- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Aynı senin gibiyim kamu yön okudum ve evde oturuorum cnm :)kamu yönetimi canım
ben de aynı canım 2018 e gireceğiz evde çalışılmıyor ama mecbur çalışmam lazım kendine gel kızım diyorum bir yandan bebeğimiz de olmuyor ona üzülüyoruz duygular karmaşıkAynı senin gibiyim kamu yön okudum ve evde oturuorum cnm :)
amasyalısın sanırım ben de tokatlıyım memleketler yakınAynı senin gibiyim kamu yön okudum ve evde oturuorum cnm :)
Amasya da oturuorum sayılirim ama burayı çok seviorum :)amasyalısın sanırım ben de tokatlıyım memleketler yakın
Geçmiş olsun cnm inş en kisa zamanda yavrunu kucağına alırsınben geçen ay düşük yaptım 5. haftalık bebişimi kaybettimama allah biliyor ya yine de hamile kalmak istiyorum 32 yasındayım ilk gebeliğimdi. Çalışmalara devam edeceğim kurban olduğum rabbim ol dese olmayacak şey yok. Yine de bir umut benimkisi
evet amasya çok tarihi bir şehirAmasya da oturuorum sayılirim ama burayı çok seviorum :)
Aynen sakin şirin bi şehir :) sen tokattami oturuo sunevet amasya çok tarihi bir şehir
yok canım ankaradayımAynen sakin şirin bi şehir :) sen tokattami oturuo sun
Hımm anladımyok canım ankaradayım
Oohh keyif sendeBen geldim isten yemegimide yaptim valla yatar uyurum simdi bi guzel
Aminnnn inş..Aynen ben de 2 üniversite mezunuyum ve evde oturuyorum :) Edirne'de iş yokİşten yana şansımız gülmedi bari bebeğimiz olsunn
Selammmm umarım aralık ayında hepimiz hamiş oluruz sağlıklı bebişlerimiz olur. 8 aralık eşimin doğum günü inşallah güzel bi hediye veririmAminnnn inş..
Amin nn insss isteyen herkese Rabbim nasip etsin :)Selammmm umarım aralık ayında hepimiz hamiş oluruz sağlıklı bebişlerimiz olur. 8 aralık eşimin doğum günü inşallah güzel bi hediye veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?