Benim her ikisinde de embriyo glue kullanıldı hormonlar hep takip edildi rahim duvarı kalınlığına da bakıldı o da gayet iyiydi ilkte doğal transfer ikincide yapay transfer oldu histeroskopi belki banada önerir ama dediğiniz gibi çok yüksek ücreti. Siz hangi merkezden hangisine geçtiniz acaba karar verebilmek adına soruyorumBen yarısı devlette yaptiramadimlarimi mikrogen de yaptirdim bunlar önemli ilk negatifden sonra bakmadi lazmdi ki çok paralar harcıyoruz ilkde de bakılmalı bence rahim filmi temiz olsada malesef detaylı olmuyo histereskopi daha detaylı oluyor ben histereskopi yapıldı çizik atıldı glue yapıldı serum kullanildi doğal siklus ile ilerlendi benimde iki negatifim var ilk negatifim tamamen benim salakligim iki tane 5. Gün iyi kalite embriyo transferi yapıldı tutmadı progesteron bakılması transfer öncesi sonra pıhtılaşma çıktı önlem alınmadı bağışıklık güçlü serum bile vermedi sorduğunda aynı bir mal cevap yok ilk deneme denildi böyle saçma bir cevap olamaz sokaktan toplamiyoruz parayı hemen o merkezi terk ettik başka bir yerde ikinci transfer yapıldı herşey güzeldi yine beşinci gün embriyosu kimyasal oldu çok üzüldüm doktorum ile görüştük ne yapılabilir neden böyle doluyo dediki rahim filmi temiz ama bide biz histereskopi yapalım çok pahalı bir işlem kabul edemedim doktorum sağolsun devletteki arkadaşına dedi devlette histereskopi ve çizik işlemi yapıldı rahim temiz çıktı sorun yok ama ben çizik atmanın ve doğal siklus embriyo glue bin etkisi olduğunu düşünüyorum progesteronumda transfer günü 38 di rahim kalınlığı 11 di şükür bu kez güzel haberi aldık histereskopide rahim yakışıklıği gidiyor hatta ilişki oneriyorki doğal yolla bile olabiliyor öyle işte