- 27 Kasım 2025
- 50
- 27
- 3
- 35
O kadar emek veriyoruz hiç gerek yok ufacık bir riske bile diye düşünüyorum ben deTransferden sonra ben de içmedim kuzum
Kaç sene uğraştım canım diğer tedavilerleCanım hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamanı tavsiye ederim çünkü bende geçtim o yollardan bendede pcos var bana bazı doktorlar olur dedi letu ınofolic combi falan kullandım ama olmadı çatlatma iğnesi yaptırdım yine olmadı aşılama yaptırdım yine olmadı en sonunda tüp bebek yaptırayım dedim keşke aşılamayla çatlatma iğnesiyle vakit kaybetmeseydim onlara o paraları vermeseydim aralık 17 transfer günüm ne nasıl olur bilmiyorum ama sana tavsiyem vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlaman olur
Ay nasıl sancım var anlatamam ama o kadar az geliyor ki Fırat hoca da bekleyelim çoğalsın öyle gel dediDoktora yaz canım reglin az geliyor olabilir fırat hoca yönlendirir
Kuzum hiç bilmiyorum onu benim lekelenme olmadan başlıyor doktora sorma şansın var mıYa bişi sorucam dün geceden beri lekelenmelerim başladı ama yoğun değil az az sizde de böyle miydi doktora ne zaman haber vermeliyim en son konuştuğumuzda adetin 2. Günü gel dedi ama bu sayılıyor mu acaba
Canım 2022’de evlendim bir sene biz istemedik sonrada biz istedik kendiliğinden olur dedik olmadı 2024’de Haziran ayında doktora gittik orda öğrendim pcos olduğumu doktor zayıfla yürüyüş yap o zaman olur dedi zayıfladım ama baktım olmuyor 2025’de Eylül ayı tüp bebek tedavime başladımKaç sene uğraştım canım diğer tedavilerle
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınBenim son kontrolde 8mm çıkmıştı kalınlığı rahmin. Son bi hafta hep içtim 8 az gibi geldi cunku. Ama işe yaradı mı bilmiyorum
Teşekkür ederimm inşallah sağlıkla ilerler devamı gelirHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınbenimde haftaya büyük ihtimalle transferim nar suyu içiyorum günde kaç kez estrofem kullandınız
İnşallahTeşekkür ederimm inşallah sağlıkla ilerler devamı gelirbenim estrofemim reglin 3.günü günde 3 olarak başladı transfere bir hafta kala da 4 e cıktı. Döngünün 19.günü transfer olmuştum
Amin inşallah Rabbim pozitifleri göstersin emek veren herkeseİnşallahDarısı başıma inşallah. Kaç çıkmıştı transfer günü kalınlık
Adetiniz kaçıncı günü bugünkızlar bugün ben de günde 3 doz estrofem başladım. 3 tane dondurulmuş 3.gün embriyom var, acaba ne zaman olur transfer çok merak ediyorum
3.gün bugünAdetiniz kaçıncı günü bugün
Aa aynıyız yani bi gün var arada bende yarın gidip başlayacağım inşallah ilaçlara3.gün bugün
Ayy hadi inşallah yaa. Allahım nasip etsin bize, beraber sevinelimAa aynıyız yani bi gün var arada bende yarın gidip başlayacağım inşallah ilaçlara
Amiiin inşallah canım benim herkese dua ediyorum buradaki gerçekten hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallahAyy hadi inşallah yaa. Allahım nasip etsin bize, beraber sevinelim
ilaçlarınız belli oldu muu? ne kullancaksınız?Amiiin inşallah canım benim herkese dua ediyorum buradaki gerçekten hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Mrb gunde kac kullandiniz acabaMerhaba, Puritan’s pride 25 mg.
benim transfer günü 9,1 mmdi. günde 5 estroferm kullanıyordum. transfer gününden beri 6 kullanıyorum günde. 9-11 arası ideal kalınlık diye biliyorum. hatta 9 altında olasılıkların düştüğünü, 9 mm üstünde ise plato çizdiğini okumuştum.Merhaba. 10 gündür estrofem kullandım rahim kalınlığım 8.5
Doktor progrsteron istedi. Dondurulmuş embriyo kaç olmalı?
ben de 7 ve üstünde yapılabildiğini, 8 üstünün ideal olduğunu okumuştum. max 11 olmalı o daha net.benim transfer günü 9,1 mmdi. günde 5 estroferm kullanıyordum. transfer gününden beri 6 kullanıyorum günde. 9-11 arası ideal kalınlık diye biliyorum. hatta 9 altında olasılıkların düştüğünü, 9 mm üstünde ise plato çizdiğini okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?