• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Transferimin ikinci günü dün akşam da hafiften karnımda ağrı vardı bugün de var normal mi acaba.. az önce eğildim yavaşça eşim moralimi bozdu ne yapıyorsun niye eğiliyorsun diye bir şey oldu olacak sürekli böyle düşünmek çok zor
Oluyor canım ilaclardanda oluyor benım doktorım ılk uc gun onemlı uc gun dıkkat et sonra kendını yormadan normal hayata donebılırsn dedı

İnşallah yaz buraya olumlu olumsuz lütfen inşallah istediğin gibi olur bu süreç çünkü tüm süreci kadınlar yaşıyor
Tabi ki yazarım inşllah olumlu haber ile yazarım
Benımle aynısın ama bende hıc boyle belırtıler yok valla
Canım benim dün biraz kaşık ağrım vardı bu sabahta ama şimdi çok yok anladım kendimi dinleyince oluyor birde ikinci tüp bebek çocuğumuydu seninde bu

Evet canm ıkıncı denemem bu
Bence bu birşey hissetmemek bizim doğum geçmişimiz olması ile alakalı çünkü ben doğum öncesi çok adet ağrım olurdu transferde de kaşık ağrılarım oldu fakat doğumdan sonra adet ağrım hiç olmuyor büyük ihtimalle hiç birşey ghissetmemek bununla ilgili

Bence bu birşey hissetmemek bizim doğum geçmişimiz olması ile alakalı çünkü ben doğum öncesi çok adet ağrım olurdu transferde de kaşık ağrılarım oldu fakat doğumdan sonra adet ağrım hiç olmuyor büyük ihtimalle hiç birşey ghissetmemek bununla ilgili
Yok canım oyle degıl benım hıc cocugum yok ılk transfer negatıftı bu ıkıncı

Yok canım oyle degıl benım hıc cocugum yok ılk transfer negatıftı bu ıkıncı
Ay pardon canım ben ikinci çocuk gibi düşündüm. Bende de belirti yok çok kendimi dinlersem belirti çıkarıyorum 🫣😂 mesela çok kendimi dinleyin e böyle sağ ayağıma vuran ağrı hissediyorum sonra yine çok kendimi dinlersem kasık ağrım var gibi oluyor kendimi hiç dinlemeyince hiç bir belirti yok değişik sadece adetten önce ayaklarım buz kesip üşüyorum ısınamıyorum bu akşam yine ayaklarım buz kesti üşüyorum. Ama bunun ne gebelik ile ne de ade yile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü iğneyi bırakmadan adet olunmuyor. Hamilelik için belirtide çok erken bence en erken belirtiler 5.6. Günlerden sonra oluyor

Ay pardon canım ben ikinci çocuk gibi düşündüm. Bende de belirti yok çok kendimi dinlersem belirti çıkarıyorum 🫣😂 mesela çok kendimi dinleyin e böyle sağ ayağıma vuran ağrı hissediyorum sonra yine çok kendimi dinlersem kasık ağrım var gibi oluyor kendimi hiç dinlemeyince hiç bir belirti yok değişik sadece adetten önce ayaklarım buz kesip üşüyorum ısınamıyorum bu akşam yine ayaklarım buz kesti üşüyorum. Ama bunun ne gebelik ile ne de ade yile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü iğneyi bırakmadan adet olunmuyor. Hamilelik için belirtide çok erken bence en erken belirtiler 5.6. Günlerden sonra oluyor
Aynen oyle canım cok belırtı hıssedende oluyor hıcbıse hıssetmeyende oluyor hakkımızda hayırlısı ne dıyeyım senın ılk cocugunda ne gıbı belırtılerın vardı kalıtesı neydı

Aynen oyle canım cok belırtı hıssedende oluyor hıcbıse hıssetmeyende oluyor hakkımızda hayırlısı ne dıyeyım senın ılk cocugunda ne gıbı belırtılerın vardı kalıtesı neydı
İlk çocuğunda. Transferin ilk günü pembe bir akıntı gelmişti işlemden dolayı ilk 3 gün hafif sızı vardı 4. Gün dayanamayıp kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm 🫣 5. Günü çok adet ağrısı gibi ağrım oldu gece kahve leke geldi o lekelenme 3 ay sürdü. Başkada belirtim olmamıştı çift embrio 4aa idi ikiside

Back
X