Aralık ayı hamile kalmak isteyenler...

Herkese Merhaba. Bende Aralik ayinda hamilelik haberi almayi umuyorum ve diliyorum. Bu ay ilk denememiz. Umarım her isteyene Allah en kısa zamanda nasip eder

İnşallah bu ay istediğimiz haberleri alırız.
Benim regl bitti simdi ovülasyon takibine başladım

Ben bugün regl oldum 5 güne bitiyor acaba adetten hemen sonra başlasam mı yumurtlama gününü mu beklesem sizce hangisi hemen tutar ki (ilk deneyim)

Yumurtlama gününü takip etmiyorsan kesin bilmen mümkün değil o sebeple adet bitimi hemen başla gün aşırı devam et

Diyorlar ki adetten sonra 3 günde bir yap inanın insanın kafası karışıyor birşey bilmeyince

Benimde regl bitti, takvime de uyduk. Normal sartlarda 17 Aralık regl olmam gerekiyor ama bakalım umarım olmam ve hamilelik baslamıştır. 17 Aralık regl beklemeden hamilelik oluş mu anlamamın bir yolu ya da önerebilecegğiniz bir test var mı??

Benimde regl bitti, takvime de uyduk. Normal sartlarda 17 Aralık regl olmam gerekiyor ama bakalım umarım olmam ve hamilelik baslamıştır. 17 Aralık regl beklemeden hamilelik oluş mu anlamamın bir yolu ya da önerebilecegğiniz bir test var mı??
Sen hemen regl bitimi yapmaya başladın mi

Evet, regl bittikten sonra basladik duzenli olarak. Bir de uzun süredir telefonumda bir uygulama yüklü, orada hangi tarihte yüksek doğurganlık var hangi tarih ovülasyon bu bildirmleri yapıyor. O günde de denedik. Oldukca faydalı oluyor regl takibi ve bu gibi durumlarda bu telefon uygulamaları mutaka öneririm.

Bana diyorlar hep regl bitince 3 günde bir yap spermler güçlensin diye o takvim bende de var ama bazen regl gecikince tam güvenmiyorum yumurtlama gunlerine

ben hic önermiyorum telefon uygulamasini insan kafasina takiyo ve o günler hadi yapmaliyim diyor strese giriyo ve hamilelik olusmuyo ben aylarca oyle yaptim ve hamile kalamadim takvimi sildim ilişkiye de az girmeye basladim ve hamile kaldim yoksa ben varya yataktan kalkmiyordum iliskiden sonra ayaklarimi tavana fln dikiyordum hepsi fayda etmedi kafama takmadigim herseyi bıraktığım ay hamile kaldim

Yaa kızlar öyle mi diyorsunuz bende bu konuda oldukça tecrübesiz olduğum için birebir uydum takvime :) Neyse bakalım umarım tutmuştur...

valla canim bende oyle oldu 10 aya yakin hamile kalamadim hep takvime baktim hep iliskiden sonra dus bile gec aliyordum spermler cikmasin diye yerimden kalkmiyordum akmasin diye ama artik canima tak etmisti olmuyo yapcak bisey yok dedim artik ve ramazan ayiydi ramazandan dolaydi da fazla iliskiye girmedik o ay yalan olmasin ama en fazla 4 kez fln iliskiye girdik ve hemen kalkip banyo yapiyordum bu ay kesin hamile kalamamam diye de düşünmüştüm bi baktim hamileyim onemli olan kafaniza takmayin hani uygulamada kalsin telefonda ama.cok odaklanmayin iliskiyede girerkrn hamile kalmak icin girmeyin cok etkiliyor valla

Kızlar normalde adetim düzenli gelir ama gecen ay 5gun once geldi bu ay 3gun once adwt olmam gerekirken olmadim 3gun gecti dokrota gitmiştim basit kist olduğunu söyledi ama onemsemediler sizce 3mmbasit kist geciktirmis olabilir mi adeti bu ay o kadar hazirimki hamile kalmaya korkudan tet yapamiyorum husrana ugramamak icin sizce ne yapmaliyim pskoljim cok bozuldu her ay Ağlıyorum :(

Sağol canım güya bizede diyorlar yerinizden kalkmayin reglden sonra hemen başlayın 2 günde bir yapın işte insan kafasına çok takıyor haklisin

Kızlar normalde adetim düzenli gelir ama gecen ay 5gun once geldi bu ay 3gun once adwt olmam gerekirken olmadim 3gun gecti dokrota gitmiştim basit kist olduğunu söyledi ama onemsemediler sizce 3mmbasit kist geciktirmis olabilir mi adeti bu ay o kadar hazirimki hamile kalmaya korkudan tet yapamiyorum husrana ugramamak icin sizce ne yapmaliyim pskoljim cok bozuldu her ay Ağlıyorum :KK43:
Canım benim adetim çok düzenlidir bu ay 3 gün geçti bende heveslendim sonra sabah baktım regl olmusum sen hiçbirşey yapma yani test falan dua et ve hep hayırlısıni işte 1 hafta bekle derim

Husrana ugramak istemiyorim :( :( beklicem insallah olur cok korkuyorum 6aydir aolmuyor bebeğim bindusukle kurtaj olmak zorunda kaldim o gunden beri bebegim olmuyor :(

Back
X