Aralık ayı transfer olucaklar

Kızlar benim pazar günü yumurtaların çatlamaması için iğnem vardı unutmuşum pazartesi kontrolüm vardı neyse akşam yap dediler 2. Denemem ilkinde çok daha titizdim ben nasıl unuttum bilmiyorum yarın tekrar doktordayım en fazla taze yapmayız dedi doktor ama inş benim yüzünden düzen bozulmaz kafan dalgın bu ara

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben de estrofeme devam, 23ünde transfer yapılacak. İyice kalınlaşır herhalde

Plato çizmek nedir? Benim 14 mm iken transfer ettiler

Bu arada merak da ettim açıkçası çoğu kişinin burada sürecini okudum kimse bu ilacı kullanmamış belki de pkosum diye bu süreç farklıdır ama aranızda kullanan var mı acaba letu 2,5 sabh akşam 5 gün kullanımı var sadece

Ben daha önce yumurta takibi yaptırmıştım tüp bebek tedavisinden önce o zaman vermişti doktor letuyu östrojen hormonu ile ilgili bir ilaç diye biliyorum yumurta gelişiminde de işe yarıyormuş

Ben daha önce yumurta takibi yaptırmıştım tüp bebek tedavisinden önce o zaman vermişti doktor letuyu östrojen hormonu ile ilgili bir ilaç diye biliyorum yumurta gelişiminde de işe yarıyormuş
Evet öyleymiş doğal olarak hazırlamaya çalışacak galiba süreci ben bi ton şey sorunca bu konuyu hiç konuşamadık bi de çarşamba gelince detaylı konuşucaz deyince üstüne düşmedim ama eğer estrofem kullanmayacaksam mutlu olurum ya çünkü galiba baya etkileniyormuş herkes

Bende buna şaşırdım yani bence psikolojik olabilir ya da herkeste farklı etki olabilir ben cuma gününden beri günde 3 tane estrofem içiyorum hiçbir şey yapmadı çok şükür okuyunca burda şaşırdım hatta korkmuştum bende çok inşallah Allah güzellikle kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin hepimize güzel sonuçlar alırız inşallah

Ay çok sevindim en azından sende olmasın etkisi sürecin sonuna kadar kolay geçsin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre nasip eylesin

Ben de hiç etkisi olmadı diyordum ama sonra tepkilerimin çok sert olduğuna dair bir geri bildirim aldım ve asla farkında değildim, hala da farkedemiyorum

letu değil ama redostimi 2 aydır ben de kullanıyorum, transferim oldu hala devam ediyorum. Tutunmayı desteklemek için vitamin

ben günde 6 estroferm kullanıyorum duygu durumum epey dalgalı ya çok duygusalım ya da çok sinirliyim

Ben sabah akşam letresan (letu) kullanıyorum 20 gündür 13 gündür de estrofem sabah öğle akşam kullanıyorum ikisi birlikte gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…