• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Benim de 14 nde transferim var. İnsallah güzel sonuclar alırız sabrszlıkla bekliyorum ilk transferim negatif ti ikinci transferim olacak

Merhaba canım benim de 5.gun embriyosu tek koyuldu 5.gune 1 tane gitti çünkü sadece ondan dolayı dondurma da yapamadık eğer olmazsa en baştan başlamak gerekecek belirtilerin var mı hiç akşam beni sitma tuttu korktum açıkçası ates olmadı ama sol kasik agrim da basladi korkuyorum açıkçası doktoruma yazdim haber bekliyorum bakalım
Gecmis olsun cnm benimde 1 tane bugun dondurulmus konjldu ve devamli idrarim geliyo:(surekli tuvalete gidiyorum bisi olacak diye korkuyorum

Gecmis olsun cnm benimde 1 tane bugun dondurulmus konjldu ve devamli idrarim geliyo:KK43:surekli tuvalete gidiyorum bisi olacak diye korkuyorum
Hayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin bol bol su iç bende biraz sanki idrar yanması gibi oldu çok su içiyorum umarım böylelikle atlatabilirim 🙄

Back
X