina basladim...hayirlisiyla insallah bu ay guzel guzel haberler aliriz birlikte :KK46::110::anneadayı::KK200:
Boyle seylere hic inanmiyorum ya verende Allah alanda Allah bence sadece Allah'tan hayirlisini dileyin o zamanini ve vaktini bilir

Back
X