Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Pazartesi kan testi vereceğim testlerim pozitif ama önemli olan kan tabi. Kac gündr kan vermeye ugrasıyorum devlet hastaneleri yapmıyor özel hastanede cihaz mı bozukmus bişey bozukmus oyle kaldı eşim de zorlama bekle dedi bekliyorum suan cok merak ediyorum

Merhabalar, benimde 17 aralıkta 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim oldu. Biri orta kalite biri iyi dedi doktorum. Bu beşinci denemem. Çok yıprandım. Umarım bu defa benim ve bekleyen herkesin olumlu olur. Daha öncekilerde hiç idrar testi yapmamıştım yanıltıcı olmasın diye. Bu sefer aldım test ve bu sabah ilk idrarımla yaptım. 8.günüm normalde erken daha. Çok silik bi çizgi var gibi. Sizce de var mı bakabilir misiniz?
IMG_20221225_091854.webp

Merhabalar, benimde 17 aralıkta 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim oldu. Biri orta kalite biri iyi dedi doktorum. Bu beşinci denemem. Çok yıprandım. Umarım bu defa benim ve bekleyen herkesin olumlu olur. Daha öncekilerde hiç idrar testi yapmamıştım yanıltıcı olmasın diye. Bu sefer aldım test ve bu sabah ilk idrarımla yaptım. 8.günüm normalde erken daha. Çok silik bi çizgi var gibi. Sizce de var mı bakabilir misiniz? Eki Görüntüle 3182065
Transferiniz hayırlı olsun 🥰inşallah bizlerde pozitif sonuçlar alabiliriz testinizde 2. Çizgi Bariz gözüküyor 🤲hayırlı olsun ❤️

Merhaba hanımlar benim bı kaç gündür idrarımı yaparken yanma hissi oluyordu ama bugün çok aşırı var sizce sorun olur mu başına böyle bişey gelen oldu mu

Transferiniz hayırlı olsun 🥰inşallah bizlerde pozitif sonuçlar alabiliriz testinizde 2. Çizgi Bariz gözüküyor 🤲hayırlı olsun ❤️
Teşekkür ederim, hepimizinki hayırlı olsun inşallah 🙏 gerçekten vardır inşallah. kan testi salı günü vericem. Orda daha net belli olur. İdrar testlerinden hep korkuyorum yanıltır diye. Ama bu sefer dayanamayıp yaptım işte. Yarın tekrar deniycem inşallah koyulur çizgi 🙏

Merhaba hanımlar benim bı kaç gündür idrarımı yaparken yanma hissi oluyordu ama bugün çok aşırı var sizce sorun olur mu başına böyle bişey gelen oldu mu
Bazen kullandığımız fitiller idrar yollarını tahriş ediyor ama gene de idrar yolları enfeksiyonu ihtimaline karşılık doktorunuzu bilgilendirin isterseniz, belki idrar tahlili ister

Bazen kullandığımız fitiller idrar yollarını tahriş ediyor ama gene de idrar yolları enfeksiyonu ihtimaline karşılık doktorunuzu bilgilendirin isterseniz, belki idrar tahlili ister
Bugün geçtim irtibata idrar kültürü testi istedi onu yaptırıp yollayacağım

Çok gerginim. İdrarda hep çıktı ama ya kanda çıkmazsa diye. Yanlış pozitif çıkan da çok oluyormuş idrarda. kanı verdim sonucu bekliyorum. Allah bekleyen herkese hepimize hayırlısıyla bir an önce nasip etsin 🙏

Back
X