aralik ayinda asilama yapacaklar

bernabal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
105
3
118
Mardin
Arkadaslar 3 yillk evliyim 1 yıldır olmuyor bebisimiz esimde varikosel vardi son durumlar ne bilmiyoruz ben gecen ay rahim filmi cektirdim temiz cikti bu ay da yarin igneye basliyorum... benim gibi bu ay aşılama olacak olan varsa birlik olalim benim pek bilgim yok 3.gunu muayene ye cagirmisti bakalim yarin ne diycek

bende başlayalı iki gün oldu senin sonuc ne nasıl oluyor

merhaba ben pko hastasıyım tedavide 2. ayım ve vücudum klomene cevap vermedi .Gonal f e başladı doktorum 75 ml ile ona da cevap vermedi 112,5 mlye yükseltti doktorum yumurtan direniyor dirençli pkosun dedi. V eyumurtan büyürse gerekirse aşılama yapacağım dedi .sadece bir yumurtam adetimin 22.gününde yani dün yapılan kontrolümde 17 mme ulaştığını öğrendik çok şükür son bir kez daha gonal f verdi bir kerede 150ml vurdu eşim dün göbekten .bugün doktorum karar verecek aşılama yapıp yapmayacağına .Moralinizi bozmayın çünkü benim yumurtam da 03.12den beri büyümeye çalışıyor Allahım hakkımızda hayırlısını versin vurulduğum son iğneler olur inş .

Ben de geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı. Bu ay gonal f 75 kullandım ve 12 Aralık'ta aşılama yapıldı. Şimdi heycanla 15 günün geçmesini bekliyorum umarım güzel sonuç gelir:)

merhaba arkadaşlar; ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum bu ayda aşılama yaptırdım. aşılamadan 8 gün sonra kan testi yaptırdım ve 1.20 çıktı değer. yani hamile olmadığım anlaşıldı.bir daha aşılama deneme konusunda çok kararsızım. sizce ne yapmalıyım?

aşılamadan sonra 8.gün neden kan testi yaptırdın ki ? çok erken yaptırmışsın canım...(bence:44:)

forumlardan okudukça erken yaptıranları gördüm. beklemek istemedim. ama olsaydı zaten çıkardı diye düşünüyorum. esas sonuç salı günü belli olucak ama değerin değişmeyeceğini biliyorum. 2. aşılama için yaptırsam mı bilemiyorum. sonuçta başarı şansı normal yolla ilişkiden fazla değil kararsızım...

Slm, ben aşılamamı 27 şinde oldum şimdi beklemedeyim.. 11 de test yapacam beklemek de zor inşallah pozitif sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…