- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi limonlusoda123
Güzelim 3. Çıktı beta hcgCNM BEN HALA SENDEN UMUTLUYUM YANOLDU SONUCUN ÇIKTIMI? ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BU TOPİĞE İLK SEN GELİNCE İKİMİZİNDE TUTUCAKMIŞ GİBİ GELMİŞTİ
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim 3. Çıktı beta hcgCNM BEN HALA SENDEN UMUTLUYUM YANOLDU SONUCUN ÇIKTIMI? ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BU TOPİĞE İLK SEN GELİNCE İKİMİZİNDE TUTUCAKMIŞ GİBİ GELMİŞTİ
![]()
ÇOKKKKK MUTLUYUMMM merhabaaa arkadaşlarrr ben pco hastasıyım...5 6 ay kadar once tahlil sonuçlarıma göre yumurta tembelliğim olduğu ortaya cıktı..ultrasonda da minik minik bir sürü kist görüldü..dr polikistik over olduğunu gebe kalmak için biraz uğraşmamzı gerektiğini söledii......sonrasında yumurtamı oluşturmak için( bu arada ben her 35 40 günde bir adet oluyordumm,o yüzden hiç gebe kalmada zorluk çekeceğimi tahmin etmemiştim) dr um bana klomen verdi sabah akşam günde 2 defa kullandım fakat saatleride cok önemliiii sabah 10 da içiyosanız akşam da 10 da için ....ben ilk ay saatlerine dikkat etmeden içtim sadeceeee bir yumurtam oluştu...dr çatlatma iğnesi yaptı..fakat ilk ay olmadıı....
İkinci ayda saatlere dikkat ederek içtim....sonrasında sirkeli salatalar tursu falan yememeye dikkat ettim...(bunu İbrahim saracoğlu söylenmişti tv de..hamile kalmak isteyenler dikkat etsin yemesinler dye))
çatlatma iğnemi oldum.. vee dün öğrendim kiiii HAMİLEYİMMMMMMM...
fakat dr um bu ikinci ayda eşimin sperm testine göre aşılama yapmamız gerkebilir demiştiiii hareketliliği biraz zayıf sanki ...amaa hiç gerek kalmadııııı.....
BOL BOL DUA EDİNNNN.....Allahım inşalllahhhh ilk aşılamanızdaaa bu güzel haberi sizin de almanızı nasipp eder...İNŞALLAH HAYIRLISIYLAAA HEPİNİZZZ OCAK AYINDA HAMİLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENİRSİNİZ...RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNN İNŞALLAH
Rabbim hepinize nasip etsin insallahhh....vee tabii bolca dua ettim..Meryem suresini okudum Yasin suresini okudum...sonucumu almaya gittiğimde bile içimden hep salavat çektimmm...rabbim nasip etti..s,zler de dua edin allahım nasip ediyor...Allahımıza güvenmekten aslaaaaa vazgeçmeyin...o her şeyin en iyisi bilir..
hanımlar bende bu ay klomen kullandım. bu gece iğne mi vurdurup p.tesi aşılamam olacak. 2 adet yumurtam oluştu. cuma günü 21 mm ve 10 mm di. pazartesi aşılamam olacak . dua edin lütfen :) :) :)
canım özel hastanede mi tedavi oluyorsun.Merhaba. Bişey sorabilir miyim ya bende pko var yarın klomene başlicam cuma günü de yumurtalarım gelişmiş mi diye bakılacak ona göre çatlatma iğnesi yapılcak. Şimdi bu aşılama nasıl oluyor hangi aşama onu öğrenebilir miyim acaba ?
ÇOKKKKK MUTLUYUMMM merhabaaa arkadaşlarrr ben pco hastasıyım...5 6 ay kadar once tahlil sonuçlarıma göre yumurta tembelliğim olduğu ortaya cıktı..ultrasonda da minik minik bir sürü kist görüldü..dr polikistik over olduğunu gebe kalmak için biraz uğraşmamzı gerektiğini söledii......sonrasında yumurtamı oluşturmak için( bu arada ben her 35 40 günde bir adet oluyordumm,o yüzden hiç gebe kalmada zorluk çekeceğimi tahmin etmemiştim) dr um bana klomen verdi sabah akşam günde 2 defa kullandım fakat saatleride cok önemliiii sabah 10 da içiyosanız akşam da 10 da için ....ben ilk ay saatlerine dikkat etmeden içtim sadeceeee bir yumurtam oluştu...dr çatlatma iğnesi yaptı..fakat ilk ay olmadıı....
İkinci ayda saatlere dikkat ederek içtim....sonrasında sirkeli salatalar tursu falan yememeye dikkat ettim...(bunu İbrahim saracoğlu söylenmişti tv de..hamile kalmak isteyenler dikkat etsin yemesinler dye))
çatlatma iğnemi oldum.. vee dün öğrendim kiiii HAMİLEYİMMMMMMM...
fakat dr um bu ikinci ayda eşimin sperm testine göre aşılama yapmamız gerkebilir demiştiiii hareketliliği biraz zayıf sanki ...amaa hiç gerek kalmadııııı.....
