- 28 Ekim 2025
- 172
- 43
- 13
- 35
Pgt yaptıracak mısınız? İnşallah hepsi gelir 5.güne güzel düşünelimBizim de sperm problemi var canım bakalım 5. Güne ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pgt yaptıracak mısınız? İnşallah hepsi gelir 5.güne güzel düşünelimBizim de sperm problemi var canım bakalım 5. Güne ne olacak
İnşallah ya. Bazen aşırı umutlanıyorum bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor. Sizde de oluyor mu böyle dalgalanmalar?3nden biri size bebiş getirsin inşallah ilk denemede![]()
Evet aynı ruh halindeyiz. Bazen hemen regl olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bazen de sanki hemen başlayıp sonuç olumsuz olursa elimden kayıp gidecek diye endişe ediyorum. Çok umutlu olduğum anlarda heralde psikoljim kendini korumak için nasılsa olmayacak heveslenme diyor. Sonra olumsuz olursam süreç olumsuz gider diye korkup tekrar pozitif düşünüyorum evrene olumlu enerji göndereyim diyorum. işte böyle karman çorman delirmezsek iyidirİnşallah ya. Bazen aşırı umutlanıyorum bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor. Sizde de oluyor mu böyle dalgalanmalar?
İlk deneme için pgt ve rahim filmi dşünülmediPgt yaptıracak mısınız? İnşallah hepsi gelir 5.güne güzel düşünelim
Bu ben ya. Bazen umut doluyum bazen çok hayal kurma hayal kırıklığına uğrama diyorumEvet aynı ruh halindeyiz. Bazen hemen regl olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bazen de sanki hemen başlayıp sonuç olumsuz olursa elimden kayıp gidecek diye endişe ediyorum. Çok umutlu olduğum anlarda heralde psikoljim kendini korumak için nasılsa olmayacak heveslenme diyor. Sonra olumsuz olursam süreç olumsuz gider diye korkup tekrar pozitif düşünüyorum evrene olumlu enerji göndereyim diyorum. işte böyle karman çorman delirmezsek iyidir
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun bize de haber ver embriyolarla ilgiliİlk deneme için pgt ve rahim filmi dşünülmedi
Tabiki kızlar haberleşelim burada inşallah. Size sorum var şimdi transfer hazılığı için adetin ikinci günü mü gidiliyor yine süreç nasıl oluyor bana yazarmısınızAnladım canım hakkında hayırlısı olsun bize de haber ver embriyolarla ilgili![]()
Benim embriyolara pgt yapıldığı için ve sonuç opu sonrası ilk regl e kadar çıkmadığı için otomatikman 2.regle kaldı. Bazı doktorlar eğer rahim iyise ohss filan yoksa opu sonrası ilk adetle de sürece başlayabiliyor. İlk günü mesaj at ikinci gününe randevu al demişlerdi bana regl oluncaTabiki kızlar haberleşelim burada inşallah. Size sorum var şimdi transfer hazılığı için adetin ikinci günü mü gidiliyor yine süreç nasıl oluyor bana yazarmısınız
Benimde aynı şekilde tam 13 gün sonra olmuştum opudan, şimdi 2. Reglimi bekliyorum transfer için ama herkes 2. Reglin geciktiğini söylüyor benim daha zamanım var olunca yine yazarım doğru mu gecikmeler felanMerhaba canım ben opu'dan 13 gün sonra regl oldum, seninki biraz erken olmuş. Acaba 2.regl de eski normal döngü düzeninde mi olacak ki bilemedim. Ben de teansfer için 2.regli bekleyeceğim. Bilmiyorum neler olacağını ama ilk reglim normal zamanına yakın bi tarihte oldu çok erken gelmedi
Evet ya yazarsanız sevinirim. Ben de merak ediyorum. Sanki ilk regli çok erken olanlarınki gecikiyor gibi ama belli olmaz yine deBenimde aynı şekilde tam 13 gün sonra olmuştum opudan, şimdi 2. Reglimi bekliyorum transfer için ama herkes 2. Reglin geciktiğini söylüyor benim daha zamanım var olunca yine yazarım doğru mu gecikmeler felan![]()
Kimyasal da dahil olmak üzere herhangi bir gebelik oluşmadıysa sıkıntı olmamıştır bence bende geçen sene çekmiştim çatlatma iğnesi tedavisindeyken şimdi tüp bebek doktorum gerek görmedi gebelik geçirmediğin için dediya bende de hsg çekilirken sol tüp tıkalıydı başta, sonra ilaç tekrar verdi doktor, açıldı. geçiş olunca da az da olsa geçiş olması yeterli bizim için, sorun değil bu dediler. ama haziran ayında çekilmişti. acaba hazirandan bu yana yapışıklık olmuş mudur yeniden bilemiyorum. onu da zaman içinde görcez galiba :/
Benim ufak bir planlama hatasından dolayı taze transferken ilk adetle olması gerekti işte bekliyorumBenim embriyolara pgt yapıldığı için ve sonuç opu sonrası ilk regl e kadar çıkmadığı için otomatikman 2.regle kaldı. Bazı doktorlar eğer rahim iyise ohss filan yoksa opu sonrası ilk adetle de sürece başlayabiliyor. İlk günü mesaj at ikinci gününe randevu al demişlerdi bana regl olunca
Sizin ilk adete yetişir aslında pgt beklenmediği zaman genelde yetişiyorBenim ufak bir planlama hatasından dolayı taze transferken ilk adetle olması gerekti işte bekliyorum
Evet o şekilde planlandı şimdilik. Erken adet olursun dedi doktor bekliyorumSizin ilk adete yetişir aslında pgt beklenmediği zaman genelde yetişiyor
Lucrin vurulduktan sonra koyu kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ?Merhabalar. Ben de Lucrin vurundum Ekimde. 2 doz vurunacağım. Kasımda çağırdılar tam 1 ay sonra. 2.dozu da vuracak. Sonrasında regl olmamı bekleyecekler galiba emin değilim. Aralık sonuna denk gelecek inşallah benim de.
Evet erken olursunuz ben de opu sonrası 8.günde oldum aslında daha 1 hafta vardı döngüme göreEvet o şekilde planlandı şimdilik. Erken adet olursun dedi doktor bekliyorum
Ya bana da erken olursun demişti ama normal zamanında oldum. Neden acabaEvet erken olursunuz ben de opu sonrası 8.günde oldum aslında daha 1 hafta vardı döngüme göre
Hiç bilmiyorum ki ben iğneler haplar kesildiği için erken oldum diye düşünüyorumYa bana da erken olursun demişti ama normal zamanında oldum. Neden acaba
Aynı ya gerçekten. Biri bana olumlu düşün diyince bile sinir oluyorum. Her şeye sinir oluyorımEvet aynı ruh halindeyiz. Bazen hemen regl olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bazen de sanki hemen başlayıp sonuç olumsuz olursa elimden kayıp gidecek diye endişe ediyorum. Çok umutlu olduğum anlarda heralde psikoljim kendini korumak için nasılsa olmayacak heveslenme diyor. Sonra olumsuz olursam süreç olumsuz gider diye korkup tekrar pozitif düşünüyorum evrene olumlu enerji göndereyim diyorum. işte böyle karman çorman delirmezsek iyidir
Mesela aşılama yaptırdığım dönemde de Progestan kullanırken reglim başlamıştı. Burdan bi arkadaş bunun imkansız olduğunu söyledi ama doktorla da görüşmetyi unuttum bu konuyla ilgiliHiç bilmiyorum ki ben iğneler haplar kesildiği için erken oldum diye düşünüyorum