- Konu Sahibi Karamelek54
tam tersi beni de ateş basıyor :/Hanımlar benim gibi transferden sonra sürekli üşüyen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam tersi beni de ateş basıyor :/Hanımlar benim gibi transferden sonra sürekli üşüyen var mı
Pazartesi kan testi vereceğim testlerim pozitif ama önemli olan kan tabi. Kac gündr kan vermeye ugrasıyorum devlet hastaneleri yapmıyor özel hastanede cihaz mı bozukmus bişey bozukmus oyle kaldı eşim de zorlama bekle dedi bekliyorum suan cok merak ediyorum
Demek ki farklılık gösteriyor kisiden kişiyetam tersi beni de ateş basıyor :/
16 snda oldumAyın kacinda idi senin transfer
Transferiniz hayırlı olsunMerhabalar, benimde 17 aralıkta 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim oldu. Biri orta kalite biri iyi dedi doktorum. Bu beşinci denemem. Çok yıprandım. Umarım bu defa benim ve bekleyen herkesin olumlu olur. Daha öncekilerde hiç idrar testi yapmamıştım yanıltıcı olmasın diye. Bu sefer aldım test ve bu sabah ilk idrarımla yaptım. 8.günüm normalde erken daha. Çok silik bi çizgi var gibi. Sizce de var mı bakabilir misiniz? Eki Görüntüle 3182065
Teşekkür ederim, hepimizinki hayırlı olsun inşallahTransferiniz hayırlı olsuninşallah bizlerde pozitif sonuçlar alabiliriz testinizde 2. Çizgi Bariz gözüküyor
hayırlı olsun
![]()
Bazen kullandığımız fitiller idrar yollarını tahriş ediyor ama gene de idrar yolları enfeksiyonu ihtimaline karşılık doktorunuzu bilgilendirin isterseniz, belki idrar tahlili isterMerhaba hanımlar benim bı kaç gündür idrarımı yaparken yanma hissi oluyordu ama bugün çok aşırı var sizce sorun olur mu başına böyle bişey gelen oldu mu
Bugün geçtim irtibata idrar kültürü testi istedi onu yaptırıp yollayacağımBazen kullandığımız fitiller idrar yollarını tahriş ediyor ama gene de idrar yolları enfeksiyonu ihtimaline karşılık doktorunuzu bilgilendirin isterseniz, belki idrar tahlili ister
İns ciddi bı sonuca sebep olmazBugün geçtim irtibata idrar kültürü testi istedi onu yaptırıp yollayacağım
çok fazla idrar yolları enfeksiyonu geçiren gebe oluyor, sıkıntı yaşamıyorlar ama istenilen de bi durum değil. bol su ve c vitaminli meyveler de temizlemeye yardımcı oluyor, çay kahve çok içiyorsanız alevlendirir.İns ciddi bı sonuca sebep olmaz
merhaba canım sonucun ne olduKizlar merhaba 3 Aralık da transfer oldum bugün dördüncü günüm hiç bir belirtileri yok korkuyorum açıkçası daha yeni diyorlar ama bilmiyorum sizin süreciniZ nasıl belirtileriniz varmi ne olur bana umut olun![]()
Maşallah darısı başımıza, sağlıkla kucağınıza alın inşallah9. Gün 273 çıktı değeriminsallah devamı gelir isteyen herkese nasip olsun
Maalesef benim negatif oldu canımmerhaba canım sonucun ne oldu
canım üzülme allah herşeyin hayırlısını veriş inşallah en kısa zamanda nasıp edermerhaba canım sonucun ne oldu