- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Hastane baya güzel tek kötü yani infertilite bölümünde her gün doktor değişiyor. Ben oraya uzman bir doktor için gittim. O asılama dedi zaten çok da ilgili bir doktor. En son yumurta kontrolune gittiğimde gebe poliklinigindeydi. Oradaki doktor hemen gitti ona danıştı çok mutlu oldum. Memnunum yani şuanAllah yardımcınız olsun devlet hastanesi nedense tabu bende hiç iyi şeyler duymadım korkuyorum devlete gitmeye
Sizin adınıza çok sevindimHastane baya güzel tek kötü yani infertilite bölümünde her gün doktor değişiyor. Ben oraya uzman bir doktor için gittim. O asılama dedi zaten çok da ilgili bir doktor. En son yumurta kontrolune gittiğimde gebe poliklinigindeydi. Oradaki doktor hemen gitti ona danıştı çok mutlu oldum. Memnunum yani şuan
Bendr bugün oldum cnm dua ediyorum rabbim bizimde yüzümüze gülsünEvet arkadaşlar,iyi günler bizim de bir topigimiz olsun :) hadi birlikte bekleyelim ben 24 Aralık günü iğne oldum :)
Ben bu aydan umutlu değilim nedense ilk ayım aslında amaKızlar iyi akşamlar nasılsınız ineden sonra test yapan varmı sonuçlar ne cikdi
Neden umutlu değilsin canimBen bu aydan umutlu değilim nedense ilk ayım aslında ama
Bu ay stresli bir aydi özellikle dün ama tabi rabbimin hikmetinden sual olunmazNeden umutlu değilsin canim
Sonradan ikinci çizgi cikti iğnenin etkisi hâlâ devam ediyorBugün ben test yaptım acaba iğnenin etkisi devam ediyor mu diye ve ikinci çizgi hiçbir şekilde çıkmadı silik şekilde bile olsa yoktu acaba iğnenin etkisi erken mi geçti çünkü ben çok su içen biriyim
Kaçıncı günündü canimSonradan ikinci çizgi cikti iğnenin etkisi hâlâ devam ediyor
Ben 24 aralkda iğne oldum daha çok erken ben sadece iğnenin etkisi ne zaman bitecek diye meraktan baktımKaçıncı günündü canim
Geçti değil mi canım etkisi. Bende 23 unde vuruldumBen 24 aralkda iğne oldum daha çok erken ben sadece iğnenin etkisi ne zaman bitecek diye meraktan baktım
Hayır geçmedi önce çizgi çıkmadı ama bes dakika sonra ikinci çizgi cikti silik şekilde daha da artık haftaya kadar yapmamGeçti değil mi canım etkisi. Bende 23 unde vuruldum
Ben şuan annemlerdeyim istesem de yapamam yakınlarda hiç eczane yok 1 hafta buradayımHayır geçmedi önce çizgi çıkmadı ama bes dakika sonra ikinci çizgi cikti silik şekilde daha da artık haftaya kadar yapmam
Keşke benim de öyle bir şeyim olsa.Bilmiyorum bir yanım kendini hamile olmadığına inandirmis bir yanım da belki olur diye düşünüyorBen şuan annemlerdeyim istesem de yapamam yakınlarda hiç eczane yok 1 hafta buradayım
Ben sizin yerinizde olsam kesin bir test yapardımmerhaba arkadaşlar bende iğnemi 20 sinde vuruldum bugün 11.günüm hiç test yapmadım :) merak etmiyor değilim ama sabretmeye beklemeye çalışıyorum.. aranızda test yapan var mı peki ?
çoook istiyorum yapmayı ama sonucun negatif olması da var :)) korkuyorum..Ben sizin yerinizde olsam kesin bir test yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?