• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

merhaba :) oncelikle tebrik ederm. Saglikla kucagnza almak nasip olsun insallah.
Idrardan once direkt kan testine mi gittnz ve bhcg degerinizi paylasablr msnz
Teşekkür ederim canım. Ben idrar testi falan hiç yaptırmadım. Folik asitim bitmişti beşinci ayıma girmiştim çocuk düşüneli içimi de rahatlatmak maksadıyla pazartesi doktora gittim. Muayene etti smear tahlili yaptı günümün yaklaştığını söylemiştim rahim duvarı kalınlığım 18mm çıkınca kan testini istedi yüksek ihtimalle hamilelik olabilir dedi dün arayıp güzel haberi verdi b-hcg sonucum da 69 çıkmış . Öyle işte canım başka tahlil falan hiç yaptırmadım çok şükür.

ben de varımmmm aralık ayı hamile olmak isteyenlerin içindee ... bat 24 aralık kızlar.. göğüs uçlarımda acıma ve kasık ağrılarım var. bi de 2 gündür çok üşüyorum ve ısınamıyorum kat kat giyinememe rağmen.. benim belirtilerim bunlar sizinkiler nasıl ?

17. Günüm yumurtlamam niye bu kadar geç ya 28 29 günde bir geliyor ve şuan kasık agrısından kıvranıyorum dün de şeffaf yapışkan akıntıyı görmüştüm

Benim de 6 günüm var bata, dün akşam ve bu sabah test yaptım, tertemiz bi negatif vardı :110: beklettim baya bi, kimisi de soradan görüyomui diye, yok ama hiçbişi çıkmadı, bakalım, erken zaten daha ama, olabilir de tabi bakalım , kısmet. Belirti de bel ağrısı var, sinir de var, göğüs hassasiyeti tok, zaten öyle koca koca göğsüm de yok :KK48: Amaan, belirti aramaya gerek yok, her ay bisürü belirti buluyom kendimde de, sora hiçbişi olmuyo :KK54: beklemedeyim işte

Merhaba kızlar nasıl gidiyor çalışmalar :) Benim adete 5 gün kaldı, çok da ağır grip geçiriyorum ama cok ilac almadım. Göğüslerim gecen ay catlayacak gibiydi bu ay hiçbir şey yok. Ama akintim var ve belim cok agriyor. Bakalım merakla bekliyorum.

Back
X