Aralık ayı hamile kalmak isteyenler...

Bende burdayım,canın,soğan kürü yapıyorum 8 gündr bata 15 gün kaldı,bu günler yumurtlama günleri değerlendircz bakalım,inş olur artık,
Benimde su gunler yumurtlama gunum canim.bende corekotu tarcin bal yapiyorum. Sogani iki gun zor ictim. Buyuk bir hevesle basladim ama sonunu getiremedim :(

Benimde su gunler yumurtlama gunum canim.bende corekotu tarcin bal yapiyorum. Sogani iki gun zor ictim. Buyuk bir hevesle basladim ama sonunu getiremedim :KK43:
Ben 2 gün içtim burun kapatarak,sonra,alıştım 8 gün bitti bile 7 gün kaldı,inş olsun,dA çörek otu da,işe,yarıyor diyenler,vardı,inş işe yarar

Merhaba kızlar şimdi belki regl olanlarımız var ama bu ay için hamile kalmak isteyenler arasında bende varım Rabbim bize bu ay hamile kalmayı nasip etsin reglden sonra çalışmalara devam edelim gelişmeleri mutlaka haber verin..
Benım hıc umudum kalmadı cok stres yapmaktan hamılelık konusu bıle sinirlerimı bozuyor 7aylık evlıyız yapmqdıgım şey kalmadı neden dıye düşünüyorum artık bu ay ınsallah olur umursamamzlık yapıyorum artık oluruna bıraktım Allah ısteyen herkeze nasıp etsın bızde guzel haberler yazarız buraya

Back
X