sağol canım normalde 25-26 günlük döngüyle olurdu regl günlerim bu ay tam 28ibulunca çok ümitlenmiştim olmam dıye bu ay sonuc malum boyle olduCanimm kiyamam üzülme lütfen daha sağlam adımlarla önümüzdeki aya bakalim
Bennnn bennnn nn inşallah bu ay tutarda nasip olur bebeğimKizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
HB cnm nasılsın bugün erkencisin uyku problemini çözdün mu ?Slm canim hoşgeldin :)
Hadi geçmiş olsun inşallah bidaha ki aya umudunu yitirme allah hayırlısını versin canmgünaydın kızlar dün itibariyle bu ayki umudum bitmiş oldu kırmızılıkla karsılastım çok üzgünüm
Anladım cnmYok canim gorumcem ev aldida temizliğe gitti çocuklara bakmaya geldim
Aynen cnm dün çok halsizdim bi titreme geldi noldugu anlamadım yaa usutuorum galiba erken yattım yarın adet olmam lazım acaba ondan mi oldu anlamadım gitti yaa.. sen napiosun nasıl geçti günün ?Sen napiyosun dün konusamadik pek
Hadi yaa geçmiş olsun cnmOlabilir canim sıkı giyin bende dr gittim iste depresyon teşhisi koydu ilaç yazıp yolladı 1 ay sonra kontrole gitcem öyle yoğun bir gündü iste
Cnm sana dediğim bitki çayları varya onlardan al iç gerçekten etkisini göreceksin bende senin gibiydim eşim psikiyatri ye göndermedi ilaç içmemi istemio bende bu çayları icmistim ise yaradı bence o ilaçları içme zor birakilio kuzenim Şuanda birakmioSaol canim bekledigim bir seydi aslinda pek cevrem yok malesef bende istemiyorum sus süreçte ilaç kullanmak ama mecbur yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?