Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende devlette yaptırıyorum benimde 4 tane embriyom oluştu 3. Gün benimkiler hücre sayılarını söyledi 7-8 bi dondurmuş 8-9 bi dondurmuş 28 yaşındayım ama doktorunuz belki çift koymak isteyebilir dedi
Tarlusal biteli 3. Gün olucak yarın tam hala olmadım ama çok şaşkınım bazıları normal diyor bazıları olmaması gerekiyor diyor ama doktorum normal bi hafta içinde olucaksın dedi bakalım döngünün 42. Günündeyim başta moralim bozuluyordu şimdi arsızlığa vuruyorum bu da benim başıma gelebilirdi ki zaten deyip
Tarlusal biteli 3. Gün olucak yarın tam hala olmadım ama çok şaşkınım bazıları normal diyor bazıları olmaması gerekiyor diyor ama doktorum normal bi hafta içinde olucaksın dedi bakalım döngünün 42. Günündeyim başta moralim bozuluyordu şimdi arsızlığa vuruyorum bu da benim başıma gelebilirdi ki zaten deyip
Fırat hoca çok rahat canım, onun gibi olmak lazım. En iyisi aslında panik yapacak bir ley tok bence de iğneler vs hormonlar değişiyor 50. Günde olanda var bu hafta içinde olursun bence de. Transfer öncesi rahim filmi istedi mi senden canım ?