• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Dün akşam aradı beni kendisi şuan bekleyim dedi adet olursun muhtemelen bi haftaya olamazsan yine söktürücü kullanırsın transfer sürecine olumsuz hiç bi etkisi olmaz dedi sürece başladıktan sonra vitamin vs eklicek herhalde şuan bişey vermedi Fırat bey zaten minimum ilaç kullanımı seviyor
Tamam canım bende transfer oldum salı günü sonucum çıkacak fırat hocaya yazacağım 🥰🥹

Hadi hayırlısıyla inşallah yaa mutlu haberi paylaş burada bizimle inşallah 😍 sen bu süreçte neler kullandın canım sana neler verdi ilaç olarak felan
Hiç bir şey vermedi takviye olarak.
Sadece transfer öncesi ve sonrası progesteron ve bağışıklık baskılayacağı bir hap verdi o kadar. Bebeği yabancı olarak algılamasın diye..

Herkese selam. Benim de 16sında kontrolüm var, transfer günü belli olacak. 10 gündür estrofem kullanıyorum 1 adet günde. Bazen çok şişkinliğim ve gaz sancım oluyor. Karnım taş gibi oluyor. Onun yan etkisi mi? Yaşayan oldu mu başka?

Yaa pozitif haber alalım inşallah benimkide 22 sinde test günüm nasıl sabredeceğiz :)) belirtiniz var mı:)
Ben şuan belirti aramıyorum. Daha 24 saat geçti transferden. Bence sizde aramayın yoksa bu günler zehir olur size. Dua etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok 🌸🎉

kızla acaba tüp bebeğe nasıl karar verdiniz? ben de inatçı bir pcosa sahibim reglim kilom hormonlarım her şey olduğu gibi. Ama 2 senedir gebe kalamıyorum maalesef her doktor kendiliğinden olacağına inanıyor ama bu ay klomen ya da letu başlayacağım bi de böyle deneyelim dedik. Acaba dedikleri gibi kendiliğinden olur mu yoksa şuan tüp bebek denemeyerek zaman mı kaybediyorum?
Canım hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamanı tavsiye ederim çünkü bende geçtim o yollardan bendede pcos var bana bazı doktorlar olur dedi letu ınofolic combi falan kullandım ama olmadı çatlatma iğnesi yaptırdım yine olmadı aşılama yaptırdım yine olmadı en sonunda tüp bebek yaptırayım dedim keşke aşılamayla çatlatma iğnesiyle vakit kaybetmeseydim onlara o paraları vermeseydim aralık 17 transfer günüm ne nasıl olur bilmiyorum ama sana tavsiyem vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlaman olur 🎀

Tebrik edesim geldi inan :D gözün aydın canım darısı başıma artık. Yarın mı gideceksin doktora?
Yok kuzum pazartesi gideceğim devlet hastanesinde yaptırıyorum 🤣 arkadaşım dün adet oldu bugün gitti estrofem ve coraspirin başlatmışlar benim de pazartesi başlar artık gerçekten ne zormuş adet olamamak

Back
X