• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Ben regl olamadım 5 gün gecikti vallane olacak bilmiyorum pazartesi doktora gideceğim adet söktürücü verir büyük ihtimalle umarım transfer öncesi sıkıntısı olmaz
Ben de opu sonrası 2. regl bekliyorum. Gecikmenin 5.günündeyim. Karnımda her an olacak gibi ağrı var ama gelen giden yok 😂

Selam kızlar benim 26 yumurta toplanmıştı. 18 i olgun çıkıp 15 i döllenmişti 15 ten sadece 4 ü donduruldu.4ab 2btane. 1 tane 4 bc ve 1 tane 3bc. Kalanları 6. Günü beklediler ama malsef gelişimleri durmuş elimizde 5. Gğn 4 embrio var attık kısmet bakacağız bakalım bugğn adet oldum opu sonrası 6. Günde salı günü çağırdı doktor. Başlıyoruz Bakalım ❤️

Yarın doktora gideceğim hala gelmedi adet söktürücüye başlarım yarın umarım transfere sıkıntı yapmaz canım çok sıkıldı

Bel karın kasık tüm ağrı var gelen yok
Hanımlar bende önümüzdeki hafta adet olmam gerekiyor ama şimdiden heyecanlandım olunca hemen transfere hazırlık sürecine gireceğim diye, kendimi oyalamaya çalışıyorum yoksa stresten benimde gecikecek bence kesinlikle stresten gecikiyor adetlerimiz

Back
X