BOL BOL DUA EDİNNNN.....Allahım inşalllahhhh ilk aşılamanızdaaa bu güzel haberi sizin de almanızı nasipp eder...İNŞALLAH HAYIRLISIYLAAA HEPİNİZZZ OCAK AYINDA HAMİLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENİRSİNİZ...RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNN İNŞALLAH
Rabbim hepinize nasip etsin insallahhh....vee tabii bolca dua ettim..Meryem suresini okudum Yasin suresini okudum...sonucumu almaya gittiğimde bile içimden hep salavat çektimmm...rabbim nasip etti..s,zler de dua edin allahım nasip ediyor...Allahımıza güvenmekten aslaaaaa vazgeçmeyin...o her şeyin en iyisi bilir..
canım özel hastanede mi tedavi oluyorsun.
bende de pco var. 5-6 ay özelde tedavi oldum ve sadece kanda hormonlarıma ve ultrasona girdim. sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. sonrasında ilişki günleri önerdi. devlet hastanesinde a dan z ye incelediler. smear hormon hsg vs vs. testlerim yapıldı. eşimin sperm kruger testi yapıldı. ben sana devlet kadın doğum hastanesine gitmeyi öneririm. aşılamaya gelince devlet hastanesine gittim. daha önce klomen kullandığımı duyunca bu ay aşılama yapacağız dediler. klomen kullandım. cuma günü ultrasona girdim 2 yumurtamdan 1i olması gereken boyuta gelmiş. bugün çatlatma iğnesi kullanacağım. pazartesi eşimle sabahtan hastaneye gideceğiz. o sperm verecek. spermler yıkanıp düzgün olanlar ayıklanacak ve benim rahmime gönderilecek. sonrası Allahın takdiri. özel hastaneler ve özel muayenehanelerde spermleri yıkamak için cihazlar olmadığı için klomen kullanıyorsun, iğne vurduruyorsun, ilişki günleri öneriyor. ben 6 ay boşa para vermişim özel hastaneye. ayrıca çat. iğnesi olarak ovitrelle yazdı 75 TL. fiyatı var. halbuki sgk nın karşıladığı iğne de varmış eczane ile anlaşmışlar onu satıyor.canım özel hastanede mi tedavi oluyorsun.
bende de pco var. 5-6 ay özelde tedavi oldum ve sadece kanda hormonlarıma ve ultrasona girdim. sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. sonrasında ilişki günleri önerdi. devlet hastanesinde a dan z ye incelediler. smear hormon hsg vs vs. testlerim yapıldı. eşimin sperm kruger testi yapıldı. ben sana devlet kadın doğum hastanesine gitmeyi öneririm. aşılamaya gelince devlet hastanesine gittim. daha önce klomen kullandığımı duyunca bu ay aşılama yapacağız dediler. klomen kullandım. cuma günü ultrasona girdim 2 yumurtamdan 1i olması gereken boyuta gelmiş. bugün çatlatma iğnesi kullanacağım. pazartesi eşimle sabahtan hastaneye gideceğiz. o sperm verecek. spermler yıkanıp düzgün olanlar ayıklanacak ve benim rahmime gönderilecek. sonrası Allahın takdiri. özel hastaneler ve özel muayenehanelerde spermleri yıkamak için cihazlar olmadığı için klomen kullanıyorsun, iğne vurduruyorsun, ilişki günleri öneriyor. ben 6 ay boşa para vermişim özel hastaneye. ayrıca çat. iğnesi olarak ovitrelle yazdı 75 TL. fiyatı var. halbuki sgk nın karşıladığı iğne de varmış eczane ile anlaşmışlar onu satıyor.
Canim klomen inin 1.ayinda 1 yumurta olmustu...2 klomen de 2 yumurta olustuhanımlar bende bu ay klomen kullandım. bu gece iğne mi vurdurup p.tesi aşılamam olacak. 2 adet yumurtam oluştu. cuma günü 21 mm ve 10 mm di. pazartesi aşılamam olacak . dua edin lütfen :) :) :)
Yumurtalar büyüyor canım, şişlik yapıyor doğal olarak..sonuçta hormon yükleniyor vücuda çok normal, endişelenme, ilerleyen günlerde daha da şiş hissedeceksinKızlar bişey sorcam ben aşılama için 3 gündür igne oluyorum, igne yaptırmaya başladıgım günden beri karnım küp gibi oldu şişti, agrı giriyo sizde de böyle oluyormu ?
4-5 aylık hamile gibi oldum canım bugün sınavım vardı patlıycam sandım, salı günü doktora gitcem yumuşlarım büyümüştür inşallahYumurtalar büyüyor canım, şişlik yapıyor doğal olarak..sonuçta hormon yükleniyor vücuda çok normal, endişelenme, ilerleyen günlerde daha da şiş hissedeceksin![]()
2 gün daha iğnem kaldı canım kendimi patlıycakmış gibi hissediyorum :) aşılama kaçıncı gün yapılıyor ki?Asilama sonrasi daha da sisiyorsun. Ozellikle benim catlatma ignesinden sonra sismeye basladim. Bugun asilamamin 2. Gunu sislik ve kabizlik fazlasiyla gelisti bende.
Ben aşılamayı devlette yaptırdım ,çatlatma iğnesini yaptırdığımız gece ilişkiye girmemiz söylendi. her iki aşılamada öyle oldu. Yani dert etme, ertesi gün zaten spermler normale dönecektir, bir sakıncası olsa bize öyle demezlerdi...yaaaaaa. çok kötü bir şey olddduuuuu. yarın aşılamam var ama eşim gece nasıl olduysa uykusunda boşalmışşş. gece bi uyandı çamaşırları batmışşşş... ilk aşılamam ve 2 yıllık evliliğimizde ilk defa böyle bir şey oldu. çok moralim bozuk. 1 günde sperm sayısı 2 ye katlamaz. hiç umut yok bu ay. yarın ki aşılama esnasında normalde 40 milyon spermi yıkayacaklarına 20 milyon spermi yıkayacaklar. eşimede belli etmek istemiyorum ama canım çok sıkıldı. o da haliyle çok utanıyor. nasıl oldu anlamadık ya.