• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar

Ben de artık başlamayı düşünüyorum biraz bakındım da seninle benzer durumdayız canım. Endometriozis, yumurta kalitesizliği, embriyo bi tane oluştu tutunamadı, 2 kez tüp bebek, ameliyat filan... Şimdi Sabri çolak aklımda... Sen ne yapacaksın peki? Erteledikçe stres oluyor insan artık başlamayı düşünüyorum
Canım ben görüştüm sabri beyle işinde iyi olabilir orasını bilemem umut verici konuşuyor zaten ama sonrasında bana sürekli fiyat teklif formu atıp defalarca aradılar. Ben yıl sonuna kadar düşünmüyorum aramayın dememe rağmen. Burdan tanıştığım iki arkadaşım da memnun kalmadı o yüzden ben bahçeciyi kafamda eledim. Osman develioğlu ile görüşmeye gideceğim haftaya cumartesi ama muhtemelen bu ay başlamayacağım

Benim başarısız tüp bebeğim eurofertilde oldu orayı da asla önermiyorum. Siz hangi merkezlerde denediniz?

Son düzenleme:
Canım ben görüştüm sabri beyle işinde iyi olabilir orasını bilemem umut verici konuşuyor zaten ama sonrasında bana sürekli fiyat teklif formu atıp defalarca aradılar. Ben yıl sonuna kadar düşünmüyorum aramayın dememe rağmen. Burdan tanıştığım iki arkadaşım da memnun kalmadı o yüzden ben bahçeciyi kafamda eledim. Osman develioğlu ile görüşmeye gideceğim haftaya cumartesi ama muhtemelen bu ay başlamayacağım

Benim başarısız tüp bebeğim eurofertilde oldu orayı da asla önermiyorum. Siz hangi merkezlerde denedin
Soranus tüp bebek merkezinde denedim canım. Aralık ayında mı başlamayı düşünüyorsun? Bende belki Osman develioğu ile görüşürüm biraz sert mizaçlı diyorlar ama kararsızım canım. Peki Betül Dündar'ı düşünmez misin? Bahçeciyi öneriyorlar ya ondan dedim

Benim başarısız tüp bebeğim eurofertilde oldu orayı da asla önermiyorum. Siz hangi merkezlerde denediniz?
2 kez denedim, 2 Side Soranusta oldu

Soranus tüp bebek merkezinde denedim canım. Aralık ayında mı başlamayı düşünüyorsun? Bende belki Osman develioğu ile görüşürüm biraz sert mizaçlı diyorlar ama kararsızım canım. Peki Betül Dündar'ı düşünmez misin? Bahçeciyi öneriyorlar ya ondan dedim
Betül dündarı da bir tanıdığımız önerdi aslında onda pozitifi gördü ama genel olarak bahçeci sadece para odaklı geldi bana. Yaklaşımları çok çirkindi. Özellikle dedim ki ben yıl sonunda düşünüyorum ama ön görüşmeye de geldim. Sürekli fiyat listesi gönderip durdular çok iticiydi. Burdaki birkaç arkadaş da memnun kalmayınca ben bahçeciyi kafamda sildim ama sen görüşmek istersen görüş tabi ki.

Osman beyin mizacı evet sert diyorlar çok ben de hassasım baya aslında ama çok iyi bir doktor hatta profesör. Ben haftaya görüşmeye gideceğim normalde bat 2 aralık ama ben bu seneyi çıkartıp ocakta başlamayı düşünüyorum aslında bu ay gidecektim ama kendimi hazır hissetmiyorum.

Back
X