Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 28 Ekim de lucrin iğne vurulcm Kasım da mı aralık mı ne zaman başlanır bilinmez tabiAralık ayında tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar. Destek olalım birbirimize
evet destek olalım birbirimze bilgilendirelim :)Aralık ayında tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar. Destek olalım birbirimize
Sende kist mı var canımMerhaba 28 Ekim de lucrin iğne vurulcm Kasım da mı aralık mı ne zaman başlanır bilinmez tabi
Evet 7 cmSizler nerelerdesiniz
Sende kist mı var canım
Ben tedaviye başladım 3 tane embriyom oluştu şimdi rahim dinlendirme yapılıyor transfer gününü bekliyorumAralık ayında tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar. Destek olalım birbirimize
Neden rahim dinlendirme yapılıyorBen tedaviye başladım 3 tane embriyom oluştu şimdi rahim dinlendirme yapılıyor transfer gününü bekliyorum
Hangi doktorMerhaba, bende dün doktorla ön görüşme yaptım. Adetle beraber tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Rabbim gayretimizi boşa çıkarmasın inşallah
Merhaba ben de bursadayım doktora karar verdiniz miHangi doktor
Bende aralikda 4.tedavime başlayacağım güzel haberler alalim inşallahAralık ayında tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar. Destek olalım birbirimize
Kocaeli konak hastanesi Şeyma FenercioğluHangi doktor
Henüz karar veremedim.Merhaba ben de bursadayım doktora karar verdiniz mi
Siz peki?Merhaba ben de bursadayım doktora karar verdiniz mi
Ben de artık başlamayı düşünüyorum biraz bakındım da seninle benzer durumdayız canım. Endometriozis, yumurta kalitesizliği, embriyo bi tane oluştu tutunamadı, 2 kez tüp bebek, ameliyat filan... Şimdi Sabri çolak aklımda... Sen ne yapacaksın peki? Erteledikçe stres oluyor insan artık başlamayı düşünüyorumMerhaba ben de bursadayım doktora karar verdiniz mi