• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

İnşallah ya. Bazen aşırı umutlanıyorum bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor. Sizde de oluyor mu böyle dalgalanmalar?
Evet aynı ruh halindeyiz. Bazen hemen regl olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bazen de sanki hemen başlayıp sonuç olumsuz olursa elimden kayıp gidecek diye endişe ediyorum. Çok umutlu olduğum anlarda heralde psikoljim kendini korumak için nasılsa olmayacak heveslenme diyor. Sonra olumsuz olursam süreç olumsuz gider diye korkup tekrar pozitif düşünüyorum evrene olumlu enerji göndereyim diyorum. işte böyle karman çorman delirmezsek iyidir

Evet aynı ruh halindeyiz. Bazen hemen regl olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bazen de sanki hemen başlayıp sonuç olumsuz olursa elimden kayıp gidecek diye endişe ediyorum. Çok umutlu olduğum anlarda heralde psikoljim kendini korumak için nasılsa olmayacak heveslenme diyor. Sonra olumsuz olursam süreç olumsuz gider diye korkup tekrar pozitif düşünüyorum evrene olumlu enerji göndereyim diyorum. işte böyle karman çorman delirmezsek iyidir
Bu ben ya. Bazen umut doluyum bazen çok hayal kurma hayal kırıklığına uğrama diyorum

Tabiki kızlar haberleşelim burada inşallah. Size sorum var şimdi transfer hazılığı için adetin ikinci günü mü gidiliyor yine süreç nasıl oluyor bana yazarmısınız
Benim embriyolara pgt yapıldığı için ve sonuç opu sonrası ilk regl e kadar çıkmadığı için otomatikman 2.regle kaldı. Bazı doktorlar eğer rahim iyise ohss filan yoksa opu sonrası ilk adetle de sürece başlayabiliyor. İlk günü mesaj at ikinci gününe randevu al demişlerdi bana regl olunca

Merhaba canım ben opu'dan 13 gün sonra regl oldum, seninki biraz erken olmuş. Acaba 2.regl de eski normal döngü düzeninde mi olacak ki bilemedim. Ben de teansfer için 2.regli bekleyeceğim. Bilmiyorum neler olacağını ama ilk reglim normal zamanına yakın bi tarihte oldu çok erken gelmedi
Benimde aynı şekilde tam 13 gün sonra olmuştum opudan, şimdi 2. Reglimi bekliyorum transfer için ama herkes 2. Reglin geciktiğini söylüyor benim daha zamanım var olunca yine yazarım doğru mu gecikmeler felan 🫠

Benimde aynı şekilde tam 13 gün sonra olmuştum opudan, şimdi 2. Reglimi bekliyorum transfer için ama herkes 2. Reglin geciktiğini söylüyor benim daha zamanım var olunca yine yazarım doğru mu gecikmeler felan 🫠
Evet ya yazarsanız sevinirim. Ben de merak ediyorum. Sanki ilk regli çok erken olanlarınki gecikiyor gibi ama belli olmaz yine de

ya bende de hsg çekilirken sol tüp tıkalıydı başta, sonra ilaç tekrar verdi doktor, açıldı. geçiş olunca da az da olsa geçiş olması yeterli bizim için, sorun değil bu dediler. ama haziran ayında çekilmişti. acaba hazirandan bu yana yapışıklık olmuş mudur yeniden bilemiyorum. onu da zaman içinde görcez galiba :/
Kimyasal da dahil olmak üzere herhangi bir gebelik oluşmadıysa sıkıntı olmamıştır bence bende geçen sene çekmiştim çatlatma iğnesi tedavisindeyken şimdi tüp bebek doktorum gerek görmedi gebelik geçirmediğin için dedi

Benim embriyolara pgt yapıldığı için ve sonuç opu sonrası ilk regl e kadar çıkmadığı için otomatikman 2.regle kaldı. Bazı doktorlar eğer rahim iyise ohss filan yoksa opu sonrası ilk adetle de sürece başlayabiliyor. İlk günü mesaj at ikinci gününe randevu al demişlerdi bana regl olunca
Benim ufak bir planlama hatasından dolayı taze transferken ilk adetle olması gerekti işte bekliyorum

Merhabalar. Ben de Lucrin vurundum Ekimde. 2 doz vurunacağım. Kasımda çağırdılar tam 1 ay sonra. 2.dozu da vuracak. Sonrasında regl olmamı bekleyecekler galiba emin değilim. Aralık sonuna denk gelecek inşallah benim de.
Lucrin vurulduktan sonra koyu kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ?

Aynı ya gerçekten. Biri bana olumlu düşün diyince bile sinir oluyorum. Her şeye sinir oluyorım 😂 belki de delirdik :(

Hiç bilmiyorum ki ben iğneler haplar kesildiği için erken oldum diye düşünüyorum
Mesela aşılama yaptırdığım dönemde de Progestan kullanırken reglim başlamıştı. Burdan bi arkadaş bunun imkansız olduğunu söyledi ama doktorla da görüşmetyi unuttum bu konuyla ilgili 😄

Back
X