Aşılama ARALIK AYINDA AŞILAMA OLUCAKLAR BURAYA GELİN DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

limonlusoda123

Kafası kendinden bile güzel...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
354
256
78
Kızlar merhaba,ben yıllardır burayı takip ediyorum artık bende üye olup konuşmak istedim 25 yaşındayım ve 5 senelik evliyim 4 senedir korunmuyoruz ama hiç hamile kalamadım,tedavilerede hep başladım yarım bıraktım şimdi adam akıllı bir tedaviye başladım artık önümüzdeki ay aşılama yapılacak ve bu arada hsg çektiricem ama bu konularda hiç bilgim yok gelin merak ettiklerimizi birlikte araştıralım bana yol gösterin aklım çok karışık önümüzdeki ay olucak aşılama için şimdiden strese fazlasıyla girdim

Kızlar merhaba,ben yıllardır burayı takip ediyorum artık bende üye olup konuşmak istedim 25 yaşındayım ve 5 senelik evliyim 4 senedir korunmuyoruz ama hiç hamile kalamadım,tedavilerede hep başladım yarım bıraktım şimdi adam akıllı bir tedaviye başladım artık önümüzdeki ay aşılama yapılacak ve bu arada hsg çektiricem ama bu konularda hiç bilgim yok gelin merak ettiklerimizi birlikte araştıralım bana yol gösterin aklım çok karışık önümüzdeki ay olucak aşılama için şimdiden strese fazlasıyla girdim
Hayırlı olsun canım tedavi sürecin, bende 17 kasımda aşılama oldum bekliyorum sonucumu, allah isteyen herkese evlat versin...

canım allahım izniyle inşallah olumlu cevaplar duyarsın biraz hikayeni anlatsana kaçıncı denemen mesela kaç senedir çocuk istiyosun
2 yıldır evliyiz, yaşımız geçmeden çocuk sahibi olalım diye hiç korunmadık, olmadı, testler yapıldı derken eşimde varikosel çıktı, 8 ay evvel ameliyat oldu, sperm hızında sıkıntı var, ilerleme kaydedemeyince aşılamaya karar kıldı dr. Benim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, 5 yumurtam olgınlaştı bu ay, bakalım hayırlısı bekliyoruz;)

selam ben de kasımda aşılama olacaktım. iptal oldu. şimdi aralıkta tekrar sürece başlıcaz. eğer herşey yolunda giderse aralıkta aşılamam olacak canım. topiğin ve aşılama sürecin hayırlı olsun. :KK39:

mrb bende aralık ayında aşılama yaptırıcam inş hepimizin aralık ayında yüzü güler benimde eşim varikosel ameliyatı oldu hızda sorun olduğu için aşılama denicez ilk kez

bende yeni katılıyorum. anlamadığım nokta şu oldu? doktora gittim bana hemen tüp dedi. denedik ama olmadı. aşılama ile tüp farklıysa neden beni hemen tüp bebeğe teşvik ettiler?

Bende aralıkta aşılama olcam ilk defa, 16 aylık evliyim ama olmuyor hiç bi sorunda çıkmıyor inşallah hamile kalırız :)

selam ben de kasımda aşılama olacaktım. iptal oldu. şimdi aralıkta tekrar sürece başlıcaz. eğer herşey yolunda giderse aralıkta aşılamam olacak canım. topiğin ve aşılama sürecin hayırlı olsun. :KK39:
TŞK EDERİM CNM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR NE ZAMAN BAŞLIYCAN İLAÇ FALAN KULLANMAYA BAŞLADINMI

mrb bende aralık ayında aşılama yaptırıcam inş hepimizin aralık ayında yüzü güler benimde eşim varikosel ameliyatı oldu hızda sorun olduğu için aşılama denicez ilk kez
İNŞALLAH CNM İNŞALLAH HEPİMİZ BİRBİRİMİZE UĞURLU GELİRİZ BENİM EŞİM 2 YIL ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI OLDU BENİM EŞİMDE MİKTAR AZLIĞI VARDI AMA HİÇ BİŞEY FARKETMEDİ AMELİYATTAN SONRA HALA AYNI :( BENDE İLK KEZ DENİYCEM ÇOK HEYCANLIYIM VE NEDENSE İÇİMDE TUTUCAK GİBİ BİR HİS VAR

bende yeni katılıyorum. anlamadığım nokta şu oldu? doktora gittim bana hemen tüp dedi. denedik ama olmadı. aşılama ile tüp farklıysa neden beni hemen tüp bebeğe teşvik ettiler?
CNM AŞILAMADA %15-20 İHTİMAL VARKEN TÜP BEBEKTE %40-50 LERE VARAN RAKAMLAR KONUŞULUYO SENİN BELKİ DOKTORUN BUNU UYGUN GÖRMÜŞTÜR.NEZAMANDIR ÇOCUK İSTİYOSUN

Back
X