- 18 Ocak 2019
- 2.791
- 2.434
- 133
- 33
Transferin ertesi günündeyim dünmoldum tresferi yani 1. GündeyimŞimdi kacinci günün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin ertesi günündeyim dünmoldum tresferi yani 1. GündeyimŞimdi kacinci günün
Aynı şekilde benim annem yanımda allahtan yoksa benim oğlumda sürekli tepemdeİnşallah arkadaşım, evde çocukla çok zormuş ama. İlk evladımda prenses gibiydim, 12 hafta çok dikkat etmiştim. Şimdi çocuk üstüme atlıyor, gece benimle yatıyor vuruyorValla olmazsa şaşırmayacağım ama olursa da çok sevineceğim
Haberleşmek üzere
![]()
1.günde mi lekelenmen oldu çok erkenmiş 5.gun trqnsferi sanirim senin hemen tutunmak istemişTransferin ertesi günündeyim dünmoldum tresferi yani 1. Gündeyim
Kız ben öyleye yordum öyle mi bilmiyorum1.günde mi lekelenmen oldu çok erkenmiş 5.gun trqnsferi sanirim senin hemen tutunmak istemiş![]()
5.gün emrbiyolari 48 saat icinde tutunurmuş benim 3.gün embriyosu henuz bir belirtim yok yarin obur gun gorurum belki daha t+2 deyimKız ben öyleye yordum öyle mi bilmiyorum5. Gün 2 tane işlemden dolayı da lekelenme olmuş olabilir
Oo sen benden öndesin5.gün emrbiyolari 48 saat icinde tutunurmuş benim 3.gün embriyosu henuz bir belirtim yok yarin obur gun gorurum belki daha t+2 deyim
Yerleşme kanaması için çok erken değil mi 1.gün belkide işlemden dolayı lekelenme olmuşturTransferin ertesi günündeyim dünmoldum tresferi yani 1. Gündeyim
Yok kötü etki etmez merak etme, regl olunca tüm vucut yenileniyor zaten.. ben opudan 5 gün sonra regl oldum sonra cylo prognova baslattı bu ilaç bitince regl olcaksın dedi ilaç bitti 2 gün sonra regl oldum. Merak etme regl herşeyi sıfırlıyorKızlar bugun gece de olmazsam 9. Güne giriyorum regl olamadım hala doktorum kan testi ver hamile değilsen tarlusal başlayalım dedi sizce ne yapayım beklesem mi biraz daha tarlusal gibi ilaçların transfer sürecine kötü etki etmesinden korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda
Siz başladınız mı transfer hazırlıklarınaYok kötü etki etmez merak etme, regl olunca tüm vucut yenileniyor zaten.. ben opudan 5 gün sonra regl oldum sonra cylo prognova baslattı bu ilaç bitince regl olcaksın dedi ilaç bitti 2 gün sonra regl oldum. Merak etme regl herşeyi sıfırlıyor
Bu konu biraz da yaşla alakalı bence. Biz 6 ay denedik, ben 35 eşim 41 yaşında. Sonra tüp bebek kliniğine gittik, amacımız direk başlamaktı. Doktorumuz 3 ay takviyelerle ve letu ile denememizi istedi hatta son ayda çatlatma yumurtası verdi. Aslında baktığınızda sperm hızı ile ilgili bir sorun var ama çok zorlayacak bir şey değildi açıkçası.kızla acaba tüp bebeğe nasıl karar verdiniz? ben de inatçı bir pcosa sahibim reglim kilom hormonlarım her şey olduğu gibi. Ama 2 senedir gebe kalamıyorum maalesef her doktor kendiliğinden olacağına inanıyor ama bu ay klomen ya da letu başlayacağım bi de böyle deneyelim dedik. Acaba dedikleri gibi kendiliğinden olur mu yoksa şuan tüp bebek denemeyerek zaman mı kaybediyorum?
ben 28 eşim 38 yaşında. eşimin de spermlerinde bir sorun yok ama olmuyor anam olmuyor. 2 sene oldu artık insan her çareyi düşünüyor. evet yaşım genç ama 2 senedir olmayan şimdi nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor insanBu konu biraz da yaşla alakalı bence. Biz 6 ay denedik, ben 35 eşim 41 yaşında. Sonra tüp bebek kliniğine gittik, amacımız direk başlamaktı. Doktorumuz 3 ay takviyelerle ve letu ile denememizi istedi hatta son ayda çatlatma yumurtası verdi. Aslında baktığınızda sperm hızı ile ilgili bir sorun var ama çok zorlayacak bir şey değildi açıkçası.
Bunlara rağmen olmayınca tüp bebeğe karar verdik.![]()
Olabilir işlemden dolayı da mümkün ama ben öyle düşünmek istedim kendime daha iyi geleceği içinYerleşme kanaması için çok erken değil mi 1.gün belkide işlemden dolayı lekelenme olmuştur
Evet başladım, şuan estrofem kullanıyorum aralık 9 da kontrolüm var sonra progesteron başlatıcakSiz başladınız mı transfer hazırlıklarına
evet basladım bende şuan estrofem kullanıyorum aralığın 9unda kontrolüm var sonra progesteron iğne başlayacak 14 aralık-15 aralık gbii nasipse transferim varSiz başladınız mı transfer hazırlıklarına
Çok iyi anlıyorum siziben 28 eşim 38 yaşında. eşimin de spermlerinde bir sorun yok ama olmuyor anam olmuyor. 2 sene oldu artık insan her çareyi düşünüyor. evet yaşım genç ama 2 senedir olmayan şimdi nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor insan
Biz 7 yıllık evliyiz, baktık olmuyor 3. Yıl çatlatma denedik olmadı, 4. Yıl aşılama denedik o da olmadı tüp bebeğe başlama fikrim yoktu ama yaş artık 30’un üstüne cıkınca benim asıl amacım yumurtalar hala iyi durumdayken dondurmaktı, ee bu kadar çile çekmişken en azından 1 kez deneyelim dedik başladık bu ay transferim olucak inşallah.. Ama başlarda çok yıprandığımız için şuan pek heyecan yok akışına bıraktık gibi.. Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallahkızla acaba tüp bebeğe nasıl karar verdiniz? ben de inatçı bir pcosa sahibim reglim kilom hormonlarım her şey olduğu gibi. Ama 2 senedir gebe kalamıyorum maalesef her doktor kendiliğinden olacağına inanıyor ama bu ay klomen ya da letu başlayacağım bi de böyle deneyelim dedik. Acaba dedikleri gibi kendiliğinden olur mu yoksa şuan tüp bebek denemeyerek zaman mı kaybediyorum?
Hadi inşallah su gibi geçsin sürecinizEvet başladım, şuan estrofem kullanıyorum aralık 9 da kontrolüm var sonra progesteron başlatıcak
evet basladım bende şuan estrofem kullanıyorum aralığın 9unda kontrolüm var sonra progesteron iğne başlayacak 14 aralık-15 aralık gbii nasipse transferim var
Amin hepimizin inşallahHadi inşallah su gibi geçsin süreciniz![]()
Benim de cuma günü 5 aralıkta transferimAmin hepimizin inşallahsizin oldu mu transferiniz ?
Ay hadi bakalım inşallah güzel güzel tutunsunlarBenim de cuma günü 5 aralıkta transferim![]()